Agriturismo i Apecchio i Marche

Agriturismo Ca' Cirigiolo

 
Agriturismo Ca' Cirigiolo är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Ca' Cirigiolo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Apecchio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ca' Cirigiolo ligger på höglandet 700 meter ovanför havet och är omgivet av ängar och ekologiskt odlad mark samt en del skog där man kan finna tryffel. Området består av 60 hektar land med skog och stall med hästar. Runt omkring huset finns en stor trädgård med möblerade område, grill och pool.

Historiskt lantställe

Den imponerande byggnaden från 1700-talet är byggt av den lokala sandsten som är typiskt för området. Gården ligger dessutom endast några få kilometer från städer med historiskt och kulturella intresse som Urbino, Gubbio, Assisi, Perugia och Arezzo. Närmaste inköpsmöjligheter finns i Apecchio ca. 4 km från gården.

Läs mer om Agriturismo Ca' Cirigiolo

Delta i jakten på det vita guldet

Området runt omkring huset är perfekt för att cykla mountainbike eller gå på trekking. Det finns dessutom flera bra område för att jaga och fiska i bl.a. Biscubio floden. Jakten på vit tryffel är stor i hela regionen som med sitt gröna landskap ger perfekta och vackra förhållande när man söker efter den speciella vita doften. Ägaren av Ca' Cirigiolo är en expert och tar gärna sina gäster med ut på utflykter för att leta rätt på svamp, vilda bär och med hjälp av vältränade hundar försöker man hitta de svårhittade skatterna nämligen tryffel.

Egen restaurang med smak av lokalområdet

Ca' Cirigiolo erbjuder många sätt att tillbringa sin semster på i fantastiska omgivningar och med utsikt över de vackraste bergstopparna på Appenninerna vid Marche, Umbrien och Toscana. På gården finns numera även en mindre restaurang där det finns möjlighet att förbeställa lunch / middag. Den är i högsäsongen öppen till lunch och middag medans den under resten av året är mer sporadiskt öppen. På gården finns det tre fina och rymliga lägenheter med privat ingång.

Lägenheterna på Agriturismo Ca' Cirigiolo

Enrumslägenheten Cucciolo med 2 sovplatser (2:a vån.)

Lägenheten ligger på andra våningen i en byggnad av nyare datum där det tidigare fanns ett höloft. Lägenheten är på ca. 25 kvm och består av ett rum med dubbelsäng, ett litet kök samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenheten Eolo med 4 sovplatser (2:a vån.)

Lägenheten ligger på andra våningen i en byggnad som tidigare fungerade som höloft. Lägenheten är på ca. 50 kvm och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng samt två badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenheten Tartufo med 2/3 sovplatser (1:a vån.)

Ingången är från trädgården och man kommer in i uppehållsrummet som består av matplats och kök. Från hallen har man tillgång till sovrum med dubbelsäng och badrum. Vid behov kan man få till en extra säng. Lägenheten är dessutom utrustad med TV och grill i anslutning till ingången.

Fyrarumslägenheten Scalocchio med 6/8 sovplatser (2:a vån.)

Fyrarumslägenheten Scalocchio ligger på andra våningen. Man har ingång från trädgården via en stor balkong. Det finns ett stort uppehållsrum med öppen spis och två sovplatser i en bäddsoffa. Dessutom finns det tre sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, två badrum varav ett med dusch och ett med badkar. Lägenheten är dessutom utrustad med TV och grill.

Fyrarumslägenheten Seriola med 6/8 sovplatser (1:a vån.)

Fyrarumslägenheten Seriola ligger på första våningen. Den består av ett stort uppehållsrum med öppen spis och kök samt två sovplatser i en dubbel bäddsoffa. Dessutom finns det tre sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, två badrum varav det ena med dusch och ett med badkar. Lägenheten är dessutom utrustad med TV och grill.

Dölj texten
 
 
search map