Hotell i Trezzo sull'Adda i Lombardiet

Hotel Villa Appiani

Reception Vinhörna Lässal Restaurang Vinkällaren
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger nära ett hav av utflyktsmöjligheter: UNESCO lokaliteten Crespi d' Adda, nöjesparken Minitalia-Leolandia, golfbanan Villa Paradiso och inte att glömma den vackra floden Adda som leder till Comosjön.

Ta en övernattning mellan Milano och Bergamo

Dessutom finns den motorvägspåfart som leder till både Milano, Gardasjön och Venedig väldigt nära. Om du vill åka en dag till Milano kan du åka till den närmsta tunnelbanestation (ca. 10 km) där du kan lämna bilen för att snabbt och enkelt komma in till Milano centrum. Det ska uppmärksammas att vägen framför hotellet är trafikerad (men hotellet ligger lite tillbaka dragen från vägen).

Läs mer om Hotel Villa Appiani

Bo i en historisk och elegant villa

I mitten av 1700-talet byggdes den historiska byggnaden Appini som 1885 skulle bli Hotel Villa Appiani. Överallt på hotellet ser du de varma färgerna och den eleganta inredningen som raffinerat mixar det historiska med det mer designorienterade.

Restaurang, vinbar och frukostmatsal

Här finns en lokal restaurang och enotek La Cantina var det även serveras frukostbuffè för hotellets gäster. Detta smakfullt inredda ställe är öppet både för htellets gäster som utomstående de har syster restauranger både i Milano och Bergamo och här kan du även få vinprovning. Om sommaren dukas det upp i den stämningsfulla innergården. För barnfamiljerna finns det lekområde för barnen och till motionärerna finns det ett litet träningscenter. Det finns även ett konferenscenter för större grupper och affärsresande (max 80 personer). Hotellet erbjuder även cykeluthyrning och det finns parkering för gäster som kommer i bil.

Rummen

Rummen ligger utspridda på hotellets tre våningar (hiss finns), de har alla internet, pay-tv med satellit, aircondition, telefon, safety-box, minibar samt badrum med toalett och dusch. Vissa rum har fransk balkong.

Läs om rummen på Hotel Villa Appiani

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map