Hotell i Toscolano Maderno vid Gardasjön

All'Orologio B&B

Utsikt mot sjön
 
All'Orologio B&B är inte tillgänglig i dagsläget
All'Orologio B&B är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Toscolano Maderno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i det lugna Toscolano Madernos centrum ligger denna lilla trevliga Bed & Breakfast All'Orologio, som öppnade i april 2007.

Det är bara 10 minuters gång till Gardasjön och den lilla båthamnen, där man finner en mängd caféer och restauranger. All'Orologio B&B ligger på en lugn gata nära bergen, där det finns möjlighet till att klättra och cykla, och från den lilla hamnen finns det möjlighet att ta bilfärjan över till Torri del Benaco på sjöns österliga sida.

Läs mer om All'Orologio B&B

Detta lilla Bed & Breakfast har bara 3 rum, som ligger på andra och tredje våningen i ett privat ägt hus, där ägarinnan Cristina Milani, hennes man och deras två hundar också bor. Hundarna har sin egen avdelning i huset, men de vill gärna hälsa. Man kommer in i den kombinerade trädgården och gårdplatsen genom en dubbeldörr - och på sommaren är det bord och stolar i trädgården, som gästerna också kan använda.

På andra våningen ligger även ett gemensamt vardagsrum med TV och kamin samt ett litet kök med matplats, där frukosten blir serverad. Hyr man alla rummen samtidigt, finns möjligheten till att använda köket till matlagning enligt överenskommelse med Cristina. Eller så kan den uteslutande användas till att göra sig en kopp kaffe eller te. Det finns gratis internetuppkoppling - och kommer man i bil, finns det parkeringsmöjlighet antingen på gården eller på gatan.

Dölj texten
 
 
search map