Hotell i Varenna vid Comosjön

Hotel Royal Victoria

 
Hotel Royal Victoria är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Royal Victoria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Varenna här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Royal Victoria är ett pittoreskt och gammalt hotell som ligger i ett lugnt kvarter nära vattnet i denna lilla kända hamnstaden Varenna. Här finner man ett brett utbud av trevliga och eleganta caféer, restauranger, barer och en mycket mysig hamnpromenad.

Hotellet är från 1820, men har renoverats kontinuerligt och moderniserats, varför det idag framstår som fint och välbehållet. På stället hittar du reception, nattvakt, aircondition, TV-rum med satellit-TV, hiss, restaurang, bar (ute och inne), möteslokal, lounge, trädgård, parkering (mot betalning) samt en fin solterrass med solstolar, parasoller och swimmingpool med bubbelbad.

Läs mer om Hotel Royal Victoria

Dessutom är det direkt tillgång från hotellets trädgård till en liten offentlig badstrand. Hotellets styrka är helt klart det fantastiska läget mitt i centrum och samtidigt så nära stranden. Dessutom är det sällan man får både pool och trädgård med, man ska dock itne förvänta sig att rummen är nyrenoverade.

De 43 rummen ligger fördelade på tre våningar. Alla rum är utrustade med hårfön, telefon, satellit-TV, säkerhetsbox, aircondition (från 1 juni till 1 september) och värme.

Dölj texten
 
 
search map