Hotell i Tremosine vid Gardasjön

Hotel Pineta Campi

 
Hotel Pineta Campi är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Pineta Campi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tremosine här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Pineta Campi ligger i det vackra landskapet i Tremosine ca. 7 km från den kända staden Limone och Gardasjön. Från hotellet har man en fantastisk utsikt över största delen av sjön, samt de omkringliggande byarna. Själva sjön och staden Limone ligger bara ca. 7 km från hotellet, men pga den branta bergsvägen ska man räkna med en bilresa på ca. 10-15 min.

Vägen upp till hotellet är både besvärlig och fin, men det är först när man kommit fram til hotellet, som man upptäcker dess fantastiska läge, och den utsikt som trollbinder de flesta. Under en fin dag, kan man faktiskt se hela Gardasjön, som faktiskt är drygt 50 km lång. En upplevelse som man kan leva på länge.

Läs mer om Hotel Pineta Campi

Pineta Campi är en perfekt utgångspunkt för de som önskar utforska både bergen, de små trevliga städerna runt om Gardasjön eller vill ta en avstickare till Verona eller Venedig. Livet i städerna runt om sjön är väligt livligt under sommarsäsongen, och skulle man få nog av det, kan man köra upp på "sitt" berg, sätta sig på terrassen med ett gott glas vin eller en kall öl, ocjh smälta dagens många intryck.

Pineta Campi har under många år varit samligsplats för tyska familjer, som kommer igen år efter år, mycket tack vare den mycket berömda tyska tennisskolan som man hittar här. Av denna anledning är det också boende veckovis, lördag - lördag som gäller här.

Hotellet erbjuder boende med antingen frukost eller halvpension, och vi vill rekommendera bägge delar. Väljer man att bo här endast med frukost, kan man självfallet ändå äta på hotellets restaurang. Alternativt hittar man många bra restauranger i de omkringliggande städerna, eller så kan man äta i någon av byarna längs med sjön - men man hittar inga restauranger inom gångavstånd från hotellet.

Hotellet ligger otroligt fint mitt i naturen, med flera skogsområden precis i närheten. Hotellet renoveras löpande, och därför kan standarden variera något. Det finns parkering, reception (var man oftast också finner ägarna Herr och Fru Perini), hiss, bar, flera uppehållsrum, restaurang samt en stor utomhus terrass. Det finns både inom- och utomhuspool, spa, sauna och fitness rum. Det finns även leksaksredskap till mindre barn och bordtennis.

Sist men inte minst finns här 12 tennisbanor (mot betalning), som ligger i omedelbar närhet av hotellet, precis som det också finns minigolf och mountainbikes (mot betalning). Skulle man vilja gå en tenniskurs, rekommenderar vi att kontakta hotellet i god tid före ankomst, om man vill vara säker på att få plats.

Pineta Campi har totalt 90 rum, som är fint inredda. Alla rum har balkong eller terrass, och de flesta har hel eller delvis utsikt mot Gardasjön. Rummen har telefon, satellit-TV, säkerhetsbox samt badrum med dusch, hårfön och toalett.

Dölj texten
 
 
search map