Semesterbostad i Tignale sul Garda vid Gardasjön

Residence Panoramic La Forca

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Tignale tillhör Italiens mest välskötta och pittoreska byar (Borghi più belli d'Italia), och det är inte utan anledning. Stadsdelen Gardola är verkligen enastående charmig och utstrålar god stämning. Den lilla staden har allt du behöver utan att du märker av massturismen trots närheten till Gardasjöns bredder.

Panorama och barnvänlig placering

Residence Panoramic La Forca ligger utanför staden på en utsiktspunkt vid vägens slut. Trafiken är mycket begränsad och du kommer förmodligen spendera mycket av din tid på La Forca med kroppen vänd mot Gardasjön, medan barnen kommer njuta av poolen.

Aktiv semester för vältränade

Från Tignale kan du enkelt och ganska snabbt ta dig ner till Gardasjöns västra bredd. Du når snabbt ner till Limone sul Garda och Riva del Garda som är trevliga städer i norra delen av sjön, eller Salo och Gardone Riviera som är sevärda städer i söder. Där hittar du imponerande villor och trädgårdar från 1900-talets början. Bli annars uppe i bergen med utsikt till sjön, där du kan vandra och uppleva den vackra naturen som präglar bergen och högslätten på denna sida av Gardasjön. Cykling är ett annat alternativ, men var beredd på att du antingen måste vara i riktigt bra form eller har en elektrisk cykel, för här är verkligen brant. Är du vältränad finns det härliga utmaningar för turer på mountainbike.

Restaurang på La Forca

Smaka det lokala köket i restaurangen i huvudbyggnaden. Du har möjlighet att äta buffé i den stora matsalen eller välja en mer intim atmosfär och flera rätter i den mindre salen med bordsservering. För fullständig avkoppling på semestern kan du och din familj välja att även äta frukost och ta del av frukostbordet, där ni kan njuta inomhus eller på terrassen med utsikt över sjön. Priserna är rimliga och portionerna är som regel generösa.

Varje lägenhet har balkong i söderläge med sjöutsikt

Inredningen är enkel och gammaldags utan alltför mycket fokus på design. Lägenheterna är dock rymliga och du kan laga din egen mat om du önskar det. Vad du inte kommer glömma är den stora balkongen eller terrassen som tillhör varje lägenhet. Det är skäl nog att komma hit: utsikt och åter utsikt. Tillgång till wi-fi finns i alla gemensamma utrymme. Du kan även välja rum med balkong och utsikt antingen över sjön eller bergen.

Läs om l√§genheterna på Residence Panoramic La Forca

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map