Villa i Apecchio i Marche

Fattoria Valdarecchia

 
Fattoria Valdarecchia är inte tillgänglig i dagsläget
Fattoria Valdarecchia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Apecchio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Fattoria Valdarecchia ligger på höjderna ovanför landsbyn Apecchio där man finner diverse butiker och en rad goda restauranger.

Huset är omgivet av skog och gröna marker och från terrassen och poolen har man en fantastisk utsikt över staden och dalen. Från Casa Valdarecchia har man goda möjligheter för sköna vandringsturer i bergen. Har man lust att utforska området på mountainbike eller till häst så finns detta att hyra i när området. Vid huset finns det dessutom bågskytte.

Läs mer om Fattoria Valdarecchia

Huset blev renoverat 2001 och är snyggt möblerat. På första våningen finner man tre dubbelrum varav två av dessa har ingång från trädgården. Det sista rum har ingång från uppehållsrummet med den stora öppna spisen. På första våningen finns det dessutom ett stort kök med matplats.
På andra våningen finns det tre sovrum som alla har eget badrum / toalett precis som rummen på första våningen. Alla sovrum är rymliga.

Casa Valdarecchia kan rekomenderas till en (mycket) stor familj eller små grupper som önskar tillbringa en avkopplande semester i vackra omgivningar utan andra turister.

Dölj texten
 
 
search map