Lyxsemester i Italien

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hos In-Italia erbjuder vi resor till Italien i många olika prisklasser. Vi har ett mycket stort urval av hotell, villor och semesterlägenheter - även till dig som anser att endast det bästa är gott nog.

Lyxresor handlar om att få sina önskningar uppfyllda

Idag använder vi ordet "lyx" om fler och fler saker. Allt, från kaffe till diskmedel, blir marknadsfört som en eller annan form av lyx. Med andra ord, har begreppet nog blivit lite utslitet. Det innebär dock inte, att det har mist sin betydelse, och när du beställer en lyxresa, är det viktigt att du kan räkna med att dina förväntingar uppfylls.

Hos In-Italia följer vi inte alltid med i de senaste trenderna. Med det menar vi, att vi inte är en del av den tendens där lyx-begreppet utvattnas mer och mer. Tvärtemot - ju mer erfarenhet vi får med att hitta hotell till vår katalog, desto mer ska det till för att imponera på oss. Så du kan vara trygg i det att vi står för det vi utlovar, då vi skriver att en semesterbostad tillhör den mer exklusiva sorten. 

När du lägger ner en stor summa pengar, för ett härligt uppehälle i din valda semesterbostad, för att att du önskar hög standard, ska vi självfallet se till att uppfylla denna önskan. Vår många års erfarenhet med nöjda gäster visar, att vi är i stånd att göra precis det.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Detaljerna är viktiga för att göra din semester till en lyxresa

Det, som kännetecknar ett exklusivt hotell, är självklart en hög servicenivå. Det är också väsentligt att hotellet har ett stort antal facilteter till din förfogan som semestergäst, och att dessa faciliteter ligger över genomsnittet. Det kan t.ex. vara spa- och wellnessavdelningar, gym, en eller flera pooler av den mer praktfulla typen, en vacker och frodig trädgård, en stor balkong eller terrass till varje rum - gärna med en vacker utsikt över havet eller ett vackert landskap. De flesta hotell i en högre klass har minst en riktigt bra och trevlig restaurang, där kockarna är redo att ge kärlek till din gom med sina välsmakande rätter.

Det är dock oftast de små sakerna, detaljerna, som kännetecknar ett hotell av hög standard. När du sträcker ut dig i ditt rum efter ankomsten till hotellet, kommer det som gör att du verkligen faller för ditt val av hotell vara den där extra touchen av lyx: smakfulla detaljer i rummets inredning; ett par mjuka tofflor som du kan sticka fötterna i på morgonen; extra stora handdukar och badkar i badrummet; ett stort urval av kyliga drinkar i minibaren; välsmakande, färsk frukt på frukostbuffén på morgonen; och en duktig, varm och leende personal som gör det där extra för att du ska känna dig välkommen varje dag.

Lyxsemester är semester i välbefinnandets tecken

Stora, rymliga rum eller lägenheter med stilfull inredning; sköna sängar av hög kvalitet som säkrar en skön natts sömn; ett vackert badrum där inget saknas; room-service och ett attraktivt läge centralt i en storstad, nära stranden eller omgivet av berg, hör också till begreppet lyxsemester. 

Här under vill vi framhäva några av de fantastiska hotell som vi samarbetar med, som passar särskilt den kräsne semestergästen. Kontakta oss, om du vill att vi ska hjälpa dig att skräddarsy en exklusiv semester efter dina önskemål.

Masseria Cervarolo i Apulien

Här, i soliga och exotiska Syditalien, gömmer sig ett av de bästa hotell vi känner till. Endast sex kilometer från den medeltida staden Ostruni ligger Masseria Cervarolo, mitt i den frodiga och lantliga idyllen. Hotellet var ursprungligen en gård, och bara att få komma och betrakta den rustika skönhet som kännetrcknar de enastående byggnaderna både inne och ute, gör hela resan väl värd. Rummen är sköna och välinredda, och påminner nästan om grottor med dess vitmålade stenväggar. Poolen är djupt imponerande, och hela 600 kvadratmeter stor - här saknas ingen möjlighet för att få din dagliga motion, eller bara svalka av dig och njuta av liget. Hotellet har också en barnpool och en restaurang.

Relais Villa d’Assio i Lazio

Endast 100 km från Rom hittar du denna juvel till semesterställe. Fantastiskt vackert beläget, mitt i ett grönt backlandskap, lockar Relais Villa d"Assio med en enorm utomhuspool, som du kan koppla av i medan du tar in de pittoreska omgivningarna. Jacuzzi, massage och en upplyst naturstig längs den närliggande Santa Susanna-floden, står också på menyn på detta helt unika hotell. Hotellets restaurang förser dig med alldeles utmärkt mat, som är lagad på lokala råvaror. Och vi har inte nämnt det bästa än: Relais Villa d"Assio erbjuder övernattningar i två unika, lite avsides belägna sviter. Här kan du koppla av fullständigt, och låta dig inspireras av den stilfulla inredningen, med detaljer från berömda italienska designers.

B&B La Respuchina vid Comosjön

Den spektakulärt vackra Comosjön är i sig själv känd för att vara ett exklusivt resemål, och naturens skönhet sägs sträcka sig långt över vad du kan uppleba på många andra ställen. Bed & Breakfast är ju ett charmigt, men enkelt sätt att bo på under semestern, men många kopplar nog inte samman det med lyx. B&B La Respuchina, som ligger långt bort från massturismen, erbjuder dock något utöver det vanliga. Stället har karaktär och personlighet, och utsikten över sjön och bergen från din balking är något som komme göra din semester helt oförglömlig och ge dig lust att komma tillbaka igen och igen... Slappna av i det familjedrivna hotellets trädgård, och ät frukosten i storslagen ro på din balkong. En perfekt oas för par som söker en romantisk get-away! 

Residence Borgo Degli Ulivi på Sardinien

Vi kan självklart inte presentera våra mer exklusiva semesterbostäder utan att nämna dett fantastiskt hotell i näreheten av stranden. Det vackert inredda, och barnvänliga, Residence Borgo degli Ulivi ligger endast en kilometer från en av Sardiniens fina, vita sandstränder. När du är trött på att ligga på stranden, kan du för omväxlingens skulle, ta ett dopp i poolen som är omgiven av exotisk flora som bananpalmer och rosmarinbuskar. Det mycket attraktiva poolområdet rymmer också en barnpool på hela 45 kvadratmeter, där barnen verkligen kan ha kul. Det kan du också på hotellets lekplats. Välj mellan 2- och 3-rumslägenheter av olika standard, med egen terrass eller trädgård. Ett härligt ställe att spendera semestern tillsammans med barnen. 

 
search map