Hotell i Tremezzo vid Comosjön

Hotel Bazzoni & Du Lac

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du befinner dig ca 1,5 km utanför den lilla staden Tremezzo och strax intill kustvägen och sjön. Hotellet, som har genomgått en del uppfräschningar under år 2017, håller en standard typisk för ett tre-stjärnigt hotell och har de faciliteter du behöver för en komfortabel semester utan överdriven lyx.

Du har ett bra utgångsläge

Hotellet ligger nära det berömda Villa Carlotta och dess botaniska trädgård, Villa Sola Cabiati med sin vackra trädgård och Tremezzo's strand. Att promenera bort till Chiesa di San Lorenzo tar det runt 5-10 minuter beroende på takten. Till de närmsta barerna och restaurangerna är det endast 140 meter och här har du även ett apotek och post. För ännu fler matställen samt mataffär kan du ta dig bort till Tremezzo som ligger ca 20 min bort till fots (1,5 km). Menaggio som ligger 5 km norr om hotellet är en större stad, och platsen för dig som ha lite mer att välja mellan när det gäller mat, dryck och butiker. Här råder dessutom en skön sommarpuls på gator och torg.

Läs mer om Hotel Bazzoni & Du Lac

En dag på hemmaplan

På hotellets baksida, d.v.s. inte ut mot sjön, hittar du utomhuspoolen, solstolar, parasoll och hydromassagekar - perfekt om du känner för att ta det lugnt en av dagarna. Här finns som nämnt både bar och restaurang öppen för frukost och middag. Goda drycker till vacker vy kan du njuta av från kl. tio på morgonen till kl. tolv på natten. Hotellets restaurang serverar buffé men du har som sagt promenadavstånd till andra matställen när du känner att det blivit dags för lite variation.

Är du en aktiv person kan du göra sköna promenader eller cykelturer i området. Möjlighet till tennis har du inom lagom avstånd och lite längre bort har du minigolf, ridning och golf på 18-håls bana, med rabatt på green-feen.

OBS. Vi vill be dig observera att det spelas levande musik nästan varje kväll på hotellet.

Rum med utsikt

På hotellet finns det 140 rum och du kan välja ett med balkong och utsikt över sjön. Eftersom de tar upp till fyra personer passar rummen även bra för dig som reser med familjen. De är utrustade med Sat-TV, kassafack, aircondition, telefon och badrum med dusch/kar samt hårtork.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Lario

Tremezzo, Lombardiet

Seven Park Hotel

Colico, Lombardiet

Grand Hotel Imperiale

Moltrasio, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

Residence Villa Maria

Desenzano del Garda

search map