Omdömen från Agriturismo Ca' Cirigiolo

 
Agriturismo Ca' Cirigiolo är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Ca' Cirigiolo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Apecchio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Ca' Cirigiolo

Läs personliga omdömen av Agriturismo Ca' Cirigiolo som ligger i Marche. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Ca' Cirigiolo. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Hemtrevlig boende

Mysigt boende lagomt bort från vägarnas ljud.
Värdparet är så fina och hjälpsamma.
Det enda negativa skulle vara att det är sparsamt med köksprylar för att laga mat.

Apecchio som semester-destination

Agriturismo Ca' Cirigiolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Ca' Cirigiolo
Enrumslägenheten Cucciolo med 2 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Trevligt boende - vackert läge.

Vi bodde 3 dagar på Ca' Cirigiolo i början av oktober. Den första natten var ganska kylig men man satte igång värmen efter att vi bett om det och vi kunde själv ställa in den så den passade oss. Vi var de enda gästerna i huset och värdarna bodde inte själva på gården utan bodde nere i Apecchio. Restaurangen som skulle finnas på gården var stängd p.g.a. sjukdom. Det fanns en hund som gick fritt på gården och som skällde ganska mycket på nätterna. Vi hade öronproppar och med dem i öronen gick det bra att sova. I annonsen lockades med möjligheterna att följa med och leta tryffel i de omgivande skogarna. Det lät trevligt men något sådant erbjöds vi inte att delta i.
Vi var mycket belåtna med lägenheten och omgivningarna var vackra. Byn var inte stor men där fanns ändå både ett bra litet snabbköp och flera restauranger.

Apecchio som semester-destination

Agriturismo Ca' Cirigiolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Vi hade mycket lite kontakt med värden
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Ca' Cirigiolo
Enrumslägenheten Cucciolo med 2 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Sanna Italien

Här kan du uppleva det orörda Italien.Området är mycket vackert och vyn från Cirigiolo är fantastisk. Här kommer du att välkomnas av "sweetest family"och i den mån känna sig välkomna, får det inte bättre. Marias mat vara smakade, den är hemlagad, och mycket av det är egen produktion (grönsaker, kött och öl). Kan bara rekommenderas för både barn och vuxna. Poul, Anna och ungar

Agriturismo Ca' Cirigiolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet

fins inte bättre
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Ca' Cirigiolo
Fyrarumslägenheten Seriola med 6/8 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

very good and friendly serice.excellent food.beautiful scenery.

Maria and Pietro make you feel like a member of the family,not just a guest.Before you travel allow for the fact that your weight will probably go up by around 5kg after eating Maria´s delicious food.You cant get enough of it.Will definately be going back one day.

Agriturismo Ca' Cirigiolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Ca' Cirigiolo
Enrumslägenheten Cucciolo med 2 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Juli 2013

Ett trevligt ställe med vacker natur och fantastisk utsikt, om man vill ha lugn och ro.
Vi tyckte mycket om det! Familj, 2 barn, 13+16 år.
Men huset/lägenheten var lite sparsamt utrustat. I köket fanns det ingen ugn eller microvågsugn. För få glas, det finns inga vinglas, ingen skärbräda (vi bad om en och fick en), inga bra knivar, för få fat för att laga mat. Det finns heller ingenting att diska med, det fanns inget diskmedel, soppåsar eller disktrasor. Det kunde gott ha funnits en avtorkningsbar vaxduk på det enda bordet (som står ute). Det fanns inga rengöringsmedel i badrummen/något att städa toaletterna med. Detta är inte precis något man tar med sig i resväskan från Danmark på semester. Inget torkställ, men det fick vi lånat. Tvättmaskinen fungerade tyvärr inte när vi var där. Det byttes inte sängkläder eller handdukar under den vecka vi var där, det tycker jag man kunde göra minst en gång i den värmen.

In-Italias kommentar

Det är stor skillnad på köksutrustningen man använder i Italien - där man huvudsakligen äter pasta och grillat kött med råa grönsaker - och det man använder i Nordeuropa. Köken är nästan alltid mycket spartansk utrustade. Man bör därför inte förvänta sig att det ska finnas ugn, vattenkokare, dansk kaffekokare eller liknande. Det är också sällan det finns riktiga vinglas i lägenheterna. I Italien har man på det hela taget lite svårt att vänja sig vid att vin inte uteslutande ska ses som en del av kosten, utan mer som ett utsökt njutningsmedel. Därför är det typiskt att man vardagsglas - vattenglas - till vinet i Italien och inte så kallade vinglas.

Agriturismo Ca' Cirigiolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Ca' Cirigiolo
Tvårumslägenheten Eolo med 4 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Ca' Cirigiolo

Agriturismo Ca' Cirigiolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Ca' Cirigiolo
Enrumslägenheten Cucciolo med 2 sovplatser (2:a vån.)

fick en större lägenhet. Den var vi helnöjda med.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

resturangen var inte öppen
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Niels og familie fra Søborg boede på Agriturismo Ca' Cirigiolo i Apecchio

Egentligen vill jag inte att rekommendera platsen för tänk om det var trångt, men omvänt de förtjänar det !!

