Omdömen från Residence Le Azalee

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Le Azalee

Läs personliga omdömen av Residence Le Azalee som ligger vid Comosjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Le Azalee. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Residence Le Azalee

Comosjön som semester-destination

Residence Le Azalee
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Le Azalee
Lägenhet m. 2 sovrum (4+2 sovplatser), terrass och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Le Azalee

Comosjön som semester-destination

Residence Le Azalee
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Le Azalee
Lägenhet m. 2 sovrum (4+2 sovplatser), terrass och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 7 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk utsikt

Fantastiskt läge/utsikt. Varm mottagning och service, vin och frukt. Lägenheten levde upp till beskrivningen, och där fanns den utrustningen man behövde. Vid förfrågan fick vi en hårfön. Från poolen är det den vackraste utsikten mot sjön och bergen.
Hos köpmannen i Vercana kan man hitta det mest nödvändiga, och vi hämtade färskt bröd där varje morgon. Samma köpman håller öppet i baren bredvid på kvällen, om man efter man ätit pizza längre upp vill avsluta kvällen med ett barbesök. Man får de godast pizzorna, men också kötträtter, på pizzerian. Man kan gå längs vägen eller ta stigarna mellan husen när man går från Le Azalee dit. Vi gick också ner till själva Domaso, och det är en härlig tur, men man ska vara beredd på at det är lite krävande att gå upp igen - men vackert. I Domaso finns fler supermarknader.
Dessvärre hade vi regna flera dagar, men då fick vi ut och köra, och vi tog också en båt över till motsatt sida av sjön, och fick se allt från en annan vinkel. Allt i allt ett vackert och härligt ställe, och vädret kan man ju inte försäkra sig emot.

Comosjön som semester-destination

Om man kör/går mot höger när man kommer ner till Domaso, finns det några bra restauranger vid sjön.

Residence Le Azalee
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Le Azalee
Lägenhet m. 3 sovrum (8+2 sovplatser), med stor terrass och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Residence Le Azalee

Sju dagar med avslappning i natursköna omgivningar, kombinerat med besök i en rad härliga småstäder runt sjön. Härligt område, framförallt för naturälskare.

Comosjön som semester-destination

Ta med cykeln - många fina möjligheter för dagsturer - var dock i god form innan. Betala lite extra för att få på de bra restaurangerna. Pris och kvalitet hänger tydligt samman i området.

Residence Le Azalee
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Le Azalee
Lägenhet m. 2 sovrum (4+2 sovplatser), terrass och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Betagande utsikt

Man blir helt betagen av utsikten, och får aldrig nog av den. Man kan gå ner till Domaso på 20-25 minuter, så vi lät faktiskt bilen stå flera gånger och gick ner till Domaso för att äta. Trevlig stad, härlig lägenhet och en mycket vänlig uthyrare. Man ska dock vara beredd på att varken terrass eller balkong är särskilt privata. Vi delade balkong (ca. 20 m2) med en holländsk familj. Balkongen är åtskild av en 1 meter hög trävägg. Men man sitter mycket tätt. Det är generellt heller inte något problem, men i vårt fall var alla 5 grannar rökare. Stället har inga regler angående rökning, dvs det är tillåtet. Så, som icke-rökare är man beroende av att ens grannar visar hänsyn. I vårt fall var det den fösta dagen nästan alltid någon som hade en cigarett tänd. Så vi hade i princip alltid röklukt på vår balkong och i lägenheten. Det är inte acceptabelt. Uthyraren gjorde dock ett avtal med grannarna, om att inte röka på den "gemensamma" balkongen när vi var hemma. Det var ett bra avtal för oss, men absolut en konflikt vi helst hade velat slippa vid framtid resor. Så bortsätt från det sistnämnda intermezzo, så hade vi en härlig semester i Vercana.

