Semesterbostad i Tremosine vid Gardasjön

Hotel Residence La Pertica

 
Hotel Residence La Pertica är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Residence La Pertica är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tremosine här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Residence La Pertica som har både hotellrum och lägenheter ligger i Tremosines sköna berg, knappt en kilometer från Vesio och med utsikt mot Gardasjön som endast ligger 7 km bort.

Ett paradis för familjer och naturälskare

Detta är ett perfekt ställe för familjer med både större och mindre barn samt inte minst för de gäster som vill ha en aktiv semester som kan vara baserat på både vandringsturer och mountainbikes. La Pertica ligger på vägen upp mot det imponerande passet Tremalzo som fortsätter mot Ledrosjön. Den största delen av denna väg är endast till för vandrare, cyklar och motorcyklar.

Läs mer om Hotel Residence La Pertica

Flera aktiviteter för hela familjen

Det tillbjuds många aktiviteter på stället, så som tennis, bordtennis, poolm fotboll, olika utomhus bollspel, uthyrning av mountainbikes, cykelverksatd, gungor för de minsta, ett mindre fitness center samt inomhus och en utomhus simbassäng med barnavdelning. Det finns reception, bar och restaurant som är öppen för frukost, lunch och middag, men har man lust att laga mat själv finns här en gemensam grill på området. Det finns en gemensam tvättmaskin mot betalning och gratis parkering.

Rum och lägenheter med balkong eller terrass

Det finns totalt 9 hotellrum som alla har möblerad balkong eller terrass. Ett par av dessa vänder mot sjön, som man ser på avstånd, och dessa räknas som superiorrum. Alla rum är fina men enkelt inredda och de har satellit-tv, säkerhetsbox samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Det finns totalt 30 lägenheter, alla fint men enkelt inredda och med möblerad balkong eller terrass. De har satellit-tv, kokvrå med två kokplattor, kaffemaskin, litet kylskåp med frysbox, torkställ samt toalett med dusch, hårtork och toalett. De flesta har även förvaringsbox.

Enrumslägenhet med 2 sängar, Typ A - består av uppehållsrum med dubbelbäddsoffa samt kokvrå.
Tvårumslägenhet med 2/3 sängar, Typ B - består av uppehållsrum med enkel bäddsoffa samt kokvrå, samt sovrum med dubbelsäng.
Tvårumslägenhet med 2/4 sängar, Typ C - består av uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och kokvrå, samt sovrum med dubbelsäng.
Trerumslägenhet med 4/5 sängar, Typ D - består av uppehållsrum med enkelbäddsoffa och kokvrå, samt två sovrum med dubbelsängar.
Trerumslägenhet med 4/6 sängar, Typ E - består av uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och kokvrå, samt två sovrum med dubbelsängar.

Dölj texten
 
 
search map