Semesterbostad i Tremosine vid Gardasjön

Casa Vacanze Sole

Swimmingpool på Hotel Sole & La Fenice
 
Casa Vacanze Sole är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Vacanze Sole är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tremosine här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Vacanze Sole är inrett i en villa, som ligger i utkanten av den lilla trevliga bergsbyn Vesio di Tremosine. Härifrån har du en fantastiskt utsikt mot Gardasjön i det avlägsna och det imponerande berget Monte Baldo. En plats för dig som tycker om att vistas ute i naturen och göra sköna promenader.

Du har närhet till Gardasjön

Vesio är en av de trevligaste byarna i området Tremosine som ligger högt över Gardasjön, men ändå inte mer än ca. 15 minuters bilresa från charmiga och pittoreska Limone sul Garda. Du kan till och med ta bussen till Limone då det finns en hållplats endast ca 300 m från ditt boende. Med andra ord, du bor naturskönt och har flera trevliga utflyktsmål i din närhet.

Läs mer om Casa Vacanze Sole

En plats för naturälskaren

Luften är alltid härligt frisk, och naturens ljud, som bland annat innefattar klockor från får, getter och kor, får dig att associera till den gamla filmen "Sommar i Tyrolen". Här kan vi prata "local life".

Tremosine har kommit att bli ett favoritställe för naturälskare, som också innefattar alla de mountainbikers, som har optimala möjligheter i området, precis som det här finns både inköpsmöjligheter och restauranger i närheten (1 km bort). Flera vandringsturer utgår från byn och kan bokas i receptionen på tillhörande Hotel Sole e La Fenice. Är du mer för cykling så finns det rutter även för detta.

Du har tillgång till pool

Casa Vacanze Sole ägs av dottern Mimma på Hotel Sole & La Fenice som ligger i Vesio ca. en km därifrån. Som gäst på Casa Vacanze kan du nyttja hotellets faciliteter - bland annat restaurang, pizzeria och den stora poolen. Vid ankomsten vänder du dig faktiskt först till hotellet, där du checkar in och får dina nycklar till lägenheten. Så när vi nämner frukost och halvpension är detta alltså borta på hotellet, likaså möjlighet till Wellness med bastu, turkiskt bad och hydromassage.

Bo med egen uteplats

Det finns lägenheter med 1 eller 2 sovrum, och som är fördelade på villans två våningar. Lägenheterna med 1 sovrum ligger i husets mitt, en på första våningen och en annan på andra våningen och har balkong eller terrass. De övriga ligger på första våningen med terrass eller på andra våningen med balkong. Det finns garage i husets källare men du kan även parkera framför huset.

Hemtrevliga lägenheter

Alla lägenheter är fint men enkelt inredda och har uppehållsrum med matplats, dubbel bäddsoffa, öppen spis, Sat-TV, balkong eller terrass samt kokvrå med fyra plattor, ugn, mikrovågsugn, kaffemaskin och kylskåp. De små lägenheterna har ett dubbelrum, och de större har ett dubbelrum samt ett rum med två enkelsängar eller våningssäng. Alla lägenheter har badrum med dusch och toalett. Priset avgörs av antalet personer i varje lägenhet.

Dölj texten
 
 
search map