Men behöver du denna plats måste vara överens med:
Ingenting händer - det är tyst !!!! Det är en liten stad att gå ner, men du kan köra till en. Inte allt fungerar 100% - du inte har köpt en vistelse på ett lyxhotell, hundarna skäller på morgonen eftersom de hittar tryffel, toaletten rinner, och det regnar kanske en dag eftersom du är lite upp i höjderna det är det !!! Du befinner dig i landet.

Vyn från poolen är fantastisk. Platsen är ett bra ställe att ta ut ur om du tänker på en resa eller en resa till stranden eftersom det kanske regn i höjderna - bara en timmes bilresa. Uppskattningar strand.

Huset värdar, kommer att göra mer än ALLT för dig och din familj kommer att ha och mår bra. De talar inte engelska och det kan innebära begränsningar. Men inte från deras sida ... och du några ord och ett lexikon så det är fantastiskt.

Vi har rest mycket i Italien och denna plats är förmodligen det bästa vi har upplevt. Maten i restaurangen är från egen gård, mycket läckra och mycket rimligt pris - Allt är hemlagad och det är allt Italien från dess mest genuina och bästa. Platsen är rent och snyggt och all hjälp - och du måste ha tvättas innan du går så att du får en chans. Vackra lägenheter och pool. Platsen är värt priset. Det är beste semester som vi har haft i Italien. Detta betonar ordet - Fantastiskt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 18 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Carl-Eric med resesällskap från Söderköping i Sverige bodde på Agriturismo Ca' Cirigiolo i Apecchio från den 8. till den 15. juli 2010.

Hej Katarina Ursäkta att vi har dröjt med svaret. Efter vårt besök i Apecchio har jag varit kvar i Italien på ett seminarium och hade knappt om både tid och Internet-möjligheter. Hoppas det inte är för sent nu... Jodå, staden, eller byn kanske man skulle säga var trevligt och pittoreskt som sig bör i Italien, med det nästan obligatoriska historiska centrumet, en vacker liten, gammal kyrka och här även ett arkeologiskt museum och en resterna av en gammal synagoga som intressanta sevärdheter. Annars finns det, om man är bilburen (vilket man förmodligen måste vara för att komma till denna trakt) en del andra intressanta ställen att besöka i trakten, främst Urbino och Gubbio med sina museer och gamla furstepalats, men även andra intressanta orter och naturligtvis finns det gott om kyrkor och en hel del konstmuséer som är värda att besöka. Är man intresserad av natur, finns det gott om vandringsleder samt rätt höga berg med vidunderlig utsikt. Och till kusten är det inte längre än en timme om man vill ha lite sol och bad. Vi bodde som sagt i en Agroturismo-ansluten gård/restaurang kallad Ca' Cirigiolo, cirka en halvmil utanför Apecchio. Boendet var helt fantastiskt. Det är helt otroligt att möta så mycket vänlighet och gästfrihet. Och maten var verkligen lagad med stor omsorg och kärlek. Och till överkomliga priser. Här betalade man enhetspris för flerrätters mat enligt italiensk tradition, husets vin, kaffe och till och med grappa... Inget knusslande med några centiliter hit eller dit som man är så van vid. Jag har aldrig känt mig så bortskämd någonstans som hos Ca' Cirigiolo av familjen Rossi – värdparet Maria och Pietro, samt sonen Giacomo. Allt var tillagat med egna eller traktens råvaror, mestadels ekologiskt odlat. Under vår vistelse fick vi smakprov på det som är typiskt för trakten och framförallt, alltid lagat med kärlek och omsorg. Givetvis fanns där alla möjliga varianter på pasta, allt egentillverkat och vi fick även tillfälle att vara med och se hur det går till. Trakten kallas "Tryffeldalen", så det säger sig självt att man fick smaka på färsk tryffel i olika maträtter. Jag fick även tillfälle att följa med på "tryffeljakt" och se deras famlijens trogna gamla tryffel-hund i aktion, för att sedan få ta del av bytet vid middagen på kvällen. Har man möjlighet att komma i september-oktober har man till och med möjligheten att smaka på den utsökta vita tryffeln, något att verkligen se fram mot. Som ofta i Italien talas det inte så mycket engelska, även om den yngre generationen lär sig allt mer (i detta fall sonen i huset, som även hjälper till i restaurangen). Men kan man några ord Italienska och anstränger sig lite extra för kommunicera och är allmänt nyfiken så får man givetvis en ännu rikare upplevelse av Italien, men det säger ju sig självt. Boendet var, som sagt, helt över förväntan – nytt eller moderniserat samt rent och snyggt. Och varje morgon kunde man ta sig ett morgondopp i poolen innan man for iväg till solheta städer och byar runtom i Marche-provinsen. Vad kan man mer säga? Ca' Cirigiolo rekommenderas högt för den som är nyfiken på mat- och annan lokal kultur. Trakten för den som vill uppleva mycket natur och kultur utan att behöva trängas med mängder av turister. Räkna dock med att man måste vara bilburen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map