Semesterbostad i Acquaviva Picena i Marche

Casali Costadoro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här är du alltså omgiven av ett vackert landskap, kullar och fält fyllda med bland annat vinrankor på rad. Casali Costadoro ligger endast ca 6 km från den historiska byn Acquaviva Picena och ca 12 km från den härliga kuststaden San Benedetto del Tronto och Grottamare. Detta innebär att du med enkelhet kan kombinera din semester i Le Marche och få kunna njuta av ett vackert inland samt sol och bad.

En rogivande plats

Det är lätt att komma ner i varv på Casali Costadoro. Bara de vackra omgivningarna ger dig ett lugn där ögat har svårt att se sig mätt på den vackra naturen. En perfekt plats att komma tillbaka till efter en spännande och händelserik dag. Du kan antingen koppla av på din privata uteplats eller så beger du dig till någon av de sköna poolerna där det finns utplacerat solstolar och cabanas.

Lägenheterna på Casali Costadoro är indelade i två byggnader och den ena poolen (med hydromassage) hittar du vid Casale delle Erbe och den andra har du vid Casale dei Fiori. Bord och stolar finns också om du känner för att sippa på ett glas vin samtidigt som du blickar ut över fälten.

Läs mer om Casali Costadoro

Se dina omgivningar

Eftrsom du bor strategiskt kan du passa på att se dig omkring. Dels har du landsbygden med alla sina trevliga byar och städer och dels har du nära till kusten där sköna sol,- och badstunder väntar dig samt utmärkta fiskrestauranger. Du kan även vandra, cykla, spela golf eller besöka Park Adventure. Under sommarhalvåret finns det två cyklar på Casali Costadoro som du kan låna efter tillgänglighet. Och på stranden i Grottamare har du tillgång till två solstolar och ett parasoll per lägenhet. Hör med ägarna för fler detaljer.

Marches underbara mat

Le Marche är även känt för sin goda mat så passa på att njuta av tryffel, kött, pasta i olika varianter, ostar, kallskuret, vinerna och den goda olivoljan. Den närmsta restaurangen har du ett par kilometer bort och ca fem km från ditt boende finns det även möjlighet till take-away om du känner för att hoppa över matlagningen en dag, men sitta "hemma" på terrassen och njuta av maten. Faller grillandan på kan du bege dig till en av de dedikerade platserna du hittar i trädgården.

Som pricken över i;et får du som gäst på Casali Costadoro ett litet välkomstpaket med ett par vinflaskor och pecorino ost från lokal producent samt en voucher till vinprovning i en historisk byggnad i Offida. Ägarna håller även på att organisera kurser i italienska med inblick i landets kultur. Under juli månad håller man här gratis lektioner i yoga.

En traditionellt sommarhus

Ursprungligen var Casali Costadoro en grupp traditionella sommarhus som nu förvandlats till 14 lägenheter som tar från 2-5 personer fördelade i två olika byggnader, Casale delle Erbe och Casale dei Fiori som ligger ett par hundra meter i från varandra.

Lägenheterna är rustika i sin inredning men väl utrustade med den komfort som behövs under en semester. Stengolv och delvis stenväggar samt synliga takbjälkar är vanligt. Till varje lägenhet hör någon form av uteplats så att du kan njuta av mat och dryck utomhus.

OBS Vill du ha extra städning går detta bra mot avgift. Eftersom det inte finns någon reception på plats måste du ringa i förväg och anmäla ungefärlig ankomsttid. Det går att låna babyset på plats med t.ex. barnsäng, tallrikar, glas och bestick i plast, vagn, flaskvärmare, barnstol och badbalja. Pool,- och strandhandduk medtages själv.

Läs om lägenheterna på Casali Costadoro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map