Agriturismo i Cagli i Marche

Casale Torre del Sasso

 
Casale Torre del Sasso är inte tillgänglig i dagsläget
Casale Torre del Sasso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cagli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Belägen vid Appeninerna mellan Gubbio och Urbino, var hertigfamiljen Montefeltro härskade. Här finns 5 nyrenoverade lägenheter vid Casale Torre del Sasso. Lägenheterna ligger i utkanten av den lilla byn Cagli som är omgiven av skog och mark. Till fots är det under 1 km till Cagli, i bil ca. 3 km. I Cafli finner man närmaste inköpsmöjligheter och matställe.

Historisk byggnad

Casale Torre del Sasso uppfördes under 1400-talet som vakttorn och var en del av Caglis försvarsborg. Lägenheterna ligger vid den antika romerska vägen Flaminia, och området bär fortfarande spår av det romerska imperiet. Det tar ca. en halvtimme att köra till de stämningsfulla medeltida städerna Urbino och Gubbio och en och halv timme till Assisi. Till Adriatiska havets berömda stränder, som vid Pesaro och Fano är det 40 - 60 km. Gillar man grottor bör man absolut överväga ett besök i Frasassi-grottorna.

Läs mer om Casale Torre del Sasso

Aktiv semester

Mario och hans fru Eriberta äger och driver gården, som präglas av en varm och öppen atmosfär. Omkring lägenheterna ligger en stor park och en trädgård med rosor och granatäppelträd samt pool. Det är möjligt gå långa promenader eller cykla mountainbike längs med floden eller på kullarna. Vid floden finns många ställen, där man kan bada. Så ta chansen att vara aktiv på semestern.

Lägenheter med uteplats

Lägenheterna är välmöblerade i traditionell stil. Alla lägenheter har förvaringsbox, satellit-TV och utomhusgrill. De tre tvårumslägenheterna har uteplats framför dörren medan de två stora lägenheterna finner sina uteplatser i den stora trädgården runt huset. Alla lägenheter har tillgång till trädgårdsmöbler.

Lägenheterna på Casale Torre del Sasso

Tvårumslägenhet Il Pontone

är ca. 40 kvm stor och har fyra sovplatser. Den ligger på första våningen och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch. Det finns en liten veranda utanför.

Tvårumslägenhet Il Reniccio

är ca. 40 kvm stor och har fyra sovplatser. Den ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch.

Tvårumslägenhet Airone

är den senast renoverade lägenheten på Casale Torre del Sasso. Den består av ett rymligt uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser i en bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt privat terrass.

Fyrarumslägenhet Le Volte

är ca. 160 kvm stor och har sex sovplatser. Den ligger på första våningen och består av kök med utgång till stenugn utanför, stort uppehållsrum med tak med varv, dagrum med dubbel bäddsoffa och direkt utgång till trädgården, sovrum med dubbelsäng, ett annat sovrum mellan rummet och den första sovrummet med dubbel bäddsoffa, badrum med dusch och extra toalett.

Femrumslägenhet I Colombi

är ca 180 kvm stor och har 8 sovplatser. Den är fördelad på 2 våningar. På första våningen finner man ett vardagsrum med kamin, kök och två sovrum med dubbelsäng varav ett har eget badrum och loft med två sängar. I tornet på andra våningen ligger ett extra sovrum.

Dölj texten
 
 
search map