Hotell i Trezzo sull'Adda i Lombardiet

Hotel Villa Appiani

Reception Vinhörna Lässal Restaurang Vinkällaren
 
Hotel Villa Appiani är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Appiani är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Trezzo sull'Adda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet ligger nära ett hav av utflyktsmöjligheter: UNESCO lokaliteten Crespi d' Adda, nöjesparken Minitalia-Leolandia, golfbanan Villa Paradiso och inte att glömma den vackra floden Adda som leder till Comosjön.

Ta en övernattning mellan Milano och Bergamo

Dessutom finns den motorvägspåfart som leder till både Milano, Gardasjön och Venedig väldigt nära. Om man vill åka en dag till Milano kan man åka till den närmsta tunnelbanestation (ca. 10 km) var man kan lämna bilen för att snabbt och enkelt komma in till Milano centrum. Det ska uppmärksammas att vägen framför hotellet är trafikerad (men hotellet ligger lite tillbaka dragen från vägen).

Läs mer om Hotel Villa Appiani

Bo i en historisk och elegant villa

I mitten av 1700-talet byggdes den historiska byggnaden Appini som 1885 skulle bli Hotel Villa Appiani. Överallt på hotellet ser man de varma färger och den eleganta inredningen som raffinerat mixar det historiska med det mer designorienterade.

Restaurang, vinbar och frukostmatsal

Här finns en lokal restaurang och enotek La Cantina var det även serveras frukostbuffè för hotellets gäster. Detta smakfullt inredda ställe är öppet både för htellets gäster som utomstående de har syster restauranger både i Milano och Bergamo och här kan man även få vinprovning. Om sommaren dukas det upp i den stämningsfulla innergården. För barnfamiljerna finns det lekområde för barnen och till motionärerna finns det ett litet träningscenter. Det finns även ett konferenscenter för större grupper och affärsresande (max 80 personer). Hotellet erbjuder även cykeluthyrning och det finns parkering för gäster som kommer i bil.

Rummen

Rummen ligger utspridda på hotellets tre våningar (hiss finns), de har alla internet, pay-tv med satellit, aircondition, telefon, safety-box, minibar samt badrum med toalett och dusch. Vissa rum har fransk balkong.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Agriturismo Alberelle

Rovato, Lombardiet

Palace Hotel

Como, Lombardiet

Hotel Araba Fenice

Iseo, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

Sole la Fenice

Tremosine

Hotel Europa

Limone sul Garda

search map