Semesterbostad i Tremosine vid Gardasjön

Residence Pineta Campi

 
Residence Pineta Campi är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Pineta Campi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tremosine här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Pineta Campi ligger i det vackra landskapet i Tremosine ca. 7 km från den kända staden Limone och Gardasjön. Från hotellet har man en fantastisk utsikt över största delen av sjön, samt de omkringliggande byarna. Själva sjön och staden Limone ligger bara ca. 7 km från hotellet, men pga den branta bergsvägen ska man räkna med en bilresa på ca. 10-15 min.

Vägen upp till hotellet är både besvärlig och fin, men det är först när man kommit fram til hotellet, som man upptäcker dess fantastiska läge, och den utsikt som trollbinder de flesta. Under en fin dag, kan man faktiskt se hela Gardasjön, som faktiskt är drygt 50 km lång. En upplevelse som man kan leva på länge.

Läs mer om Residence Pineta Campi

Pineta Campi är en perfekt utgångspunkt för de som önskar utforska både bergen, de små trevliga städerna runt om Gardasjön eller vill ta en avstickare till Verona eller Venedig. Livet i städerna runt om sjön är väligt livligt under sommarsäsongen, och skulle man få nog av det, kan man köra upp på "sitt" berg, sätta sig på terrassen med ett gott glas vin eller en kall öl, ocjh smälta dagens många intryck.

Pineta Campi har under många år varit samligsplats för tyska familjer, som kommer igen år efter år, mycket tack vare den mycket berömda tyska tennisskolan som man hittar här. Av denna anledning är det också boende veckovis, lördag - lördag som gäller här.

Hotellet erbjuder boende med antingen frukost eller halvpension, och vi vill rekommendera bägge delar. Väljer man att bo här endast med frukost, kan man självfallet ändå äta på hotellets restaurang. Alternativt hittar man många bra restauranger i de omkringliggande städerna, eller så kan man äta i någon av byarna längs med sjön - men man hittar inga restauranger inom gångavstånd från hotellet.

Hotellet ligger otroligt fint mitt i naturen, med flera skogsområden precis i närheten. Hotellet renoveras löpande, och därför kan standarden variera något. Det finns parkering, reception (var man oftast också finner ägarna Herr och Fru Perini), hiss, bar, flera uppehållsrum, restaurang samt en stor utomhus terrass. Det finns både inom- och utomhuspool, spa, sauna och fitness rum. Det finns även leksaksredskap till mindre barn och bordtennis.

Lägenheterna på Residence Pineta Campi

Tvårums lägenhet typ B med 2/4 sängar

är på ca. 45 m². Lägenheterna består av vardagsrum med telefon och satellit-TV samt våningssäng, kokvrå med två kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp och kaffebryggare, sovrum med dubbelsäng, bardum med dusch samt terrass på ca. 6,5 m²

Tvårums lägenhet typ B sup med 2-rum 2/4 sängar

är på ca. 50 m². Lägenheterna är på två våningar och består av vardagsrum med telefon och satellit-TV samt våningssäng, kokvrå med två kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp och kaffebryggare, sovrum med dubbelsäng, bardum med dusch samt terrass på ca. 12 m² med sjöutsikt.

Trerums lägenhet typ C med 4/6 sängar

är på ca. 56 m². Lägenheterna består av vardagsrum med telefon och satellit-TV samt bäddsoffa för två, kokvrå med två kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp och kaffebryggare, två sovrum med dubbelsäng, bardum med dusch samt terrass på ca. 9 m²

Trerums lägenhet typ C SUP med 4/6 sängar

är på ca. 65 m². Lägenheterna består av vardagsrum med telefon och satellit-TV samt våningssäng, kokvrå med två kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp och kaffebryggare, två sovrum med dubbelsäng, bardum med dusch samt terrass på ca. 14 m² med sjöutsikt.

Dölj texten
 
 
search map