Omdömen från Agriturismo Chignoni

 
Agriturismo Chignoni är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Chignoni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Apecchio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Chignoni

Läs personliga omdömen av Agriturismo Chignoni som ligger i Marche. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Chignoni. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Agriturismo Chignoni

Lovely farm, lovely location. A bit remote, but if you are after peace and quiet it's perfect. Clean and cosy. Well kept pool area.

Agriturismo Chignoni
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Chignoni
Lägenhet m. 4 sovrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 6 Vuxna, 4 Barn
Namn
René og familie fra Hedensted boede på Agriturismo Chignoni i Apecchio

Det är tyst ... totalt tyst runt Agriturismo Chignoni, som ligger 3 km upp en brant grusväg, långt från industrin, badorter och bullriga vägar.
Det är Italien - värdarna talar endast italienska, gård och miljö är otroligt vacker och underhållas, är utsikten nästan 360 grader från kulle där gården är belägen. Värdarna serverar hemlagad vin, ost, skinka, bröd och salami.
På restauranger i området är mycket få som har menyn, de serverar det som de har i grytor, och det är riktigt bra och allt görs lokalt - och de vet inte ordet frites ... se till att beställa något med tryffel, smakar det väl och är billiga på detta område.
Besök f. Ex Agriturismo Molina, vid vägen i Molina, 5 km öster om Apecchio, en helrenoverad restaurang, de serverar en hel del fantastiska "anti pasti", med 8-12 olika lokala rätter (som skiljer sig från kväll till kväll) . Vi åt det fyra man, med drycker, dessert och kaffe för mindre än kr 300, -. Men vi skulle vilja ge det två gånger ...!
Vi cyklar och hade därför vår road bikes med och slutfört semester att rida upp Monte Nerone - 16,5 kilometer med en genomsnittlig ökning på drygt 7%
Vi kan klart rekommendera platsen och området, om du vill uppleva det "riktiga" Italien på italienska.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Jakob og familie og venner fra Danmark boede på Hotel Italia i Verona

Vi hade en fantastisk resa och levde väl i Verona på gångavstånd till gamla stan, så några riktigt bra dagar med historia och Opera i Arnaen.

Vårt mål i Apecchio var fantastisk, huset var så smakfullt inredda som är långt ifrån förväntar sig av en italiensk och sedan var det bara superautentisk och hade den mest spektakulär utsikt och var lugnt på natten, poolen var vackra och så var Tony och Marie som kunde inte ett ord engelska fantastiskt bra och kom och stod vin, bröd och ost tills den första kvällen och rekommenderade den mest fantastiska restaurang ca 15 min. körning av Martinelli Gabrielle på Loc. Acquapartita nr 19, 61042 Apecchio. Vackert i bergen och så allt var bara hemlagad och vi åt starter, stora biffar, fick dessert, vin och grappa 10 man för 105 €. Vägarna i Italien tål väl nästan ingen jämförelse, de är bara dåligt, det är de sista 3000 meter upp grusvägen till huset också, men det gav absolut inga problem för oss, var det bara vackra upp vägen som rosen 300 meter och

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 4 Vuxna, 6 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2003
Antal resande 18 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2003
Antal resande 8 Vuxna, 6 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map