Semesterbostad i Vercana vid Comosjön

Residence Le Azalee

Du har tillgång till lidon nere vid Gravedona Sjöstranden nere vid lidon
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På Residence Le Azalee finner du enkla lägenheter som alla har terrasser med fin utsikt över Comosjön. De delar alla poolen varifrån utsikten också är panoramisk och fin.

Bo högt över sjön

Vi befinner oss i den lilla byn Vercana. Byns centrum ligger ca. 500 meter från Le Azalee och här hittar du en pizzeria, ett litet bageri och en bar/café. De flesta väljer att gå till Domaso nere vid sjön som är en trevlig liten stad med charmig hamn och flera restauranger, barer, stormarknader, apotek och diverse butiker. Här nere hittar du också en liten sjö-strand (småsten). Det är ca. 1700 meter med bil ner till Domasos centrum, och vissa väljer att gå ner (och upp igen), där turen dels går längs en stig och trappor, vilket förkortar turen ett par hundra meter.

Residence Le Azalee ligger uppe på en bergssluttning på den nordvästra sidan av Comosjön. Den vackra utsikten från stället innebär att du måste köra längs mindre och ibland slingrande vägar hit upp. De sista få meterna från landsvägen och fram till ställets garage är brant, men man har också möjlighet att parkera på parkeringsplatsen på gatunivå för att sedan nå residenset till fots via några trappor.

Läs mer om Residence Le Azalee

Pool och andra faciliteter

Ett av Residence Le Azalees dragplåster är utan tvekan den härliga poolen som ligger bakom byggnaden med lägenheterna. Här hittar du solstolar och parasoller samt den fina utsikten. Förutom bra parkeringsmöjligheter och möjlighet att tillaga mat på grillen finns det också tekniska faciliteter i form av wi-fi i alla allmänna utrymmen och i lägenheterna.

Tillbringa eftermiddagen i wellness

Under eftermiddagstimmarna från kl. 15:00 - 18:00 kan du boka en omgång kroppslig skönhet efter dagens utflykter vid Comosjön eller vandringstur i området. Från jacuzzin kan du njuta av utsikten över Comosjön - medan du i rummen sidan om har tillgång till bastu, avslappningstolar och badrum. Tillgång till wellness bokas dagen innan och betalas direkt på plats.

Områdets aktiviteter

Området är naturskönt och vackert med rikt djurliv och goda möjligheter till både vandring och cykling längs sjön eller i bergen. I Domaso finns vattensporter och möjlighet att hyra kanoter, trampbåtar och motorbåtar. Det finns en ridskola 7 km bort och golfbana vid Menaggio 20 km härifrån.

Använd dig av en gratis lido i Gravedona

Residence Le Azalee styr över den lokala lidon nere vid sjöbredden i Gravedona. Här finner du pooler, strandbar och tillgång till den offentliga sjöstranden sidan om. Det är entré till lidon men som gäst på Residence Le Azalee har du gratis tillgång. Det är ca. 5 km dit ned. Så kan du inte få nog av poolstämning kan du välja mellan poolen uppe vid lägenheterna eller poolen nere vid lidon där det kommer vara lite mer liv och glada dagar.

Lägenheter med terrass och sjöutsikt

De 9 lägenheterna ligger i en byggnad på fyra våningar och har alla terrasser med bord och stolar samt den fina utsikten över sjön. Lägenheterna har variationer gällande färg och val av möbler, där några har en mörkare och äldre inredning. Inredningen är enkel och något spartansk. Eftersom byggnaden står i sluttande terräng bör du vara beredd på höjdskillnader och trappor från parkeringsplatsen och upp till lägenheterna samt upp till poolen.

Lägenheterna på Residence Le Azalee

Lägenhet m. 2 sovrum (4+2 sovplatser) med terrass och sjöutsikt

Dessa lägenheter är spridda över andra och tredje våningen. De består av ett rymligt vardagsrum med dubbel bäddsoffa (kan användas mot tillägg), pentry med 4 kokplattor (induktion), mikro, kaffebryggare, diskmaskin samt kyl och frys, två sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett och dusch. I lägenheten finns även Sat-TV, Wi-Fi och tvättmaskin, och en stor, härlig terrass med bord, stolar, parasoll och sjöutsikt.

Lägenhet m. 3 sovrum (8+2 sovplatser) med terrass och sjöutsikt

Denna ligger på fjärde våningen (vindsvåning). Den är på ca 130 m² och består av ett rymligt vardagsrum med dubbel bäddsoffa, pentry med 4 kokplattor (induktion), mikro, kaffebryggare, diskmaskin samt kyl och frys, två sovrum med dubbelsäng (ett med plats för extra säng), ett sovrum med en 1½-manssäng och två badrum med toalett och dusch. I lägenheten finns även Sat-TV, Wi-Fi och tvättmaskin, och en stor, härlig terrass med bord, stolar, parasoll och sjöutsikt.

Lägenhet m. 3 sovrum (8+3 sovplatser) med terrass och sjöutsikt

Denna lägenhet är på ca 150 m² och består av ett rymligt vardagsrum med dubbel bäddsoffa samt en bäddfotölj, pentry med 4 kokplattor (induktion), mikro, kaffebryggare, diskmaskin samt kyl och frys, två sovrum med dubbelsäng samt två enkelsängar i varje, ett enkelrum och två badrum med toalett och dusch/kar. I lägenheten finns även Sat-TV, Wi-Fi och tvättmaskin och en stor, härlig terrass med bord, stolar, parasoll och sjöutsikt.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Oasi del Viandante

Dervio, Lombardiet

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda, Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Le Palme

Monterosso, Ligurien

Residence Oasi del Viandante

Dervio, Lombardiet

Il Casale Etrusco

Bolgheri, Toscana

search map