Semesterbostad i Tignale sul Garda vid Gardasjön

Terrazze Apollo

Den sköna poolen som gästerna på Terrazze Apollo har tillgång till Tvårumslägenhet med terrass Tvårumslägenhet med terrass Trerumslägenhet med terrass Trerumslägenhet med terrass På Terrazze Apollo har du tillgång till poolen som är gemensam med Balconi Casa Gardola
 
Terrazze Apollo är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazze Apollo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tignale sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Tillbringa din semester i det historiska centrum av Tignale sul Garda - Gardola även kallad - med din egen terrass till förfogande. Du har en kort biltur till sjöbredden och ännu kortare till den vackra utsikten från staden och bergen ovanför Gardasjön.

Bergens stillhet i kombination med Tignales genuina stämning

Tignale är platsen för dem som älskar vackra pittoreska gator och överkomliga priser. Gardasjöns turister hittar sällan upp hit, trots det endast är 15 minuters bilresa till Gargnano (ca. 10 km) och 25 minuter till Limone sul Garda (ca. 20 km). Du kan vandra i bergen och njuta av den friska luften i kombination med förhoppningsvis bra väder som präglar Gardasjön större delen av året.

Pittoresk ort med allt du behöver

Tignale är en stad där du hittar allt du behöver under semestern. Förutom ett brett utbud av restauranger hittar du också kaféer och butiker, bageri, slaktare, etc. Här finns också bank, post, apotek och mycket mer. På kontoret där du får nycklarna till din lägenhet, ca. 30 meter från lägenheterna har du möjlighet att beställa bröd till nästa dag som kommer att levereras vid dörren, och du kan även få tips till utflykter vid Gardasjön eller i bergen.

Bo bekvämt och praktiskt

I huset ovanpå Pizzeria Apollo XI uthyres två rymliga och välinredda lägenheter. Det finns hiss i byggnaden så du behöver inte tänka på att släpa på bagage, eller att gångbesvärade eller små barn ska få problem att ta sig upp och ner. Här bor du med egen terrass där du kan koppla av och njuta av det mysiga centrum och det pittoreska bergslandskapet. Båda lägenheterna är utrustade med tvättmaskin, diskmaskin, mikrovågsugn, satellit-TV och förvaringsbox samt den nämnda privata terrassen. Om du undrar över bristen på aircondition bör du vara medveten om att du bor här 555 meter över havet, och temperaturen är därför mycket lägre än nere vid sjön - de flesta sommardagar kommer du därför sannolikt sova med en sval och behaglig temperatur.

Semester med pool

Knappt 100 meters promenad från din lägenhet (på andra sidan av parkeringsplatsen) finner du poolen som står till förfogande för alla gäster som bor på Terrazze Apollo, Balconi Casa Gardola och Garnì Tignale. Poolen mäter 10 x 20 meter och här kan du ta ett skönt dopp och sola dagen lång.

Lägenheterna på Terrazze Apollo

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass)

Lägenheten består av rymligt vardagsrum med kokvrå (diskmaskin, mikrovågsugn och fyra kokplattor) och bäddsoffa (bäst för barn under 14 år), satellit-TV, dubbelsäng och förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch, hårtork och tvättmaskin. Du har också tillgång till en terrass med utsikt över bergen samt trädgårdsmöbler och parasoll och två solstolar.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass)

Lägenheten består av rymligt vardagsrum med kokvrå (diskmaskin, mikrovågsugn och fem kokplattor) och bäddsoffa (bäst för barn under 14 år), satellit-TV och öppen spis, sovrum med dubbelsäng och förvaringsbox, sovrum med två enkelsängar samt två badrum varav det en med toalett och dusch, hårtork och tvättmaskin och det andra med toalett, badkar och hårtork. Du har också tillgång till en terrass med utsikt över bergen samt trädgårdsmöbler och parasoll och två solstolar.

 
 
search map