Omdömen från Ca' le Suore

 
Ca' le Suore är inte tillgänglig i dagsläget
Ca' le Suore är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cagli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Ca' le Suore

Läs personliga omdömen av Ca' le Suore som ligger i Marche. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Ca' le Suore. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Ca' le Suore

Cagli som semester-destination

Ca' le Suore
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Ca' le Suore
Tvårumslägenheten Cedro med 2-4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Molto bene

Ca' le Suore är ett bra ställe. Det är vackert beläget på landsbygden med vacker utsikt från poolen. Det finns stor gästfrihet och härlig atmosfär - inte minst av middagar på onsdagar och lördagar. För dem som uppskattar det, är poolen lite större än de flesta, och djupt nog att du kan hoppa i.
Ovanstående är vad vi fokuserar på, men om du prioriterar snabb internet och hög rum standard, eller har problem, det finns vissa insekter, så ska du nog leta efter en annan plats

Cagli som semester-destination

Ca' le Suore
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Ca' le Suore
Tvårumslägenheten Viole med 2-4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Ät middagarna på onsdag och lördag, det är bra klassisk italiensk mat i en mysig miljö
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 1 Vuxen, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Helt fantastiskt

Vi hade den mest underbara semester på Ca 'le Suore. Vi har varit på många platser i Italien, men detta har vunnit första pris. Effektiv och super vackert belägen vingård som fortfarande har produktioner. Super mat i restaurangen två gånger i veckan. Mycket äkta och italienska. Naturen runt är mycket vacker, och när man tittar ut över bergen, ser du inte många andra hus. Det är på var det finns ingen så mycket. Men det tar inte mer än 7 minuter att åka till snabbköpet med bil. Vi har verkligen haft en fin vistelse (med våra två pojkar i åldern 7 och 9). Värdarna var så vänliga och hjälpsamma, de gjorde pizza-bak med barnen och vinprovning med de vuxna. Det finns inte så många stora välkända städer i närheten, så det händer inte så mycket. Men vi var inte uttråkade ?och var där i 14 dagar. På en timmas bilresa finner du till exempel. Perugia och Frasassi-grottorna. Och i Cagli och Agualagna det finns gott om restauranger.
Det bör nämnas att ingen fiskesjö vi gick runt på den rymliga grunder och fann efter mycket letande också sjön - men det är inte att komma in. Så räkna inte med det. Annars var allt som i beskrivningen - vackra pool. Och sedan tog med sig sina hundar tryffel i skogen, som vi fick när de öppnade restaurangen. Vi kommer definitivt att komma igen.

Cagli som semester-destination

I Cagli finns ett hotell med restaurang, med utsikt över gatan. Det kallas Pineta. Det är inte super idyllisk - men de kan göra supertunna pizzor !! Det är bra.

Ca' le Suore
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Ca' le Suore
Tvårumslägenheten Cedro med 2-4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Ca' le Suore

Vägen fram till huset var mycket dålig.

Ca' le Suore
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Ca' le Suore
Tvårumslägenheten Primule med 2-3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbar atmosfär

Ett härligt ställe ute i naturen, Väldigt trevliga och hjälpsamma värdar, riktigt bra service och underbar mat.

Ca' le Suore
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Ca' le Suore
Tvårumslägenheten Querce med 2-4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Idyllisk avslappning

Mycket poetiska omgivningar i en del av Italien som inte är för turistigt. Många möjligheter för både kulturella och naturrika utflykter och upplevelser i närområdet.
Lägenheterna är enkla, rena och snygga. Lite få köksutrustning. Härligt poolområde - det är ju inte ställets fel, men det hade varit bra om föräldrarna kunde säga till sina barn att dämpa sig lite då och då..

Rekommendationer till andra gäster

Två gånger i veckan serveras det middag på Ca'le Suore, det kan rekommenderas. Vällagad autentisk italiensk mat serverat med deras eget vin.

Ca' le Suore
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Ca' le Suore
Tvårumslägenheten Cavalli med 2-4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Semester i ett fantastiskt naturområde

Efter ett fint stycke på asfalterade vägar svängde vi in på en ca. 2 km lång grusväg i en mycket kuperad terräng, för att komma till vår lägenhet på Ca'le Suore. Mottagandet var perfekt och lägenheten svarade till våra förväntningar. Fint, stort badrum - sovrum med två bra sängar - vardagsrum/kök med en slags bäddsoffa som var mycket hård (vi var 3 vuxna). Utanför ingången var det ett trädgårdsbord och stolar i bra standard.
Hela området består av 10-12 lägenheter i olika storlekar. Under den veckan vi var där var det ca 75% beläggning. Det bodde bland annat en musikskola med 12-14 elever, tjejer och killar i 14-16 års åldern. De skapade såklart liv, men det är vår uppfattning att flera gäster kommer hit för den fantastiska naturen och stillheten. Därför ska man överväga vilka gäster som bor på ett förhållandevis litet område samtidigt...
Vi utnyttjade erbjudandet om att äta på stället på lördag och onsdag. En riktigt bra upplevelse både med hänsyn till maten, vinet och priset. Man kan lugnt köpa deras vin, som är billigare än det som köps i supermarknaden.
Värdarna var söta och hjälpsamma.

