Agriturismo i Cagli i Marche

San Silvestro

 
San Silvestro är inte tillgänglig i dagsläget
San Silvestro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cagli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gammalt prästhus som byggdes så tidigt som på 800-talet. Har idag blivit helt renoverat och erbjuder boende i ett område som är specialiserat på produktion av de delikata vita tryfflarna. Granne till San Silvestro är en liten kyrka med regelbundna gudstjänster och tillsammans utgör de en typisk bild av landskapet i Marche.

San Silvestro ligger på bergssidan till Monte Paganuccio som är ett fridlyst område mellan Apenninerna och Adriatiskahavskusten samt mycket nära Gola del Furlo och det 1000 år gamla St. Vincent klostret. Här kan de besökande beundra viktiga arkeologiska fynd från den gamla flaminska vägen (Via Flaminia). De fantastiska bergsformationerna som reflekteras i den konstgjorda sjön är ett perfekt område för de gyldene örnarna som leker med vinden ovanför naturområdets besökande. Från gården utgår gamla stigar genom skog och ängar upp till Monte Paganuccio varifrån man kan njuta av den fantastiska utsikten med vacker panorama.

Läs mer om San Silvestro

San Silvestro består av stort kök, stort uppehållsrum med öppenspis, 5 dubbelrum samt två badrum i korridåren. Perfekt för familjer och små grupper. Huset är omgivet av trädgårdar och en veranda där man kan sitta och slappna av. Det finns dessutom ett större rum med eldstad och praktiskt kök med utsikt mot trädgården. Detta är ett perfekt ställe för små grupper som önskar att tillbringa en förfriskande helg på landet. Den vackra byggnaden är hemtrevligt möblerad vilket gör att den passar bra in i de härliga omgivningarna för en avslappnad semester.

Signor Belli som äger stället äger även en stor farm med mer än 100 hektar skog och åkrar. Farmen producerar och säljer produkter som te.x. grönsaker och vin av druvor som odlas på de egna vinmarkerna. Man kan också köpa delikata tryfflar eller själv gå på jakt efter dem i de anlagda tryffelfarmarna. Under hösten föreslår vi att man går på upptäcktsfärd i denna mystiska tryffelvärld tillsammans med ägaren och hans väldresserade hund: En upplevelse i direkt kontakt med naturen där experterna fortfarande är bland de bästa i världen. Uppe på höglandet finns också många små farmar där gamla hjordar producerar fram läckra ostar med traditionell teknik.

San Silvestro är beläget i det gamla hertigdömmet Urbino så det finns många utflyktsmöjligheter i området: Urbino, Gubbio och andra mindre kända städer som Cagli, Mondavio, Fossombrone och slottet Frontone. För de som tycker om att cykla mountainbike föreslår vi en behaglig tur till de små trevliga landsbyarna i det omkringliggande backiga landskapet. Vi rekomenderar ett besök i Tarugo, Montescetto och den lilla charmerande La Toricella där muren från det gamla fortet fortfarande står kvar. Nere i dalen har ett område blivit känt för de berömda bronsstatyerna av Cartoceto som upptäcktes först 1950.

Dölj texten
 
 
search map