Semesterbostad i Bargni di Serrungarina i Marche

Casa Oliva

Solterrassen med pool Landsbyn Rum Restaurangen Wellnesscenter
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På Casa Oliva bor man i en mindre Medeltidsby som är noggrant renoverad och som idag rymmer semesterlägenheter och rum. Här finns restaurang, solterras och pool samt ett mindre wellnesscenter. Den omkringliggande gröna naturen sträcker sig så långt ögat räcker och det vilar en härlig ro över stället och stället är ideelt för dem som söker ett boende i atmosfärfyllda omgivningar.

Romantik i gammal fästning

Här är det inte tal om ett stort nyuppfört semesterkomplex, men om en noggrannt restaurerad Medeltidsfästning vars små hus i dag rymmer nyrenoverade och modernt inredda rum och lägenheter som ger den perfekta omgivningen för en romantisk, komfortabel och avslappnande semester.

Här i denna 1300-tals fästning, i den av turister okända del av Italien ligger Casa Oliva. "Byn" är omgärdad av en mur vilket gör detta till ett litet stängt landsbsamfund, var några av husen är bebodda året runt av lokalbefolkningen. Mitt i landsbyn ligger den lilla kyrkan S. Apollonia.

Läs mer om Casa Oliva

Hög placering med utsikt över landskapet

Utsikten härifrån ut över landskapet är rätt imponerande och fästningen blev i sin tid placerad just högt uppe för att man på avstånd skulle kunna se fienden. Casa Oliva består av 15 rum och 8 tvårumslägenheter.

Restaurang och Wellness

I restaurangen kan man sitta både ute och inne och njuta av sin mat och wellnesscenter kan utnyttjas mot beställning mot betalning.

Dubbelrum:
- Rummen kan ha max. 3 personer. De har alla telefon, Tv, minibar och aircondition. Inredningen är smakfull och modern.
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser:
- Lägenheterna ligger på två plan och har alla egen ingång. På första våningen finns ett uppehållsrum med dubbelsoffa och välutrustat kökshörna, medans på andra våningen finns sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har plats för fyra personer med möjlighet för en extra säng och de har alla aircondition.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Emilia

Portonovo, Marche

Hotel Doge

Cervia - Milano Marittima, Emilia-Romagna

Rekommendationer till dig

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Marche

search map