Hotell i Tremezzo vid Comosjön

Hotel La Perla

 
Hotel La Perla är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Perla är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tremezzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel La Perla ger sina gäster en enastående möjlighet till att hålla semester i en lugn och avslappnad omgivning vid den annars populära och omsvärmade Comosjön. Huvudingredienserna för ett uppehåll på La Perla är ett härligt poolområde, en romantisk stämmning och en betagande utsikt.

Avståndet ner till byn Tremezzo, som ligger nere vid sjön är ca. 2-3 km. Den närmaste restaurang ligger på ca. 10 minuters gångavstånd från hotellet, så det är fullt möjligt att äta ute och komma hem igen utan att behöva sätta sig bakom ratten. Hotellets belägenhet kräver nästan att man ankommer i bil för att kunna åka på utflykter och komma ner till Tremezzo för att handla. Det är naturligtvis gratis parkering på stället i deras garage och på deras parkering.

Läs mer om Hotel La Perla

Det välhållna hotellet ligger högt uppe med en svindlande utsikt över Comosjön. De fina stensättningarna och det fina poolområdet är bevis på att ägarna lägger ner deras själ i arbetet.

Den stora takterrassen med utsikt över Comosjöns smala förgreningar och imponerande landskap är ännu ett av hotellets många fördelar.

Rummen är fina och smakfullt inredda med klassiksa möbler. De 19 rummen har alla sjöutsikt (några direkt andra från sidan) och balkong eller terrass. Rummen kan t.ex. ha mycket utsikt och en mindre balkong eller tvärtom.

Rummen har aircondition, minibar, safety-box, telefon, flatscreen-TV med satellit, badrum med hårfön, toalett och dusch. Dubbelrummen kan ha upp till 3 personer medans de mer rymliga suiterna har plats för familjer på 4 personer.

Dölj texten
 
 
search map