Omdömen från Casale Torre del Sasso

 
Casale Torre del Sasso är inte tillgänglig i dagsläget
Casale Torre del Sasso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cagli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casale Torre del Sasso

Läs personliga omdömen av Casale Torre del Sasso som ligger i Marche. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casale Torre del Sasso. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Casale Torre del Sasso

Cagli som semester-destination

Casale Torre del Sasso
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Casale Torre del Sasso
Tvårumslägenhet Airone
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Casale Torre del Sasso

Casale Torre del Sasso
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Casale Torre del Sasso
Femrumslägenhet I Colombi
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Casale Torre del Sasso

Cagli som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Casale Torre del Sasso

Cagli som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på engelska. Klicka här för att se originalet
Ingegerd med sällskap från LAMMHULT i Sverige bodde på Casale Torre del Sasso i Cagli från den 10. till den 17. oktober 2009.

Hej! Tack för mail! Har nu fått lite distans till veckan i Cagli och vill lämna lite synpunkter. Cagli tycker vi (alla 8) var en mysig stad med flera fördelar. Lite turister (vilket vi uppskattar), flera caféer och matställen och matbutiker. Lokalbefolkningen, de vi hade kontakt med, var mycket trevliga och intresserade och höll god service. Området var fantastiskt vackert! Vi hyr alltid minibuss och ser oss omkring i det område vi besöker. Vi har varit i många områden i Italien och tycker att Marche verkligen är värt att besöka. Hade Bo hagströms bok "Solens smak" med och besökte både en tryffelmarknad, restauranger och familjeföretag som han skrivit om. Mycket trevligt! Boendet var lite så där! Huset var mycket fint! Inredningen - nä! Där fanns bäddar till åtta (vilket vi var) men bara dubbelsängarna var acceptabla. Övriga - absolut inte! Så det var inte så kul! Köket var litet, inte mycke utrymme om man vill laga lite mat själva vilket vi gillar att göra. Vardagrummet var, förutom matsalsbord och stolar, mycket trist möblerat. Slitna, trasiga, halvgamla möbler i stålkonstruktion med klädda dynor som sett bäst före datum. Rummet var
mycket vackert och kunde med passande möbler bli jättetrevligt! Trots att vädret slagit om precis den veckan och var höstkallt, t o m frost någon natt, så är vi nöjda med området och platsen vi bodde på men boendet har en del övrigt att önska!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 8 Vuxna
Namn
Ann-Christine med familj från Genarp i Sverige bodde på Casale Torre del Sasso i Cagli från den 20. till den 27. juni 2009.

Cagli Detta är inget Agriturismo utan bara fyra lägenheter som hyres ut. Vi tyckte inte att det var prisvärt, det var litet, mörkt och luktade mögel. Omgivningen var fantastisk med Appeninerna i närheten samt Adriatiska havet inom 45 minuter med bil. Men lägenheten vi hyrde var inte prisvärd. Det var egentligen inte mer än ett rum och kök. I köket var det både matbord och dubbelsäng till pojkarna, rummet hade en dubbelsäng år oss. Det var helt enkelt ont om plats för fyra personer. Cagli var en söt stad, men naturen inpå knuten imponerar mer än själva staden

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 
search map