Semesterbostad i Tremosine vid Gardasjön

Residence Terry Apartments

Residence Terry ligger nederst till höger Exempel på lägenhet typ A Exempel på lägenhet typ A Exempel på lägenhet typ A Plus Exempel på lägenhet typ A Plus Exempel på lägenhet typ B Exempel på lägenhet typ B Exempel på lägenhet typ B Exempel på lägenhet typ B Plus Exempel på lägenhet typ B Plus Exempel på lägenhet typ C Exempel på lägenhet typ C Exempel på lägenhet typ C
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Terry Appartaments är ett trevligt lägenhetsresidens med pool och tennisbanor som ligger i den lilla byn Pieve i Tremosine 400 meter över Gardasjön. Byn är utan tvivel den mest fantastiska av dem alla och har en magisk utsikt över hela sjön, från de strategiskt utplaserade utsiktspunkterna.

Den otroliga vägen ner till Gardasjön

Det är visserligen en ganska kort väg ner till Gardasjön - men vilken väg! Vägen som förbinder Pieve med sjön och den lilla byn Campione, är känd för sin serpentinväg och som slingrar sig genom in och ut genom grottor och vattenfall. Den är absolut inte för fegisar och borde väl egentligen vara enkelriktad - men det är den väg, som lokalbefolkningen använder - även små lastbilar. I april 2008 fick vägen asfalt på sina ställen, på grund av flera scener från den nya James Bond-filmen, vilket naturligtvis då var samtalsämnet i omgivningen.

Läs mer om Residence Terry Apartments

Vänlig och hjärlig värdfamilj

Det är också ett mindre äventyr, om än något längre till Limone och som går via Vesio och Voltino. På serpentinvägen tar det bara 15 minuter att köra till sjön, beroende på trafiken, farten och ert mod - medans den längre vägen till Limone tar ca. 30-40 minuter. Residence Terry ägs av den trevliga familjen Milesi, som består av far, mor och två vuxna söner och som alla gör sitt yttersta för att alla gäster ska känna sig som hemma. De har bott i området hela sitt liv och ger gärna goda råd och vägledning till alternativa utflykter, goda restauranger och affärer. Man finner som regel en av familjemedlemmarna i den lilla receptionen.

Butiker och matställe i närheten

Även om Pieve inte är någon stad så finns det flera affärer där man kan göra dagliga inköp, kaféer, restauranger och det finns både apotek och bensinstation. Det finns även busshållplats ifall man en dag har lust att låta bilen stå och ta bussen runt i området och besöka de små lokala byarna.

Härligt poolområde

Det finns 22 lägenheter som är fördelade på flera våningen och i olika byggnader. Det finns en gemensam trädgård där fru Milesi håller god ordning bland växterna. Utnyttja gärna också det härliga poolområdet, som också har en Jacuzzi. Det finns en stor parkeringsplats på området. På andra sidan vägen finns en pizzeria, liksom flera tennisbanor i området som kan nyttjas mot betalning.

Privat balkong eller terrass

Lägenheterna är från olika perioder vilket framgår av inredningen som dock löpande uppdateras så allt är i ordning. Mysigt som vi känner det i Sverige ska man inte förvänta sig, men man har tänk på detaljerna och i de flesta lägenheter har man kört en konsekvent färghållning vilket kanske inte riktigt märks i de äldre badrummen. Alla lägenheter har en större eller mindre balkong eller terrass var man har bord och stolar. Man har utsikt över dalen och bergen men dessvärre inte över sjön. För att se sjön ska man bege sig några hundra meter till en av de många fantastiska utsiktspunkterna i området.

Läs om lägenheterna på Residence Terry Apartments

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda, Lombardiet

Residence Panoramic La Forca

Tignale sul Garda, Lombardiet

Residence Vico

Idrosjön, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Residence La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map