Agriturismo i Cagli i Marche

Ca' le Suore

 
Ca' le Suore är inte tillgänglig i dagsläget
Ca' le Suore är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cagli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gårdens namn hänvisar till att stället varit ett residens för nunnor (suore betyder nunnor på italienska). På gamla kartor är detta dessutom registerat. Det är inte tal om ett kloster utan ett hus som tillhörde ett kloster i området. Gården ligger uppe på Catriaberget med en fin utsikt över landskapet. I närheten finner man bl.a. Petranoberget och Neroneberget som idag fungerar som naturpark för att skydda den lokala faunan.

Få serverat lokala rätter några gånger i veckan

Gården består av en liten landsby som ligger mitt på gårdens 70 hektar stora landområde. "Landsbyn" består av ett stort centralt hus och fyra byggnader. Det stora huset är uppdelat i 9 rymliga lägenheter som alla är inredda med orginaltak och terracotta golv vilket ger en speciell upplevelse. De andra 4 byggnaderna blev byggda under slutet av 1800-talet. Här finns det också möjligheter att bo samt en stor gemensam sal och en restaurang där man några gånger i veckan kan njuta av regionen Marche och tryffeldalarnas mest typiska rätter och specialiteter.

Läs mer om Ca' le Suore

Fånga din egen kvällsmat

Gästerna kan även roa sig med diverse faciliteter som te.x. en pool (16 x 9 meter), tennisplan eller den privata sjön som är perfekt för fiske och vandringsturer. Från husen har man en härlig utsikt över det vackra området med vinmarker, dalar och skog.

Lägenheterna

Totalt finns det 15 lägenheter (1 enrumslägenhet, 11 två rumslägenheter, 1 trerumslägenhet för 4 personer och 2 trerumslägenheter med upp till 6 sovplatser) med 34 sovplatser totalt. Alla lägenheter har egen ingång. Möbleringen gör sitt för att skapa en trevlig atmosfär från gamla dagar, dock är varje lägenhet modernt utrustad och med bra köksfaciliteter samt badrum. Varje lägenhet har dessutom privata trädgårdsmöbler där det är möjligt att äta sin frukost under trädens skugga eller tillbringa någon timme efter kvällsmaten.

Läs om lägenheterna på Ca' le Suore

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Ca' le Suore

Läs personliga omdömen av Ca' le Suore som ligger i Marche. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Ca' le Suore. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 7 omdömen från Ca' le Suore

Bedömning av Ca' le Suore

Läs mer

Molto bene

Ca' le Suore är ett bra ställe. Det är vackert beläget på landsbygden med vacker utsikt från poolen. Det finns stor gästfrihet och härlig atmosfär - inte minst av middagar på onsdagar och lördagar. För dem som uppskattar det, är poolen lite större än de flesta, och djupt nog att du kan hoppa i.
Ovanstående är vad vi fokuserar på, men om du prioriterar snabb internet och hög rum standard, eller har problem, det finns vissa insekter, så ska du nog leta efter en annan plats

Läs mer

Helt fantastiskt

Vi hade den mest underbara semester på Ca 'le Suore. Vi har varit på många platser i Italien, men detta har vunnit första pris. Effektiv och super vackert belägen vingård som fortfarande har produktioner. Super mat i restaurangen två gånger i veckan. Mycket äkta och italienska. Naturen runt är mycket vacker, och när man tittar ut över bergen, ser du inte många andra hus. Det är på var det finns ingen så mycket. Men det tar inte mer än 7 minuter att åka till snabbköpet med bil. Vi har verkligen haft en fin vistelse (med våra två pojkar i åldern 7 och 9). Värdarna var så vänliga och hjälpsamma, de gjorde pizza-bak med barnen och vinprovning med de vuxna. Det finns inte så många stora välkända städer i närheten, så det händer inte så mycket. Men vi var inte uttråkade ?och var där i 14 dagar. På en timmas bilresa finner du till exempel. Perugia och Frasassi-grottorna. Och i Cagli och Agualagna det finns gott om restauranger.
Det bör nämnas att ingen fiskesjö vi gick runt på den rymliga grunder och fann efter mycket letande också sjön - men det är inte att komma in. Så räkna inte med det. Annars var allt som i beskrivningen - vackra pool. Och sedan tog med sig sina hundar tryffel i skogen, som vi fick när de öppnade restaurangen. Vi kommer definitivt att komma igen.

Läs mer

Underbar atmosfär

Ett härligt ställe ute i naturen, Väldigt trevliga och hjälpsamma värdar, riktigt bra service och underbar mat.

Läs mer

Idyllisk avslappning

Mycket poetiska omgivningar i en del av Italien som inte är för turistigt. Många möjligheter för både kulturella och naturrika utflykter och upplevelser i närområdet.
Lägenheterna är enkla, rena och snygga. Lite få köksutrustning. Härligt poolområde - det är ju inte ställets fel, men det hade varit bra om föräldrarna kunde säga till sina barn att dämpa sig lite då och då..

Läs mer

Semester i ett fantastiskt naturområde

Efter ett fint stycke på asfalterade vägar svängde vi in på en ca. 2 km lång grusväg i en mycket kuperad terräng, för att komma till vår lägenhet på Ca'le Suore. Mottagandet var perfekt och lägenheten svarade till våra förväntningar. Fint, stort badrum - sovrum med två bra sängar - vardagsrum/kök med en slags bäddsoffa som var mycket hård (vi var 3 vuxna). Utanför ingången var det ett trädgårdsbord och stolar i bra standard.
Hela området består av 10-12 lägenheter i olika storlekar. Under den veckan vi var där var det ca 75% beläggning. Det bodde bland annat en musikskola med 12-14 elever, tjejer och killar i 14-16 års åldern. De skapade såklart liv, men det är vår uppfattning att flera gäster kommer hit för den fantastiska naturen och stillheten. Därför ska man överväga vilka gäster som bor på ett förhållandevis litet område samtidigt...
Vi utnyttjade erbjudandet om att äta på stället på lördag och onsdag. En riktigt bra upplevelse både med hänsyn till maten, vinet och priset. Man kan lugnt köpa deras vin, som är billigare än det som köps i supermarknaden.
Värdarna var söta och hjälpsamma.

Läs mer
 
search map