Agriturismo i Apecchio i Marche

Agriturismo Chignoni

 
Agriturismo Chignoni är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Chignoni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Apecchio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Chignoni ligger mitt ute i det ospolerade landskapet omkring Apecchio, ca. 5 km från huvudvägen mot Città di Castello. Stället ligger vackert och du har en fin utsikt över de frodiga och gröna skogarna. Gården sträcker sig över mer än 200 hektar skog och gräsarealer.

Bo på en fin bondegård med ägarna som granne

Denna gård består av tre hus som byggdes under 1700-talet. I det ena huset bor gårdens ägare som producerar läcker skinka samt den goda fårosten peccorino, samlar tryffel och handlar med diverse skogsprodukter. Ett annat hus fungerar som lager. Det tredje huset är idag uppdelat i tre stora lägenheter med en dörr i mellan så att du faktiskt kan hyra hela huset med totalt 22 sovplatser.

Läs mer om Agriturismo Chignoni

Slappa vid poolen eller i loungen

I den vinkällaren finns det gott om plats att umgås tillsammans, även om du bokar alla tre lägenheterna. Det finns även möjlighet att sitta och äta tillsammans vid den gemensamma grillen ifall vädret är fint, som det brukar vara. Utomhus i den stora trädgården finns det pool med fin utsikt över dalen där du kan sola, bada och slappa. På den andra sidan av huset finns det parkeringsplats för alla gäster.

Rymliga lägenheter med stämning

Lägenheterna är rymliga och snyggt möblerade av stället dotter som har smak för detaljer och inredning. Vid renoveringen har de lagt stor vikt vid att behålla den gamla charmen i for av friliggande balkar i taket, terracottagolv osv.. Därtill är varje lägenhet möblerad med gamla möbler så förstår du snabbt att du har att göra med ett charmigt och stämningsfullt ställe där vem som helst kan njuta av din semester.

Lägenheterna på Agriturismo Chignoni

Lägenhet m. 2 sovrum

Il Cerro Vecchio är den minsta lägenheten på Chignoni, ca 120 m² stor! Lägenheten ligger i samma byggnad som de två större lägenheterna men har självständig ingång. Från lägenheten har du en fin utsikt över de omkringliggande backarna (och poolen). Il Cerro Vechio består av matrum, kök med diskmaskin, ett mindre rum, stort badrum samt två stora sovrum.

Lägenhet m. 3 sovrum

Lägenheten på ca 165 m² består av uppehållsrum med öppen spis och dubbel bäddsoffa, kök, tre sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt två badrum med toaletter.

Lägenhet m. 4 sovrum

Lägenheten på ca 180 m² består av uppehållsrum med öppen spis och dubbel bäddsoffa, stort kök med matplats och diskmaskin, fyra sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt två badrum med toaletter. I 2 plan.

Dölj texten
 
 
search map