Comosjön som semester-destination

Residence Le Azalee
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Le Azalee
Lägenhet m. 2 sovrum (4+2 sovplatser), terrass och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Kan varmt rekommenderas

Residence Le Azalee är fantastiskt med en underbar utsikt. Lägenheterna är av utmärkt standard. Det är rent och snyggt och du välkomnas varmt. Man ska inte fokusera på att göra mycket mat då mycket av köksutrustning saknas, men enklare rätter kan mycket väl tillaga. Detta uppväger omgivningen.
Det finns leder både upp och ner för berget och du får några stora upplevelser om du går på dessa leder. Vi hade tur att det fanns opera på andra sidan av sjön Como, som vi kunde höra. Det var något speciellt att sitta en varm kväll och titta ut över sjön med städerna glimmande som pärlor på ett snöre medan du lyssnar på opera. Fantastiskt !!!

Comosjön som semester-destination

Residence Le Azalee
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Le Azalee
Lägenhet m. 2 sovrum (4+2 sovplatser), terrass och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk vistelse

Min fästman och jag hade en superbra vistelse på Residence Le Azalee. Stället levde helt klart upp till våra förväntningar, och mer! Vår lägenhet var helt perfekt, ren och rymlig - det saknades inte något. Terrassen var skön att vistas på genom hela dagen, och hade både bord, stolar och liggstolar, men det var lite kallt om kvällarna då vi inte hade kvällssol. Ägarna var riktigt flinka och hjälpsamma.

Till en avslappnande semester kunde vi inte ha valt ett bättre läge. Tillräckligt långt från stadens larm, men ändå inte längre än en frisk promenad därifrån.

Rekommendationer till andra gäster

Om man reser med någon som har problem att gå, eller har dålig fysik, då vill vi rekommendera att man hyr en bil, så att man snabbt och lätt kan komma till restauranger, inköp och stadsliv. Promenaden från lägenheten och till staden är trevlig och vacker, men jobbig om man inte är rörlig. Vägarna upp till lägenheten är, som beskrivet, lite branta och kurviga - men man vänjer sig dock snabbt till det.

Vi kan rekommendera att gå upp i berget och in till den lilla staden Vercana - här får man lite mer av det autentiska Italien. Det finns en liten köpman, en pizzeria och en bar där de lokala håller till. Det är framförallt trevligt, om man går bort från bergsvägen, och in på de små vägarna mellan husen. Det var något trevligare att handla hos köpmannen i Vercana, än i den stora supermercaton i staden, som var proppad med turister.

Om man åker ner till Domaso kan vi rekommendera att köra till höger - då kommer man ner till en trevlig liten promenad och hamn, men riktigt bra stämning och ett par läckra restauranger.

Allt i allt är det ett superställe, med ett fantastiskt läge, där du verkligen får en evigt förändrande utsikt som underhållning från terrassen.

Residence Le Azalee
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Le Azalee
Lägenhet m. 2 sovrum (4+2 sovplatser), terrass och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackert ställe. Den fantastiska utsikten vägde nästan upp lägenhetens brister

Utsikten var precis så vacker som på bilderna, och vi njöt av den. Lägenheten hade tre sovrum och två fina badrum. Vardagsrummet var litet och i princip omöblerat. Bordet i köket hade fyra stolar (vi var 6). Köket såg trevligt ut, men här saknades en del utrustning – speciellt knivar, såväl vanliga som bröd- och köttknivar. Det var liksom inte upplagt för att laga mat. Det fanns ingen ugn. Sedan var det mycket varmt och utan AC eller fläkt.

Residence Le Azalee
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Le Azalee
Lägenhet m. 3 sovrum (8+2 sovplatser), med stor terrass och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 6 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Le Azalee

Comosjön som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Jättefint läge

Det motsvarade helt och hållet våra förväntningar och In-Italias beskrivning.

Residence Le Azalee
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Le Azalee
Lägenhet m. 3 sovrum (8+2 sovplatser), med stor terrass och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Residence Oasi del Viandante

Dervio, Lombardiet

Residence La Pianca

Musso, Lombardiet

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Celeste

Mezzegra, Lombardiet

Villa Giada

Imperia, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Lombardiet

search map