Hotell i Tremezzo vid Comosjön

Hotel Lario

Inbjudande pool på Hotel Lario Skönt utsikt åt alla sidor Njut något gott att dricka i trädgården I receptionen väntar personalen med öppen famn
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det lilla, inbjudande, Hotel Lario har de vackra bergen på ena sidan och sjön på den andra. Kulisserna är perfekta för en lyckad semester vid Comosjön och du kan göra härliga utflykter till Bellagio, Varenna, Lugano och Villa Carlotta, Villa Balbianello m.fl.

Njut av två oaser - pool och trädgård

Poolen ligger upphöjt, motsvarande till andra våningen. Här hittar du också solstolar och parasoller. Du kan alltså ligga och slappa medan du har vy mot de vackra bergen som utgör bakgrunden av sjön. Du kan även se / höra kustvägen på andra sidan, som inte är så långt bort. Framför hotellet finns en mysig liten trädgård med en fontän och trädgårdsmöbler. Här kan du njuta av den italienska solen och en drink från baren.

Läs mer om Hotel Lario

Bra faciliteter till dig

När du rör dig runt på hotellet finner du både receptionen, en bar, hiss och ett TV-rum där du kan vistas. Dessutom kan du naturligtvis koppla dig på wi-fi på hela hotellet. I restaurangen kan du njuta av dagens tre måltider. Frukosten serveras som en buffé. Väljer du vistelse med halvpension får du frukost och middag, medan lunchen kan köpas på hotellet om du inte vill lämna hotellet under dagen.

Du kommer enkelt runt

Hotel Lario ligger på många sätt perfekt med små charmiga städer i närheten. Till exempel kan du besöka både Mezzegra, Lenno och Tremezzo till fots. Från Lenno och Tremezzo (ca. 10-15 minuters promenad) kan du även ta båten till andra städer runt Comosjön. Utöver de turistbåtar som också kör längs kustvägen kan du välja att lämna bilen på hotellet under vistelsen. Bilen kan du parkera på den lilla parkeringsplatsen (gratis), där platserna fördelas enligt "först till kvarn" principen, och i annat fall kan du parkera i garaget mot tillägg.

Du kan bl.a. välja rum med sjöutsikt

Hotellet har endast 39 rum som är alla komfortabla. Alla rum på 1:a våningen har balkong, och de på bottenplan (finns endast tre av dessa) har en liten terrass (trädgård). Utsikten varierar och du kan välja mot berget eller mot sjön. Sängarna kan vara antingen dubbel eller twin. Dubbelrum m. delvis sjöutsikt och balkong: fina rum med balkong med två stolar och delvis sjöutsikt. utsikten är delvis eftersom det finns också utsikt till några träd mellan hotellet och sjön.

Rummen har Sat-TV, luftkonditionering, Wi-Fi, minibar samt badrum med toalett, hårtork och dusch eller badkar. Rummen på 5:e våningen har en inbyggd balkong med bänk. Dessa balkonger är något mindre än övriga, men har å andra sidan bäst utsikt.

Läs om rummen på Hotel Lario

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map