Hotell i Tremosine vid Gardasjön

Hotel Sole & La Fenice

Pris från per pers.
Utsikt mot Gardasjön Det trevliga caféet Utsikt från restaurangen Utsikt från restaurangen Utsikt från restaurangen Wellness center Bastu Wellness center Wellness center Frukostbuffé Suite
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Sole & La Fenice ligger i den lilla pittoreska byn Vesio di Tremosine, med fantastisk utsikt över Gardasjön i fjärran och det spektakulära Monte Baldo. Hotellets natursköna placering, restaurangen och poolen är de absoluta styrkorna. Här möts Dolomiterna och Gardasjön i en vacker förening.

Andas in den friska bergsluften

Vesio är en av de trevligaste byarna i området Tremosine som ligger högt över Gardasjön men inte mer än ca. 30 minuters bilresa från staden Limone. Luften är alltid frisk och naturens ljud såsom bjällrande fårklockor från getter och kor får tankarna att gå till den gamla filmen Sommar i Tyrolen.

Läs mer om Hotel Sole & La Fenice

Ett smultronställe för naturälskare och aktiva

Tremosine har blivit ett favoritställe för naturälskare och inte minst för mountainbikers, som här har optimala möjligheter i området och hotellets café och restaurang är ett perfekt lunchställe för denna typ av turister. Många vandringsturer utgår från Vesio di Tremosine och guidade turer kan bokas i receptionen. Vill du ta en tur på cykeln i den vackra naturen erbjuder hotellet cykelgarage med tvätteri till cyklar samt verkstad.

Familjär stämning sedan 1850

Hotel Sole & La Fenices historia går tillbaka till 1850 och idag ägs hotellet av en mycket sympatisk familj med Signora Annamaria Perini i spetsen som alla bidrar till den goda och avslappnade stämningen. Egentligen är det två hotell och Hotell Sole var faktiskt det första i byn. Hotel Sole och Hotel La Fenice ligger på varsin sida om vägen som går genom Versio, men i praktiken fungerar det hela som ett hotell.

Pool med barnavdelning

De senaste åren har familjen investerat en mindre förmögenhet på en omfattande renovering av de två hotellen. De har bl a anlagt en stor fin pool med barnavdelning, varfirån du har en riktigt fin utsikt över dalen. Dock är det fortfarande en del rum som inte blivit renoverade "up to date" - och därför blir det samlade betyget på hotellet bara 3 stjärnor. År 2007 inreddes 4 nya rum i en liten grannbyggnad endast 20 meter från hotellet.

Ät gott och koppla av i spat

Hotel Sole & La Fenice har en mindre reception, hiss i båda byggnaderna, bar, restaurang och pizzeria- (vars höga kvalitet lockar många lokala gäster), ett litet wellness center med spa och bastu, pool samt cykelgarage. Du kan parkera din bil på en närliggande parkeringsplatsen ca. 3 minuters promenad från hotellet.

Fina med enkla rum

Hotellet har ca. 60 rum fördelade på tre byggnader där en av dessa är av nyare datum. Rummen som antingen ligger på baksidan av hotellet eller som vänder ut mot byn och dalen. De flesta rummen har en balkong eller terrass, men detta kan bara garanteras i suiterna. Alla rum har telefon, satellit-TV och badrum med dusch och toalett. Många av rummen har dessutom hårfön och säkerhetsbox. Tillgång till internet finns också i receptionen. De vanliga dubbelrummen är alla fint men enkelt inredda och standarden är mycket varierande. B.l.a. finns det fortfarande några få rum där duschen bara är avskärmad av ett draperi. Superiorrummen renoverades 2007 och har alla parkettgolv samt balkong. Suiterna är stora och nyrenoverade i olika stilar. De har alla balkong eller terrass med utsikt över Gardasjön. Vissa suiter har plats för upp till 4 personer.

Rummen på Hotel Sole & La Fenice

Dubbelrum standard mot bergen

Standardrummen är enkelt inredda och är alla utrustade med wi-fi, förvaringsbox, satellit-TV samt badrum med toalett, dusch och hårtork. De har alla utsikt över byn eller berget och är belägna både i Sole och Fenice- delen. Balkong kan dessvärre inte garanteras.

Dubbelrum standard mot dalen

Standardrummen är enkelt inredda och är alla utrustade med wi-fi, förvaringsbox, satellit-TV samt badrum med toalett, dusch och hårtork. De har alla utsikt över dalen och sjön i fjärran De ligger alla i Fenice-delen. Balkong kan dessvärre inte garanteras.

Dubbelrum superior med balkong

Superior-rummen är inredda 2007 och har alla parketgolv och balkong. De är belägna i en sidobyggnad i Sole- delen och är alla utrustade med wi-fi, minibar, förvaringsbox, satellit-TV samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Junior Suite med balkong och utsikt

Junior Sviterna blev inredda 2011 och är belägna i Sole- delen. De har alla en bred balkong med utsikt till dalen och sjön. De är alla utrustade med wi-fi, minibar, förvaringsbox, satellit-TV samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Suite med balkong och utsikt

Sviterna har alla balkong eller terrass med utsikt ner mot Gardasjön. Enstaka sviter har plats för 4 personer. De är alla utrustade med wi-fi, minibar, förvaringsbox, satellit-TV samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Platsen kan kännas lite trång ifall man bor fyra personer. Det finns två sviter i byggnaden Fenice, båda med terrass och rum på två plan, medan de tre sviterna i byggnaden Sole har loft, är mer klassiskt inredda och har balkong. Två av sviterna i Sole har en balkong för max två personer (med två stolar och ett litet bord). Sviterna i Sole och dem i Fenice är ca. lika stora i grundplan - medan dem i Fenice kan upplevas större då de är fördelade på ett plan.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Garnì Tignale

Tignale sul Garda, Lombardiet

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Lombardiet

search map