Omdömen från Residence La Rotonda

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence La Rotonda

Läs personliga omdömen av Residence La Rotonda som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence La Rotonda. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastisk utsikt

Riktigt bra ställe. Fina lägenheter med bra utrymme för 5 personer (4 vuxna och 1 barn på 14), skön stor terrass med fantastisk utsikt över sjön. Mysig och fin liten stad att handla och äta i, bara tio minuters promenad lite uppför berget.

Rekommendationer till andra gäster

Adventure Park med klättring på 10 meters höjd - som ligger längre upp på berget, kan definitivt rekommenderas för barn, ungdomar och vuxna. En tur till den lilla kyrkan på toppen av berget är också en riktigt fin utflykt både med bil och till fots.
Marknad i staden och underhållning en kväll.

Residence La Rotonda
Rent och fint
Gästvänlighet

Personalen i poolrestaurangen var inte särskilt serviceminded
Placering
 
Själva boendet på Residence La Rotonda
Lägenhet m. 2 sovrum och terrass samt sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Häftig utsikt

Vi besökte La Rotonda för andra gången. Första gången var för sex år sedan. Utsikten är fortfarande lika fantastisk. Det är därför man bör välja La Rotonda.

Semesteranläggningen har blivit lite sliten med åren, men det spelar ingen roll. Utsikten får sex stjärnor av fem. Och servicen är mycket bra i både reception och restaurang.

Den första dagen plågades vi av myror i lägenheten, men några tuffa (tillåtna?) kemikalier gjorde processen kort med dem.

Rekommendationer till andra gäster

Det är svårt, ofta omöjligt att hitta parkeringsplats vid stranden i Tignale. Men kommunen erbjuder nu fria bussresor med shuttle som stannar exakt på minuten vid La Rotonda och vid stranden. Bra service. Och stranden ligger fantastiskt.

Bästa restaurangen i Gardola är helt klart ostarian uppe vid kyrkan.

Residence La Rotonda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence La Rotonda
Lägenhet m. 2 sovrum och terrass samt sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence La Rotonda

För elfte gången har vi semestrat i Tignale. En helt fantastisk stad med riktigt mycket atmosfär och charm. För andra gången i lägenhet på La Rotonda. Den bästa lägenhet vi någonsin haft!! Vi hade beställt spjälsäng hemifrån, den måste vi tyvärr be om nästa dag.
Det största minuset är parkeringsförhållandena. I beskrivningen står att det finns en p-plats till varje lägenhet. Vi blev anvisade en plats i ett garage... Fint, om vi bara hade kunna komma in/ut. Bilar stod i vägen där man inte fick parkera, och när vi frågade om de inte kunde sätta upp en skylt med P-förbud fick vi beskedet att det kunde de inte. Följaktligen hade vi inte någon fast p-plats på 14 dagar. Vi blev hänvisade till andra ändan (ovanpå en pizzeria) i mån av plats. Inte kul att anlända kl 21 efter flera timmars körning, och så inte ha en aning om var man kan parkera. Och frustrerande att, om vi väl hade fått en plats och sen ville ut och uppleva något, så visste man att det med all säkerhet inte skulle finnas någon p-plats när vi kom hem. Vi vände oss till receptionen med vårt problem, men de tog det inte på allvar.
Det skulle vara en fördel om man försåg varje lägenhet med en vattenkokare.

Residence La Rotonda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence La Rotonda
Lägenhet m. 2 sovrum och terrass samt sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence La Rotonda

Residence La Rotonda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence La Rotonda
Lägenhet m. 1 sovrum och terrass samt sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Utmärkt vistelse i förhållande till priset

Vi hade en alltigenom suverän upplevelse på Residence La Rotonda, den 11/7-18/7 2015.
Lägenheten var relativt ny med stor balkong och fantastisk utsikt. (Vi hade en lägenhet för 4-6 personer, som var lite nyare än vissa av de andra.) Det var ganska skralt med redskap i köket, men då vi inte lagade middag betydde det inte så mycket. Hotellområdet hålls rent och prydligt och där finns en bra restaurang, som bl a gör mycket goda pizzor. Poolområdet är inte så stort, så man måste vara snabb för att få en solstol.
Gardola stad är jättetrevlig med diverse restauranger och glasskaféer. Restaurangen Osteria la Mineria kan varmt rekommenderas.
Vi skiftar vanligtvis resmål varje år, men överväger nu om inte nästa års resa ska gå till samma ställe!

