Omdömen från Casa Vacanze Sole

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Vacanze Sole

Läs personliga omdömen av Casa Vacanze Sole som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Vacanze Sole. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

En pärla i bergen

Stor lägenhet i den vackraste lilla bergsby. Lägenheten var snygg och ren och med alla nödvändigheter i kök så vi kunde enkelt laga mat. Vi blev positivt överraskad att det var gratis och väl fungerande WiFi i lägenheten. Till vår lägenhet var ett garage i källaren - också ett plus. Utsikten från balkongen i dalen och Monte Baldo i bakgrunden var inget annat än häpnadsväckande !
Mycket vänliga och välkomnande personalen på Hotel Sole La Fenice, där vi hade också tillgång till en riktigt nice poolområdet här var också Wifi.








Gardasjön som semester-destination

Vandra i Voiandes och njut av de vackra husen med blommor, titta utanför den lilla kyrkan och gör shopping på den lokala mataffären. Om vi tar "bakvägen", traktorplattan för Vesio passerar du ett bageri med en bröd butik, kan nås på 5 minuter med cykel.
Kör på SP38 1,5 km upp i dalen och besöka Alpe Del Garda. Riktigt trevlig butik med alla lokala delikatesser plus en bra restaurang, där sommarens musikunderhållning gång i veckan.
Annars, en resa till toppen av Monte Baldo högt, kör hem tidigt (före kl. 07:30) så att du undviker både trafikstockningar och långa köer vid bergbanan .
Vattenfallet Cascata del Varone strax norr om Riva mot Tenno är också värt ett besök bara som Tenno sjö med fantastiska turkost vatten är också värt ett besök.




















Casa Vacanze Sole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Vacanze Sole
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lägenhet med fin utsikt

Vi kom fram till hotellet där vi skulle få våra nycklar, en trevlig anställd körde ut till lägenheten där hon gav en kort introduktion om det praktiska. Det var en fin lägenhet med gott om utrymme och kökstillbehör , kaffebryggare, mikrovågsugn, gasspis och ugn.
Lägenheten ligger i en liten mysig by Voiandes med ett litet snabbköp. Staden Vesio ligger inom gångavstånd , där vi gick till poolen och åt några gånger på hotellet restaurent. Det finns en storslagen natur som inbjuder goda promenader på markerade leder, är det rekommenderat att ta en vandring karta. Vi var också på den närliggande affärer med utmärkta lokala produkter, är det också inom gångavstånd från lägenheten, är namnet Alpe del Garda, definitivt värt ett besök.
Återigen en bra upplevelse

Gardasjön som semester-destination

Casa Vacanze Sole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Vacanze Sole
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe

Härlig lägenhet i sköna omgivningar. Men det är för lätt att höra grannarna :-(

Gardasjön som semester-destination

Ett besök i Arco och Sirmione ska man inte missa. Tennosjön bör också upplevas.

Casa Vacanze Sole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Vacanze Sole
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt läge i vacker omgivning

Vi (familj på 4) har besökt Casa Vacanze Sole för andra året i rad. Vi njuta av den härliga tystnaden långt ifrån turiststråken runt sjön. Utsikten från terrassen över dalen ner till sjön är fantastisk.
Lägenheterna ligger i en mycket trevlig liten stad med smala gator, en liten torg med en fin liten kyrka och en livsmedelsbutik med ett fint utbud av produkter och en mycket vänlig dam som expedierar. Området är perfekt för vandring i alla svårighetsgrader. Vesio ligger 10 min. promenad från Casa Vacanze Sole som är en trevlig stad med restaurang med mycket trevlig service. Här finns livsmedelsbutiker, café kiosk m.m och i år en stor glassbar med hemgjord glass :-) Här kan du också utnyttja det superfina poolområdet med utmärkta faciliteter och fantastisk utsikt från solstol. Vi älskar lugnet här i motsats till det mer hektiska liv i de större städerna vid Gardasjöns strand. Känner du en dag för turister, butiker m.m så är det inte långt till Limone, som också är en fantastisk stad. Bor du på Casa vacanze Sole når du med en kort biltur många fantastiska platser. Vi tog en tur till Torbole för att bada och underhålla oss med alla vattenaktiviteter. Det är inte långt till Lago de ledro som du absolut ska besöka, se och uppleva (vi har bott där 3 år i rad <3 <3) Tennosjön är en liten vacker sjö i bergen. För att nå Borgen i Arco krävs vatten - men det är värt det. Om du inte lider av yrsel och klaustrofobi ta linbanan från Malcesine till toppen. Stanna halvvägs på vägen ner och äta på resturant som ligger där. Pive som också är värd ett besök är en vacker stad med fantastisk utsikt med en restaurang som hänger ner över klipporna. Resan från Pive till Campione är otroligt vacker och vid Campione finns det en fina badmöjlighet och många kitesurfare att titta på.
Om du vill ha en aktiv semester med promenader / vandring, cykling (kräver att man är i form), bad och avkoppling i lugna omgivningar kan norra Garda varmt rekommenderas.
Casa Vacance Sole är inte lyxlägenheter. Köket är bara utrustad med det allra nödvändigaste, ta med en skärbräda och en vass kniv så klart att du/ni er. Frysen fungerar mycket dåligt. annars är det mycket rent och snyggt och sängar är ok. Med tanke på priset vill vi varmt rekommendera platsen för andra. Vi har njutit fyra år vid Gardasjön och kommer definitivt tillbaka om några år.

