Agriturismo i Apecchio i Marche

Agriturismo Ca' Cirigiolo

 
Agriturismo Ca' Cirigiolo är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Ca' Cirigiolo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Apecchio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ca' Cirigiolo ligger på höglandet 700 meter ovanför havet och är omgivet av ängar och ekologiskt odlad mark samt en del skog där man kan finna tryffel. Området består av 60 hektar land med skog och stall med hästar. Runt omkring huset finns en stor trädgård med möblerade område, grill och pool.

Historiskt lantställe

Den imponerande byggnaden från 1700-talet är byggt av den lokala sandsten som är typiskt för området. Gården ligger dessutom endast några få kilometer från städer med historiskt och kulturella intresse som Urbino, Gubbio, Assisi, Perugia och Arezzo. Närmaste inköpsmöjligheter finns i Apecchio ca. 4 km från gården.

Läs mer om Agriturismo Ca' Cirigiolo

Delta i jakten på det vita guldet

Området runt omkring huset är perfekt för att cykla mountainbike eller gå på trekking. Det finns dessutom flera bra område för att jaga och fiska i bl.a. Biscubio floden. Jakten på vit tryffel är stor i hela regionen som med sitt gröna landskap ger perfekta och vackra förhållande när man söker efter den speciella vita doften. Ägaren av Ca' Cirigiolo är en expert och tar gärna sina gäster med ut på utflykter för att leta rätt på svamp, vilda bär och med hjälp av vältränade hundar försöker man hitta de svårhittade skatterna nämligen tryffel.

Egen restaurang med smak av lokalområdet

Ca' Cirigiolo erbjuder många sätt att tillbringa sin semster på i fantastiska omgivningar och med utsikt över de vackraste bergstopparna på Appenninerna vid Marche, Umbrien och Toscana. På gården finns numera även en mindre restaurang där det finns möjlighet att förbeställa lunch / middag. Den är i högsäsongen öppen till lunch och middag medans den under resten av året är mer sporadiskt öppen. På gården finns det tre fina och rymliga lägenheter med privat ingång.

Lägenheterna på Agriturismo Ca' Cirigiolo

Enrumslägenheten Cucciolo med 2 sovplatser (2:a vån.)

Lägenheten ligger på andra våningen i en byggnad av nyare datum där det tidigare fanns ett höloft. Lägenheten är på ca. 25 kvm och består av ett rum med dubbelsäng, ett litet kök samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenheten Eolo med 4 sovplatser (2:a vån.)

Lägenheten ligger på andra våningen i en byggnad som tidigare fungerade som höloft. Lägenheten är på ca. 50 kvm och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng samt två badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenheten Tartufo med 2/3 sovplatser (1:a vån.)

Ingången är från trädgården och man kommer in i uppehållsrummet som består av matplats och kök. Från hallen har man tillgång till sovrum med dubbelsäng och badrum. Vid behov kan man få till en extra säng. Lägenheten är dessutom utrustad med TV och grill i anslutning till ingången.

Fyrarumslägenheten Scalocchio med 6/8 sovplatser (2:a vån.)

Fyrarumslägenheten Scalocchio ligger på andra våningen. Man har ingång från trädgården via en stor balkong. Det finns ett stort uppehållsrum med öppen spis och två sovplatser i en bäddsoffa. Dessutom finns det tre sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, två badrum varav ett med dusch och ett med badkar. Lägenheten är dessutom utrustad med TV och grill.

Fyrarumslägenheten Seriola med 6/8 sovplatser (1:a vån.)

Fyrarumslägenheten Seriola ligger på första våningen. Den består av ett stort uppehållsrum med öppen spis och kök samt två sovplatser i en dubbel bäddsoffa. Dessutom finns det tre sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, två badrum varav det ena med dusch och ett med badkar. Lägenheten är dessutom utrustad med TV och grill.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Agriturismo Ca' Cirigiolo

Läs personliga omdömen av Agriturismo Ca' Cirigiolo som ligger i Marche. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Ca' Cirigiolo. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 6 omdömen från Agriturismo Ca' Cirigiolo

Hemtrevlig boende

Mysigt boende lagomt bort från vägarnas ljud.
Värdparet är så fina och hjälpsamma.
Det enda negativa skulle vara att det är sparsamt med köksprylar för att laga mat.

Läs mer

Trevligt boende - vackert läge.

Vi bodde 3 dagar på Ca' Cirigiolo i början av oktober. Den första natten var ganska kylig men man satte igång värmen efter att vi bett om det och vi kunde själv ställa in den så den passade oss. Vi var de enda gästerna i huset och värdarna bodde inte själva på gården utan bodde nere i Apecchio. Restaurangen som skulle finnas på gården var stängd p.g.a. sjukdom. Det fanns en hund som gick fritt på gården och som skällde ganska mycket på nätterna. Vi hade öronproppar och med dem i öronen gick det bra att sova. I annonsen lockades med möjligheterna att följa med och leta tryffel i de omgivande skogarna. Det lät trevligt men något sådant erbjöds vi inte att delta i.
Vi var mycket belåtna med lägenheten och omgivningarna var vackra. Byn var inte stor men där fanns ändå både ett bra litet snabbköp och flera restauranger.

Läs mer

Sanna Italien

Här kan du uppleva det orörda Italien.Området är mycket vackert och vyn från Cirigiolo är fantastisk. Här kommer du att välkomnas av "sweetest family"och i den mån känna sig välkomna, får det inte bättre. Marias mat vara smakade, den är hemlagad, och mycket av det är egen produktion (grönsaker, kött och öl). Kan bara rekommenderas för både barn och vuxna. Poul, Anna och ungar

Läs mer

very good and friendly serice.excellent food.beautiful scenery.

Maria and Pietro make you feel like a member of the family,not just a guest.Before you travel allow for the fact that your weight will probably go up by around 5kg after eating Maria´s delicious food.You cant get enough of it.Will definately be going back one day.

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Ca' Cirigiolo

Läs mer

Juli 2013

Ett trevligt ställe med vacker natur och fantastisk utsikt, om man vill ha lugn och ro.
Vi tyckte mycket om det! Familj, 2 barn, 13+16 år.
Men huset/lägenheten var lite sparsamt utrustat. I köket fanns det ingen ugn eller microvågsugn. För få glas, det finns inga vinglas, ingen skärbräda (vi bad om en och fick en), inga bra knivar, för få fat för att laga mat. Det finns heller ingenting att diska med, det fanns inget diskmedel, soppåsar eller disktrasor. Det kunde gott ha funnits en avtorkningsbar vaxduk på det enda bordet (som står ute). Det fanns inga rengöringsmedel i badrummen/något att städa toaletterna med. Detta är inte precis något man tar med sig i resväskan från Danmark på semester. Inget torkställ, men det fick vi lånat. Tvättmaskinen fungerade tyvärr inte när vi var där. Det byttes inte sängkläder eller handdukar under den vecka vi var där, det tycker jag man kunde göra minst en gång i den värmen.

Läs mer
 
search map