Hotell i Tremezzo vid Comosjön

Grand Hotel Tremezzo Palace

 
Grand Hotel Tremezzo Palace är inte tillgänglig i dagsläget
Grand Hotel Tremezzo Palace är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tremezzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta fantastiska och vackra 4* hotell är beläget på en höjd med fantastisk utsikt över Comosjön. Utsikten till sjön och de omkringliggande bergen samt det vackra Villa Carlotta och den botaniska trädgården gör en mållös. Hotellet ligger bara 50 meter från centrum, där det finns butiker och restauranger. Framför hotellet så går huvudvägen, som avskiljer den från sjön. Man ska därför vara uppmärksam på att det kan förkomma oväsen, särskilt under somrarna, från förbipasserande trafik.

Utmärkta faciliteter

På hotellet finns det reception, TV-rum, bar, utomhus terrass med bar, konferensrum, hiss, privat strand, stor park med intressanta konstvärk, parkering och garage (mot betalning). Det finns även en restaurang, där man kan äta på olika avdelingar, beroende på årstid; antingen i Drottningenssal, i Grill eller i Lemonplantaget med dess fantastiska utsikt över Bellagio. På hotellet finns även läsrum, biljard och bar. Gästerna kan använda sig av sauna, fitness, uppvärmd pool, hälsocenter och tennis samt löpstigar.

Läs mer om Grand Hotel Tremezzo Palace

Tre pooler

Det finns dessutom 3 pooler, varav den ena är uppvärmd. En annan är ny och byggd på solterrrassen vid sjön. Här har man försökt att skapa en illution om en exotisk sandstrand med solstolar, kabiner och bar. Golf Club Menaggio ligger i närheten.

En exklusiv atmosfär

Hotellet framstår som välbehållet och exklusivt och alla de 96 rummen är rymliga och komfortabla. de har alla telefon, aircondition (beroende på väderförhållanden), safe-box, minibar, satellit-TV och badrum med hårfön.

- Classic-rummen har alla utsikt över en vacker trädgård bakom palatset. De har hotellets lugnaste belägenhet.
- Superiorrummen har alla en balkong som vänder sig mot sjön. Härifrån har man utsikt över Punta del Balbianello och över Bellagio och man kan njuta av solnedgången över Grigne-bergen.
- De Lux rummen ligger i palatsets hörn med 180 graders utsikt genom rummens två fönster. Från balkongen har man utsikt ut över sjön, Balbianello och Bellagio.
- Presidential och Royal Suites ligger mitt i palatset och består av vardagsrum samt sovrum. De är begge fint inredda med antika möbler. Presidential Suiten råder över balkong, medan Royal Suiten har terrass. Från begge har man utsikt över sjön och Bellagio.

Dölj texten
 
 
search map