Rekommendationer till andra gäster

Pröva restaurangen Osteria La Mineria, som ligger vid sporthallen i Gardola. Jättegod mat och goda viner serveras i en mysig trädgård. Reservera bord i förväg då det visst är fullbokat de flesta kvällar.
Tänk på att ta med mountainbike och/eller löparskor om ni är intresserade av en aktiv semester. Det finns många vackra leder i området.

Residence La Rotonda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Det tar cirka 15 minuter att köra ner till Gardasjön. Det är fyra grader svalare uppe på berget än nere vid sjön, vilket är en klar fördel när det är 38 grader.
 
Själva boendet på Residence La Rotonda
Lägenhet m. 2 sovrum och terrass samt sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Internet var gratis och förbindelsen fin.
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Inte så stort poolområde. Där borde finnas fler solstolar.
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Kanonvistelse

Riktigt fin vistelse. Vädret var perfekt. Utsikten helt fenomenal. Nästan oavsett var man befinner sig på hotellets område har man den vackraste utsikt. Det är rätt mycket folk i poolen, men något problem är det inte. Området är fantastiskt. Många turister, men det var väntat. Det faktum att man befinner sig ca 500 meter över havet gör att det är lite luftigare och värmen inte så "mördande" som den kan kännas nere vid stranden. Med två pojkar som älskar att bada var det helt perfekt. Mycket avkopplande. Enda minus är att vi bodde längst bort från poolen, men det var inte heller något problem.

Rekommendationer till andra gäster

Om man själv vill laga mat ska man ta med sig lite utrustning hemifrån, t ex knivar, skärbräda, ordentlig kaffebryggare, rivjärn till ost, rödvinsglas. Köket lämpar sig inte för den som vill ägna sig åt avancerad matlagning. Ta med cykel – det är ett jättefint område att cykla i. Om man vill använda internet måste man ha ett stort tålamod.

Residence La Rotonda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence La Rotonda
Lägenhet m. 2 sovrum och terrass samt sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk utsikt och bra service

Vi bodde på La Rotonda under vecka 29, och hade medvetet valt stället och orten på grund av läget på bergssluttningen med utsikt över sjön. Samhället, Tignale, är jättetrevligt. För vår familj var det perfekt att det fanns pool och pizzarestaurang vid sidan om varandra på stället.
Enda nackdelarna var att det inte fanns aircondition i lägenheten - och att gäster "reserverade" en stol vid poolen genom att lägga ut handdukar, även när de inte ens var i närheten av poolområdet – det egoistiska beteendet kunde hotellet gott ha satt stopp för.

Rekommendationer till andra gäster

Varje tisdag är det marknad i Tignale, trevligt och lokalt.

Residence La Rotonda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence La Rotonda
Lägenhet m. 2 sovrum och terrass samt sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence La Rotonda

Residence La Rotonda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence La Rotonda
Lägenhet m. 2 sovrum och terrass samt sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbar utsikt

Är mycket nöjd med residence La Rotonda
Fina lägenheter, stor balkong med utsikt över Garda sjön.
Var bättre än förväntningarna.
Bra priser.
Häftiga vägar att göra utflykter på.
Gillar verkligen omgivningarna på västra sidan av Garda sjön bland bergen.

Residence La Rotonda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence La Rotonda
Lägenhet m. 1 sovrum och terrass samt sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Kanonutsikt

Residence La Rotonda
Rent och fint

Lite nedgånget
Gästvänlighet
Placering

Ligger ca 500 meter ovanför sjön, med panoramautsikt.
 
Själva boendet på Residence La Rotonda
Lägenhet m. 2 sovrum och terrass samt sjöutsikt

Köket saknar det mesta vad gäller grytor, knivar o s v
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Gratis, men mycket dålig förbindelse
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda, Lombardiet

Residence Panoramic La Forca

Tignale sul Garda, Lombardiet

San Sivino

Manerba, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence Panoramic La Forca

Tignale sul Garda, Lombardiet

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

Hotel Mauro

Sirmione - Colombare

Grand Hotel Gardone

Gardone Riviera

Hotel Tripoli

Desenzano del Garda

search map