Gardasjön som semester-destination

Casa Vacanze Sole
Rent och fint
Gästvänlighet

Sur äldre dam i receptionen - vänd dig till den unga flickan
Placering
 
Själva boendet på Casa Vacanze Sole
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Casa Vacanze Sole

Casa Vacanze Sole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Vacanze Sole
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Casa Vacanze Sole

Gardasjön som semester-destination

Casa Vacanze Sole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Vacanze Sole
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Fin utsikt, mycket rofyllt och härliga vandringsturer

Casa Vacanze Sole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Vacanze Sole
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

Vi kunde inte räkna ut hur man skulle sätta på värmen - det vore bra med instruktioner när man checkade in.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt utsikt... Lägenheten, inte lika bra

Vi ankom till stället kl 19:00 och blev visade till rätta av personalen från hotellet (vi följde efter en liten fiat på slingriga vägar till huset). Första intrycket var en formidabel utsikt över Monte Baldo, vinmarker och skeva hustak i en ytterst pittoresk liten landsort. Finns inget negativt att säga om det. Själva huset var dock en helt annan historia. Vi fick lägenheten överst till höger, som må ha varit den sämsta. Där fanns precis tillräckligt med plats. Vi reste tillsammans med några vänner som fick en annan lägenhet som var lite bättre. Vi hade bett om att bo över/under varandra för vi reste tillsammans, men det visades ingen hänsyn till vårt önskemål vilket gjorde uppehället lite tristare...
Allt i allt var det en medeltida karaktär, där området förhöjer upplevelsen. Utöver det var personalen och poolen vid hotellet helt okej.

Rekommendationer till andra gäster

Man bör åka till Alpe del Garda som är en verksamhet ca 1,5 km från Voiandes. Här produceras lokal ost, vin, korv, honung osv. Det finns en fin butik på stället. Prisexempel 5 liter ok vin för 100 SEK.

En annan sak: Tycker man om att vandra kan en vandring till Monte Zenone rekommenderas. En tur på ca 3-4 timmar t/r. Fantastisk utsikt över Gardasjön. Startar i Alpe del Garda.

Casa Vacanze Sole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Vacanze Sole
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk natur och inspirerande stämning

Det var andra året i rad som vi besökta den lilla bergsbyn Vesio, som ligger i Tremosine-området vid Gardasjön. Vi kan helt enkelt inte få nog av detta fantastiska område, både på grund av den vackra naturen men också på grund av den italienska stämningen.
Denna gång hade vi tagit med våra egna cyklar från Danmark och det kan varmt rekommenderas då det finns många upplevelser i cykelavstånd från Voiandes/Vesio, och bilen därför kan lämnas några dagar.
Den vackra naturen bjuder in till att besökas - både via löpturer, promenader och på cykel.

Rekommendationer till andra gäster

Var uppmärksam på att det till lägenheterna finns 3 st mindre grillar som fritt kan användas. Dessa finns under trappan på baksidan av byggnaden.
Det är en BRA idé att "förbereda sina upplevelser" (utflykter osv) hemifrån, då det INTE finns någon internetförbindelse i lägenheterna. På Hotel Sole & La Fenice i Vesio kan man får login till internet, men förbindelsen fungerar dessvärre dåligt. Därför är det svårt att söka information när man är på stället. Dock ska nämnas att den lilla turistbyrån i Voltino nere för berget på väg mot Limone sul Garda är mycket hjälpsamma med upplysningar och förslag på utflykter i området.

Casa Vacanze Sole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Vacanze Sole
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Casa Vacanze Sole

Casa Vacanze Sole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Vacanze Sole
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 

Liknande ställen

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda, Lombardiet

Residence Panoramic La Forca

Tignale sul Garda, Lombardiet

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

Hotel Mauro

Sirmione - Colombare

Grand Hotel Gardone

Gardone Riviera

search map