Semesterbostad i Apecchio i Marche

Cà Quattrocchi

 
Cà Quattrocchi är inte tillgänglig i dagsläget
Cà Quattrocchi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Apecchio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Förbered dig på brant stigning! För att komma till det pittoreska Cà Quattrocchi ska man köra uppför och upp genom många svängar mellan bergen, en tur som är ett sant nöje för ögonen. Stenbyggnaden ligger på toppen av en kulle med utsikt över dalen. Från lägenheterna och poolen kan man njuta av den enastående utsikten.

Poolen har ett område med vattenmassage och är omgiven av en terrass med solstolar och parasoller. I trädgården finner man dessutom en grill, bordtennis och ett bordfotbollspel.

Läs mer om Cà Quattrocchi

Här bor man ca. 3 kilometer från Apecchio, men den lilla staden bjuder dock inte på något supermarket då det närmaste ligger 6 kilometer bort.

Den gamla stenbyggnaden har nyligen blivit renoverad och uppdelad i två rymliga lägenheter som kan ta emot 7 respektive 8 personer. Lägenheterna är helt självständiga och har båda egen kokvrå med 4 kokplattor, microvågsugn, kylskåp, med frysfack och diskmaskin. Lägenheterna har dessutom TV med satellitkanaler och trådlöst internet. De två lägenheterna delar ett litet tvättrum med tvättmaskin och strykjärn. Båda lägenheterna ligger på första våningen men den ena högre än den andra pga nivåskillnaden.

Lägenheterna på Cà Quattrocchi

Femrumslägenheten Falco med 6/8 sovplatser

Lägenheten Falco ligger på första våningen och består av uppehållsrum med öppen spis, tre sovrum med dubbelsäng (varav i två av dem finns plats för en extra säng) samt tre badrum med dusch och toalett. Lägenheten har egen uteplats med bord och stolar.

Trerumslägenheten Pettirosso med 4/6 sovplatser

Lägenheten Pettirosso ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, två sovrum med dubbelsäng (varav i det ena av dem finns plats för en extra säng) samt två badrum med dusch och toalett. Lägenheten har egen uteplats med bord och stolar.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Cà Quattrocchi

Läs personliga omdömen av Cà Quattrocchi som ligger i Marche. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Cà Quattrocchi. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Cà Quattrocchi

Bedömning av Cà Quattrocchi

Läs mer

Bedömning av Cà Quattrocchi

Läs mer

Bedömning av Cà Quattrocchi

Läs mer

Bedömning av Cà Quattrocchi

Läs mer
 
search map