Semesterbostad i Tremosine vid Gardasjön

Residence delle Rose

 
Residence delle Rose är inte tillgänglig i dagsläget
Residence delle Rose är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tremosine här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ja, dina barn kommer att älska det - men du kommer också att älska det: stora solterrasser med utsikt över gröna omgivningar och gångavstånd till centrum av landsbyn Pieve göra semestern enkel, bekväm och stämningsfull.

Fina sportfaciliteter gör semestern aktiv

Det finns fina sportfaciliteter på Residence delle Rose i form av lekplats till de små, fotbollsplan, volleyboll, hela sju tennisbanor (mot betalning) samt bastu som också är mot tillägg. Så det finns fina möjligheter att vara aktiv på semestern. Det största dragplåster är annars den stora poolen med barnpool samt tillhörande solterass med solstolar och parasoller. Det finns även ett tvätteri på stället där du lämnar in din tvätt och hämtar den tvättad lite senare, också mot tillägg.

Läs mer om Residence delle Rose

Allt går upp i en högre enhet

Med alla aktiviteter och gångavstånd till bysamhället Pieve di Tremosine kan man enkelt låta bilen stå på parkeringen under vistelsen. Men vill man på utflykt runt sjön eller besöka de sevärda städerna Limone (10 km) och Riva del Garda (20 km) så är det nära. Centrum av byn Pieve ligger bara 300 meter bort. Pieve är det största samhället av alla byarna i Tremosine kommun. Här är mysigt - liten men trevligt. De två torgen i den bilfria byn är trevliga och stämningen lokal. Det finns både supermarket, affärer, restauranger och en panoramautsiktspunkt - antingen vid kyrkan eller vid restaurangen Miralago. Närmaste livsmedelsbutik ligger bara 50 meter från Residence delle Rose. Det finns också en busshållplats här uppe, så man enkelt kan komma ner till sjön eller till de närliggande byarna. Residence delle Rose ligger intill vägen som förbinder byarna i detta område, så det passerar lite trafik men det bör påpekas att trafiken runt Gardasjön inte passerar här. Det finns gratis parkering på plats.

Pizzeria ger aftonstämning

Du kan enkelt äta ute utan att starta bilen då du kan välja mellan restaurangerna som finns i byn på gångavstånd eller kanske mer upplagt att äta på den trevliga pizzerian på stället. Här kan du välja att sitta inne eller utanför under tak eller under öppen himmel i trevliga omgivningar. Pizzan är testad av oss själva (sept 2013) och är både vällagad och välsmakande. Restaurangen är öppen för både egna gäster och utomstående, så stämningen är trevlig och livlig på plats. En gång i veckan under sommarmånaderna arrangeras det även en festkväll med dans och sång. Det ger helgdagar extra stämning och om du inte vill delta i festligheterna så ligger skönt nog lägenheterna en bit från restaurangen.

Servizio pane - frukostbröd direkt till dörren

För att göra allt enkelt ännu enklare, erbjuder Residence delle Rose en frukostbröd tjänst. Detta innebär att du senast dagen Innan endast behöver beställa det bröd du önskar till familjen och nästa morgon finner du brödet framför din ytterdörr när du vaknat. Enkelt och morgonfärskt.

Lägenheterna på Residence delle Rose

Tvårumslägenhet A med 2/4 sovplatser (med balkong eller terrass)

Lägenheterna mäter ca. 40 m² och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, lcd satellit-TV och kokvrå (med bl.a. 4 kokplattor, kylskåp, kaffekokare, ugn eller microvågsugn), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett, hårtork och dusch. Alla lägenheter har egen balkong eller terrass. Varje lägenhet är utrustad med wi-fi. I en av lägenheterna ligger sovrummet på ett loft.

Trerumslägenhet B med 4/6 sovplatser (med balkong eller terrass)

Lägenheterna mäter ca. 50 m² och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, lcd satellit-TV och kokvrå (med bl.a. 4 kokplattor, kylskåp, kaffekokare, ugn eller microvågsugn), sovrum med dubbelsäng, sovrum eller loft med våningssäng eller två enkelsängar samt badrum med toalett, hårtork och dusch. Alla lägenheter har egen balkong eller terrass - en lägenhet har en liten trädgårdsplats vilket är bra för resenärer med hund. Varje lägenhet är utrustad med wi-fi. I en av lägenheterna ligger sovrummet på ett loft.

Trerumslägenhet C med 7/8 sovplatser (med balkong eller terrass)

Lägenheterna mäter ca. 50 m² och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, lcd satellit-TV och kokvrå (med bl.a. 4 kokplattor, kylskåp, kaffekokare, ugn eller microvågsugn), sovrum med dubbelsäng, sovrum eller loft med våningssäng eller två enkelsängar samt badrum med toalett, hårtork och dusch (två av lägenheterna har två badrum). Den 7:e och 8:e sovplatsen kan vara antingen i våningssäng eller två enkelsängar i ett av de andra sovrummen - eller en extrasäng i varje sovrum. Alla lägenheter har egen balkong eller terrass. Varje lägenhet är utrustad med wi-fi. I en av lägenheterna ligger sovrummet på ett loft.

Dölj texten
 
 
search map