Agriturismo i Cagli i Marche

Ca' le Suore

 
Ca' le Suore är inte tillgänglig i dagsläget
Ca' le Suore är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cagli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gårdens namn hänvisar till att stället varit ett residens för nunnor (suore betyder nunnor på italienska). På gamla kartor är detta dessutom registerat. Det är inte tal om ett kloster utan ett hus som tillhörde ett kloster i området. Gården ligger uppe på Catriaberget med en fin utsikt över landskapet. I närheten finner man bl.a. Petranoberget och Neroneberget som idag fungerar som naturpark för att skydda den lokala faunan.

Få serverat lokala rätter några gånger i veckan

Gården består av en liten landsby som ligger mitt på gårdens 70 hektar stora landområde. "Landsbyn" består av ett stort centralt hus och fyra byggnader. Det stora huset är uppdelat i 9 rymliga lägenheter som alla är inredda med orginaltak och terracotta golv vilket ger en speciell upplevelse. De andra 4 byggnaderna blev byggda under slutet av 1800-talet. Här finns det också möjligheter att bo samt en stor gemensam sal och en restaurang där man några gånger i veckan kan njuta av regionen Marche och tryffeldalarnas mest typiska rätter och specialiteter.

Läs mer om Ca' le Suore

Fånga din egen kvällsmat

Gästerna kan även roa sig med diverse faciliteter som te.x. en pool (16 x 9 meter), tennisplan eller den privata sjön som är perfekt för fiske och vandringsturer. Från husen har man en härlig utsikt över det vackra området med vinmarker, dalar och skog.

Lägenheterna

Totalt finns det 15 lägenheter (1 enrumslägenhet, 11 två rumslägenheter, 1 trerumslägenhet för 4 personer och 2 trerumslägenheter med upp till 6 sovplatser) med 34 sovplatser totalt. Alla lägenheter har egen ingång. Möbleringen gör sitt för att skapa en trevlig atmosfär från gamla dagar, dock är varje lägenhet modernt utrustad och med bra köksfaciliteter samt badrum. Varje lägenhet har dessutom privata trädgårdsmöbler där det är möjligt att äta sin frukost under trädens skugga eller tillbringa någon timme efter kvällsmaten.

Läs om lägenheterna på Ca' le Suore

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Valle del Metauro

Montemaggiore al Metauro, Marche

Agriturismo Le Magnolie

Loreto Aprutino, Abruzzo

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Marche

search map