Ca' le Suore
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Ca' le Suore
Tvårumslägenheten Primule med 2-3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Ann-mette og familie fra Gudbjerg Sydfyn boede på Ca' le Suore i Cagli

Vi hade en riktigt härlig vecka på Ca 'le Suore 7-14 juli 2012. Platsen är verkligen trevlig och vacker och det utstrålar lugn och ro och tid för skön avkoppling.
Lägenheten var härlig stort och rymligt (med gott om plats för fem, även om det ges till 4 bäddar - som sattes en extra säng i ett av sovrummen på 1: a våningen). Lägenheten hade riktigt bra nytta av sin altan i slutet av huset - som lyckligtvis var härlig skugga större delen av dagen - och inte minst den vackra vinden - och den vackraste utsikten av lägre liggande områden och by. Temperaturen var ca 35-37 grader under dagen.
På plats fanns några härliga katter - Om du inte är en katt älskare du bör inte avstå från semester på plats när katterna var ganska blyg och höll sig på avstånd. (En är mycket ansträngande det kan hantera att få tillstånd att klappa katterna)
Det fanns bara en annan dansk familj medan vi stannade där - resten var italienska, nederländska, franska och spanska - men lyckligtvis barnen långt med fingret språk och större kunde ventilera sin engelska.
En av de två systrar som äger stället talar engelska och andra franska.
Vi hade det stora nöjet att en stor, vacker pool som var en helt fantastisk vy.
Våra tonårspojkar hade också det stora nöjet att trådlöst internet
- Trots att det var bara möjligt att vara med en dator åt gången (men det sätter verkligen trevligt begränsning ses med vuxna ögon) och det fungerade bara på terrassen och i ett av sovrummen - det var inte ett stort problem och det var en rimlig hastighet.
På plats var också en tvättmaskin som kan användas mot betalning.
Lägenheten var utrustad med ett utmärkt kök med fyra brännare spis och ugn och stor kyl och liten frys. Service och köksredskap behövdes inkl. verklig vinglas. Liksom många andra platser i Italien måste ordna att ta sitt skräp till närmaste stad som har lagt soptunnor.
Vi agerade antingen Acqualagna och Cagli där det fanns stormarknader.
Restaurangen på Ca 'le Suore är öppen lördag och onsdag. Vi åt det
2 gånger och fick verkligen trevligt och äkta hemlagad italiensk mat i stora mängder till ett mycket rimligt pris.
Du bör vara medveten om att du verkligen har kommit till landet - om 2 km från närmaste by. 2 kilometer är mycket invecklad och delvis grusväg - men för oss var det inga problem - vi har bara haft den vackra naturen där vi kunde hålla jämna steg med skörden.
Området var inte alls lika "turist-influerade" som Toscana där vi har varit de senaste två somrarna.



Vi besökte inkluderar Frasassi-grottorna (http://www.frasassi.com/) som var riktigt trevligt och definitivt värt ett besök. Men var obs på biljetterna måste köpas nere på parkeringen och sedan ta gratis buss till ingången - minns också som en varm tröja, eftersom det bara finns 14 grader i grottan (men naturligtvis är det bara vanlig dansk sommar temperatur anno 2012)

Vi var också delfinarium i Rimini (http://www.delfinariorimini.it/) där vi såg en delfin show - definitivt värt ett besök om du inte vill tillbringa en hel dag i "Oltremare". Men vänligen obs om detta i Delfinario Rimini kan bara betala med kontanter (närmaste bankomat var ca 1 km bort) En hel dag vi används för att slå i Aquafan http://www.aquafan.it/ - en underbar vatten park där man kan lätt tillbringa en hel dag med olika vandruchebaner, och där det fanns något för alla, både för små och stora - och de som bara vill ligga i solen - är det möjligt att hitta skugga utrymme runt fältet om du inte gillar på solstolar i en rad, och sedan kan du enkelt ta kylare med lunch med. Innan du lämnar parken, kan du få stämplas sin biljett, vilket ger fri tillgång igen.

Vi kan därför bara rekommendera andra att semester på denna vackra plats och området i allmänhet. Vi har redan rekommenderat många av våra vänner att hitta boende genom In-italia.se - Detta är den 3: e året vi gör det och vi har alla 3 år varit mycket nöjda.
















Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Peter med familj från Bålsta i Sverige bodde på Ca' le Suore i Cagli från den 24. juli till den 7. augusti 2010.

Det var rätt bra förutom att det var 4 dgr regn och en massa mygg så att det inte gick att sitta ute efter kl-20:30. Just den lägenheten passade oss inte helt bra, det var en massa spring när vi satt och åt på dagarna heja på grannar och folk som tittade vad vi åt.

Annars var området och personalen / ägarna mycket bra. Vi tyckte också att köket var dåligt utrustat, ingen skärbräda, visp, vinglas, lite med bestick mm.

In-Italias kommentar

Flera lägenheter runt omkring i Italien är spartanskt inredda när det gäller vinglas och kökstillbehör. Dock är de flesta gårdägare mycket samarbetsvilliga och genom en enkel fråga kan det mesta lösas. Skulle språket ställa till problem kan / ska man alltid ringa till oss på In-Italia så kan vi förmedla önskemålet som en enkel skärbräda eller några vinglas.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map