Semesterbostad i Vercana vid Comosjön

Residence Le Azalee

Pris från per pers.
Du har tillgång till lidon nere vid Gravedona Sjöstranden nere vid lidon
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Le Azalee är nytt och modernt med 9 lägenheter som alla är snyggt inredda och har härliga terrasser med magnifik utsikt över Comosjön. De delar alla den sköna poolen varifrån utsikten också är panoramisk och fin.

Bo högt över sjön

Vi befinner oss i den lilla byn Vercana. Byns centrum ligger ca. 500 meter från Le Azalee och här hittar du en pizzeria, ett litet bageri och en bar/café. De flesta väljer att gå till Domaso nere vid sjön som är en trevlig liten stad med charmig hamn och flera restauranger, barer, stormarknader, apotek och diverse butiker. Här nere hittar du också en liten sjö-strand (småsten). Det är ca. 1700 meter med bil ner till Domasos centrum, och vissa väljer att gå ner (och upp igen), där turen dels går längs en stig och trappor, vilket förkortar turen ett par hundra meter. Residence Le Azalee ligger uppe på en bergssluttning på den nordvästra sidan av Comosjön. Den vackra utsikten från stället innebär att du måste köra längs mindre och ibland slingrande vägar hit upp. De sista få meterna från landsvägen och fram till ställets garage är brant, men man har också möjlighet att parkera på parkeringsplatsen på gatunivå för att sedan nå residenset till fots via några trappor.

Läs mer om Residence Le Azalee

Pool och andra faciliteter

Ett av Residence Le Azalees dragplåster är utan tvekan den härliga poolen som ligger bakom byggnaden med lägenheterna. Här hittar du solstolar och parasoller samt den fina utsikten. Förutom bra parkeringsmöjligheter och möjlighet att tillaga mat på grillen finns det också tekniska faciliteter i form av wi-fi i alla allmänna utrymmen och i lägenheterna.

Gör något skönt för dig själv: Tillbringa eftermiddagen i wellness

Under eftermiddagstimmarna från kl. 15:00 - 18:00 kan du boka en omgång kroppslig skönhet efter dagens utflykter vid Comosjön eller vandringstur i området. Från jacuzzin kan du njuta av utsikten över Comosjön - medan du i rummen sidan om har tillgång till bastu, avslappningstolar och badrum. Tillgång till wellness bokas dagen innan och betalas direkt på plats.

Områdets aktiviteter

Området är naturskönt och vackert med rikt djurliv och goda möjligheter till både vandring och cykling längs sjön eller i bergen. I Domaso finns vattensporter och möjlighet att hyra kanoter, trampbåtar och motorbåtar. Det finns en ridskola 7 km bort och golfbana vid Menaggio 20 km härifrån.

Använd dig av en gratis lido i Gravedona

Residence Le Azalee styr över den lokala lidon nere vid sjöbredden i Gravedona. Här finner du pooler, strandbar och tillgång till den offentliga sjöstranden sidan om. Det är entré till lidon men som gäst på Residence Le Azalee har du gratis tillgång. Det är ca. 5 km dit ned. Så kan du inte få nog av poolstämning kan du välja mellan poolen uppe vid lägenheterna eller poolen nere vid lidon där det kommer vara lite mer liv och glada dagar.

Moderna lägenheter med terrass och sjöutsikt

De 9 moderna lägenheterna ligger i en byggnad på fyra våningar och har alla härliga terrasser med bord och stolar samt den bländande utsikten över sjön. Lägenheterna är smakfullt inredda med trevligt möblemang och är nästan helt identiska med undantag för variationer i färg. Eftersom byggnaden står i sluttande terräng ska man vara beredd på höjdskillnader och trappor från parkeringsplatsen och upp till lägenheterna samt upp till poolen.

Lägenheterna på Residence Le Azalee

Trerumslägenhet med 4+2 sovplatser (med terrass och sjöutsikt)

Det finns åtta av dessa lägenheter som är spridda över andra och tredje våningen. De består av ett rymligt vardagsrum med dubbel bäddsoffa (kan användas mot tillägg) och platt-TV (satellit), kokvrå med 4 kokplattor (induktion), mikrovågsugn, skandinavisk kaffebryggare, diskmaskin samt kyl och frys, två sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett och dusch. I lägenheten finns även wi-fi och tvättmaskin, och sist men inte minst en stor, härlig terrass med bord, stolar, parasoll och vacker sjöutsikt.

Fyrarumslägenhet med 8+2 sovplatser (med stor terrass och sjöutsikt)

Det finns en enda av denna typ av lägenhet och ligger på fjärde våningen (vindsvåning). Den mäter 130 m² och består av ett rymligt vardagsrum med dubbel bäddsoffa och platt-TV (satellit), kokvrå med 4 kokplattor (induktion), mikrovågsugn, skandinavisk kaffebryggare, diskmaskin samt kyl och frys, två sovrum med dubbelsäng (ett med plats för extra säng), ett sovrum med en 1½-manssäng och två badrum med toalett och dusch. I lägenheten finns även wi-fi och tvättmaskin, och sist men inte minst en stor, härlig terrass med bord, stolar, parasoll och vacker sjöutsikt. Lägenheten är alltså till 10 personer.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence La Pianca

Musso, Lombardiet

Residence Vico

Idrosjön, Lombardiet

Agriturismo alla Poncia

Gravedona, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Residence Celeste

Mezzegra, Lombardiet

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Populärt i Lombardiet

search map