Omdömen från Casa Oliva

Solterrassen med pool
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Oliva

Läs personliga omdömen av Casa Oliva som ligger i Marche. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Oliva. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Casa Oliva

Bargni di Serrungarina som semester-destination

Casa Oliva
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Oliva
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Casa Oliva

Casa Oliva
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Oliva
Dubbelrum

Mycket oväsen från grannrestaurangen
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Lite besviken. Fantastisk pasta och bra dessert men tråkiga huvudrätter.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vacker borg i Marche

Casa Oliva är en väldigt vacker borg med en fantastisk utsikt. Två bra restauranger, och en otroligt vänlig personal, man känner sig som hemma. Lägenheterna fungerar fint, men är inte särskilt vackra.

Casa Oliva
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Oliva
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Det borde finnas tillgång till nätet från lägenheterna och det funkar endast i ett väldigt begränsat område vid receptionen.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Casa Oliva

Casa Oliva
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Vackert läge men rummen en besvikelse

Vi hade en bra upplevelse vid Casa Olivia, men det väger ner att barnen skulle sova på en bäddsoffa i förbindelse med köket, vilket gjorde lägenheten mycket trång. Det var inte varmvatten i köket och det lyckades inte värden få ordning på heller. Det var inte heller städat ordentligt innan vi kom. Under veckan byttes det inte sängkläder eller handdukar, men vi är inte säkra på om detta är något vi har glömt välja till i vår bokning (?). Vi lade märke till att även hos våra grannar (också danskar) så var det dåligt städat. Ett stort minus att där inte var en vattenkokare i köket. Annars ett mycket lugnt ställe med vänliga värdar.

In-Italias kommentar

Tack för er respons. Vi är ledsna att höra om de saker som inte varit som ni förväntade - framförallt att ni inte upplevde lägenheten som ren. De övriga förhållandena (sovplatser i vardagsrummet exempelvis) är dock förhållanden vi informerar om på vår hemsida.

Casa Oliva
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Oliva
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

Bäddsoffan tog upp för mycket plats i vardagsrummet/köket.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Bertil och Kerstin från Spånga i Sverige bodde på Casa Oliva i Bargni di Serrungarina från den 3. till den 10. juli 2010.

Resan till Casa Oliva gick jättebra och likaså vistelsen där. Ett fantastiskt ställe som kommer leva kvar för resten av våra liv. Utsikten och miljön är helt fantastik och likaså människorna i byarna rutomkring som hela tiden gjorde allt de kunde för att hjälpa till vid t ex tankning av bilen, i supermarket och i butikerna runtomkring.Upplevde många fina kvällar i Casa Olivas Restaurang som hade mycket bra mat och väldigt goda lokala viner.

Själva boendet var väl helt OK, däremot saknades en hel del utrustning som knivar och gafllar och vinglas där det bara fanns 2 st av varje.Likaså tycker jag att ta extra betalt för AC nu på sommaren är lite märkligt med tanke på att temperaturen under juli månad höll sig mellan +32 C - + 40 C och då borde den ingå i priset från början,och då det hade varit nästan omöjligt att vara inomhus utan den.

Vi gjorde även många utflykter runt omkring bl a till Passo del Furlo som bara ligger ca 25 min därifrån och som var helt fantastiskt. Även Frassasi grottorna är värd en utflykt vilket var helt sago- likt och som vi aldrig upplevt någonting liknande tidigare med otroliga droppstensformationer.

Casa Oliva kommer som sagt alltid att leva kvar i våra hjärtan och säkert är det så att vi kommer återvända dit igen någongång i framtiden.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Hotel Emilia

Portonovo, Marche

Hotel Doge

Cervia - Milano Marittima, Emilia-Romagna

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Agriturismo Le Magnolie

Loreto Aprutino, Abruzzo

Residence Costazzurra

Grottammare, Marche

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Marche

search map