Semesterbostad i Tignale sul Garda vid Gardasjön

Residence Primera & Rompala

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Lägenhetskomplexet "Primavera & Rompala" befinner sig på en strålande position med panoramautsikt, mitt i naturparken Alto Garda Bresciano, endast en kort promenad från centrala Tignale, Gardola. Lägenheterna, som är utspridda på sex våningar, kan rymma upp till 6 personer, och från de flesta kan du njuta av en magnifik utsikt över sjön.

Pool till de stora och till de små

Här finns en utomhuspool för vuxna (ca. 7 x 14 meter) och en för barn (ca. 4 x 5 m). De båda är öppna från ca den 15 maj till den 15 september, och är omringade av solsängar och parasoll som är utan extra kostnad för våra gäster. Det finns också ett lekrum med fusball-bord och pingisbord samt en lekplats för barn. Utöver detta finns det ett tvättrum med tvättmaskin och torktumlare (mot extra kostnad), samt strykbräda och strykjärn.

Faciliteter på stället och i närheten

Lägenheterna har tillgång till trådlöst internet (wifi), och det finns också möjlighet att nyttja den "internet point" som tillhör grann-residensen "Besàss". Endast 100 meter från lägenhetskomplexet finns ett tenniscenter, och 2,5 km bort finns möjligheten att hyra mountainbikes. På Residence Panorama "La Forca" får våra gäster, utan extra kostnad, nyttja inomhuspoolen (ca. 6 x 15 m), det lilla gymmet, och mot en extra kostnad också solarium och bastu. Utöver detta, anordnas det här, från mitten av juni till mitten av september, en barnklubb samt guidade vandringsturer för vuxna.

Du har balkong eller terrass

Lägenheterna (36 st) har alla balkong eller terrass och de flesta har utsikt över sjön, i vissa fall delvis. T.ex economy har utsikt över bergen. Bäddsoffa och våningssäng kan förekomma. De har alla ett pentry med mikro. Badrummet har dusch eller badkar.

Läs mer om Residence Primera & Rompala

Läs om lägenheterna på Residence Primera & Rompala

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Residence Primera & Rompala

Läs personliga omdömen av Residence Primera & Rompala som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Primera & Rompala. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Residence Primera & Rompala

Läs mer
 
search map