Hotell i Tremosine vid Gardasjön

Sole la Fenice

Utsikt mot Gardasjön Det trevliga caféet Utsikt från restaurangen Utsikt från restaurangen Utsikt från restaurangen Wellness center Bastu Wellness center Wellness center Frukostbuffé Suite
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Sole & La Fenice ligger i den lilla pittoreska byn Vesio di Tremosine, med fantastisk utsikt över Gardasjön i fjärran och det spektakulära Monte Baldo. Hotellets natursköna placering, restaurangen och poolen är de absoluta styrkorna. Här möts Dolomiterna och Gardasjön i en vacker förening.

Andas in den friska bergsluften

Vesio är en av de trevligaste byarna i området Tremosine som ligger högt över Gardasjön men inte mer än ca. 30 minuters bilresa från staden Limone. Luften är alltid frisk och naturens ljud såsom bjällrande fårklockor från getter och kor får tankarna att gå till den gamla filmen Sommar i Tyrolen.

Läs mer om Sole la Fenice

Ett smultronställe för naturälskare och aktiva

Tremosine har blivit ett favoritställe för naturälskare och inte minst för mountainbikers, som här har optimala möjligheter i området och hotellets café och restaurang är ett perfekt lunchställe för denna typ av turister. Många vandringsturer utgår från Vesio di Tremosine och guidade turer kan bokas i receptionen. Vill du ta en tur på cykeln i den vackra naturen erbjuder hotellet cykelgarage med tvätteri till cyklar samt verkstad.

Familjär stämning sedan 1850

Hotel Sole & La Fenices historia går tillbaka till 1850 och idag ägs hotellet av en mycket sympatisk familj med Signora Annamaria Perini i spetsen som alla bidrar till den goda och avslappnade stämningen. Egentligen är det två hotell och Hotell Sole var faktiskt det första i byn. Hotel Sole och Hotel La Fenice ligger på varsin sida om vägen som går genom Versio, men i praktiken fungerar det hela som ett hotell.

Pool med barnavdelning

De senaste åren har familjen investerat en mindre förmögenhet på en omfattande renovering av de två hotellen. De har bl a anlagt en stor fin pool med barnavdelning, varfirån du har en riktigt fin utsikt över dalen. Dock är det fortfarande en del rum som inte blivit renoverade "up to date" - och därför blir det samlade betyget på hotellet bara 3 stjärnor. År 2007 inreddes 4 nya rum i en liten grannbyggnad endast 20 meter från hotellet.

Ät gott och koppla av i spat

Hotel Sole & La Fenice har en mindre reception, hiss i båda byggnaderna, bar, restaurang och pizzeria- (vars höga kvalitet lockar många lokala gäster), ett litet wellness center med spa och bastu, pool samt cykelgarage. Du kan parkera din bil på en närliggande parkeringsplatsen ca. 3 minuters promenad från hotellet.

Fina med enkla rum

Hotellet har ca. 60 rum fördelade på tre byggnader. Även om hotellet ligger en bra bit från sjön så gör läget att de flesta har utsikt över sjön, som dock kan vara begränsad. De som inte har utsikt är dubbelrum (superior) samt en typ av dubbelrum (standard).

Rummen är utrustade med telefon, Sat-TV, Wi-Fi, kassafack, minibar och badrum med dusch samt hårtork. Tillgång till internet finns också i receptionen. De vanliga dubbelrummen är alla fint men enkelt inredda och standarden är mycket varierande. B.l.a. finns det fortfarande några få rum där duschen bara är avskärmad av ett draperi.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map