Semesterbostad i Toscolano Maderno vid Gardasjön

Residence Donatello

 
Residence Donatello är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Donatello är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Toscolano Maderno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Välkommen till Residence Donatello Toscolano! Lägenheterna Donatello är trevliga och komfortabla och ligger vid byn Gaino, cirka 400 m från det lilla centret där du hittar en bar, en närbutik, en tobaksaffär och en restaurang.

Du har ett fint läge

Med sitt läge på en kulle, omgivet av olivträd och oleander och endast 2,4 km från sjön och centrum av Toscolano, är det en utmärkt utgångspunkt för promenader och cykling - perfekt för en avkopplande semester. Bara 2 km från lägenheterna finns det möjlighet att spela golf på "Golf di Bogliaco".

Läs mer om Residence Donatello

Ta ett dopp i poolen

Till ditt förfogande finns här en pool (öppen från mitten av maj till mitten av september), solstolar och trädgård med bord och stolar. Du har även en reserverad parkering i garage (en parkeringsplats per lägenhet) samt fler parkeringsplatser utanför strukturen. Utöver detta finns det en vinkällare, cykelförråd tvättmaskin och grill för gemensamt bruk. Wi-Fi finns också i de allmänna utrymmena.

Du bor med komfort

De totalt sju lägenheterna delas upp mellan bottenvåningen (med privat trädgård), samt första och andra våningen (ingen balkong) vilka kan nås med hiss.

Läs om lägenheterna på Residence Donatello

Dölj texten
 
 
search map