Semesterbostad i Bargni di Serrungarina i Marche

Casa Oliva

Solterrassen med pool Landsbyn Rum Restaurangen Wellnesscenter
 
Casa Oliva är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Oliva är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bargni di Serrungarina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På Casa Oliva bor man i en mindre Medeltidsby som är noggrant renoverad och som idag rymmer semesterlägenheter och rum. Här finns restaurang, solterras och pool samt ett mindre wellnesscenter. Den omkringliggande gröna naturen sträcker sig så långt ögat räcker och det vilar en härlig ro över stället och stället är ideelt för dem som söker ett boende i atmosfärfyllda omgivningar.

Romantik i gammal fästning

Här är det inte tal om ett stort nyuppfört semesterkomplex, men om en noggrannt restaurerad Medeltidsfästning vars små hus i dag rymmer nyrenoverade och modernt inredda rum och lägenheter som ger den perfekta omgivningen för en romantisk, komfortabel och avslappnande semester.

Här i denna 1300-tals fästning, i den av turister okända del av Italien ligger Casa Oliva. "Byn" är omgärdad av en mur vilket gör detta till ett litet stängt landsbsamfund, var några av husen är bebodda året runt av lokalbefolkningen. Mitt i landsbyn ligger den lilla kyrkan S. Apollonia.

Läs mer om Casa Oliva

Hög placering med utsikt över landskapet

Utsikten härifrån ut över landskapet är rätt imponerande och fästningen blev i sin tid placerad just högt uppe för att man på avstånd skulle kunna se fienden. Casa Oliva består av 15 rum och 8 tvårumslägenheter.

Restaurang och Wellness

I restaurangen kan man sitta både ute och inne och njuta av sin mat och wellnesscenter kan utnyttjas mot beställning mot betalning.

Dubbelrum:
- Rummen kan ha max. 3 personer. De har alla telefon, Tv, minibar och aircondition. Inredningen är smakfull och modern.
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser:
- Lägenheterna ligger på två plan och har alla egen ingång. På första våningen finns ett uppehållsrum med dubbelsoffa och välutrustat kökshörna, medans på andra våningen finns sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har plats för fyra personer med möjlighet för en extra säng och de har alla aircondition.

Dölj texten
 
 
search map