Agriturismo i Apecchio i Marche

Agriturismo Chignoni

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Chignoni ligger mitt ute i det ospolerade landskapet omkring Apecchio, ca. 5 km från huvudvägen mot Città di Castello. Stället ligger vackert och man har en fin utsikt över de frodiga och gröna skogarna. Gården sträcker sig över mer än 200 hektar skog och gräsarealer.

Bo på en fin bondegård med ägarna som granne

Denna gård består av tre hus som byggdes under 1700-talet. I det ena huset bor gårdens ägare som producerar läcker skinka samt den goda fårosten peccorino, samlar tryffel och handlar med diverse skogprodukter. Ett annat hus fungerar som lager. Det tredje huset är idag uppdelat i tre stora lägenheter med en dörr i mellan så att man faktisst kan hyra hela huset med totalt 22 sovplatser.

Läs mer om Agriturismo Chignoni

Slappa vid poolen eller i loungen

I husets gamla vinkällare finner man idag en trevlig gemensam lounge som står till förfogande för alla gäster. Här är gott om plats att umgås tillsammans, även om man bokar alla tre lägenheterna. Det finns även möjlighet att sitta och äta tillsammans vid den gemensamma grillen ifall vädret är fint, som det brukar vara. Utomhus i den stora trädgården finns det pool med fin utsikt över dalen där man kan sola och bada. På den andra sidan av huset finns det parkeringsplats för alla gäster.

Rymliga lägenheter med stämning

Lägenheterna är rymliga och snyggt möblerade av stället dotter som har smak för detaljer och inredning. Vid renoveringen har man lagt stor vikt vid att behålla den gamla charmen i for av friliggande balkar i taket, terracotta golv osv.. Därtill är varje lägenhet möblerad med gamla möbler så förstår man snabbt att man har att göra med ett charmigt och stämningsfullt ställe där vem som helst kan njuta av sin semester.

Lägenheterna på Agriturismo Chignoni

Fyrarumslägenheten Cerro Vecchio

Il Cerro Vecchio är den minsta lägenheten på Chignoni, endast 120 m² stor! Lägenheten ligger i samma byggnad som de två större lägenheterna men har självständig ingång. Från lägenheten har man en fin utsikt över de omkringliggande backarna (och poolen). Il Cerro Vechio består av matrum, kök med diskmaskin, ett mindre rum, stort badrum samt två stora sovrum.

Femrumslägenheten Montalto

Lägenheten består av uppehållsrum med öppen spis och dubbel bäddsoffa, kök, tre sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt två badrum med toaletter.

Sexrumslägenheten La Gorgaccia

Lägenheten består av uppehållsrum med öppen spis och dubbel bäddsoffa, stort kök med matplats och diskmaskin, fyra sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt två badrum med toaletter.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo Ca' Cirigiolo

Apecchio, Marche

La Maestade

Smirra, Marche

Ca' le Suore

Cagli, Marche

Rekommendationer till dig

L'Oasi

Assisi, Umbrien

Ca' le Suore

Cagli, Marche

Agriturismo Ca' Cirigiolo

Apecchio, Marche

Populärt i Marche

search map