Omdömen från Residence La Rotonda

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence La Rotonda

Läs personliga omdömen av Residence La Rotonda som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence La Rotonda. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastisk utsikt

I vackra och lugna omgivningar högt uppe på bergssluttning och med en fantastiskt betagande utsikt över Gardasjön och i promenadavstånd till den lilla trevliga staden Gardola. Många (och kanske för många) danskar samlade.

Gardasjön som semester-destination

Residence La Rotonda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence La Rotonda
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass & sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Semester 2017

Härlig lägenhet med fantastisk utsikt och bra pool. Allt var rent och fint. Det enda minuset var att sängarna var lite hårda att ligga i.
Servicen var toppen. En trevlig liten stad inte långt därifrån, dit man kunde promenera för att handla.

Gardasjön som semester-destination

Lägenheten var mycket lyhörd, annars fin storlek och det var rent. Bra pool, men något sliten. Det var skönt med liggstolar.
Det var mycket stilla, då där inte var någon restaurang eller bar i närheten.

Residence La Rotonda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence La Rotonda
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass & sjöutsikt)

Köksborden var mycket litet.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk utsikt - går inte att få bättre - otrolig både morgon ock kväll

Härligt ställe som ligger nära en mindre stad i promenadavstånd, så man kunde handla bröd varje morgon och gå till restauranger varje kväll. Poolen var mycket kall, men OK, inte direkt stor och med avsaknad av lekmöjligheter.

Gardasjön som semester-destination

Se till att få en av de översta lägenheterna.

Residence La Rotonda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence La Rotonda
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass & sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Mycket kall
Restaurang

Ät ute - ringa mat med dålig service och servering.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Supersemester på västsidan av Gardasjön

Fantastiskt att bo på Residence La Rotonda. Superutsikt - rara människor och härligt landskap.

Gardasjön som semester-destination

Residence La Rotonda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence La Rotonda
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass & sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Otrolig utsikt, wow!

Vi var två vuxna och två barn som var på en veckas semester på La Rotonda - och vilket härligt ställe med en fantastisk utsikt och ok lägenheter. Bra sängar och faktiskt bra mat på Pizzabaren vid poolen. Och en mysig liten bergsort i närheten.

Gardasjön som semester-destination

Residence La Rotonda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence La Rotonda
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass & sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence La Rotonda

Superbra vistelse. In-Italias service och upplevelsen på Residence La Rotonda lever fullt upp till våra förväntningar. En fantastisk utsikt och en bra närmiljö säkrar en bra semester. Enda negativa sak, är att det är väldigt dåligt wifi på stället - fungerade mer eller mindre inte alls.

Gardasjön som semester-destination

Residence La Rotonda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence La Rotonda
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass & sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ett av dem skönaste ställe i Norditalien

Gardasjön som semester-destination

Residence La Rotonda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence La Rotonda
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass & sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lägenheterna är slitna och inga regler omkring poolområdet

Vi har varit där flera gånger, lägenheterna är gradvis slitna här mest kök och toalett. Utsikten är fantastisk som vanligt, staden är lugn, ren och har tillräckliga shoppingmöjligheter.
Området runt poolen var på vissa tider med mycket högljud med spel och stora fotbollar och ungdomar som hoppade i vattnet och skvätte så vi andra blev blöta. Ingen gjorde något, trots att vissa gäster tog foton på telefonen och visade i receptionen.
Om man önskar en lugn semester med plats för att njuta av poollivet, landskapet och umgås kan vi inte rekommendera bad på denna plats. Vi har inga problem med det faktum att det finns aktivitet, lek och simma / bada aktiviteter i poolområdet, men att det är så våldsam att det ökande antalet personer som betalat fullt pris för sin vistelse kommer att avvisas för badning i poolområdet är fan inte okej . Vi tror inte att vi kommer tillbaka till platsen inte p.g.a lägenheten. Kulturen och acceptansen av mycket våldsam och bollspel i flera timmar varje dag

Gardasjön som semester-destination

Residence La Rotonda
Rent och fint
Gästvänlighet

det är för mycket oljud omkring poolen, så det var inte så kul att vara där
Placering
 
Själva boendet på Residence La Rotonda
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass & sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Det fungerar endast vid poolområdet
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Det saknas regler och kontroll här så att alla kunde känna sig trygga vid poolen
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence La Rotonda

Vi hade en underbar vecka på La Rotonda med fantastisk utsikt över sjön över bergen.
Dessutom fick vi ett litet häfte med information om området och rabatter på olika utflykter i närheten.
Vi var på en trevlig promenad upp till Monte Castello från den lilla, mysiga byn Gardola.
Vi var också på en hygglig promenad på kvällen ner till en liten stad, Oldesia där lokalbefolkningen fram olika produkter (olivolja, vin, honung M. M) I kyrkan fanns en manskör som sjöng bra :)
En underbar upplevelse.
Hotellet glada barn i poolen, åt glass och åtnjöt solen ??
Servitörer och receptionister var trevliga och vänliga - vi hade bokat halvpension och fick en 3-rätters meny på kvällen. Frukosten var lite mer gles .. Vi kunde väl ha fått en städning av rummet bara en gång mitt i veckan ??
Men allt som allt en riktigt trevlig vistelse. ??

Gardasjön som semester-destination

Residence La Rotonda
Rent och fint

Saknade lite städning i lägenheten
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence La Rotonda
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass & sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence La Rotonda

Residence La Rotonda
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence La Rotonda
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass & sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Nästa sida
 

Liknande ställen

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda, Lombardiet

Residence Panoramic La Forca

Tignale sul Garda, Lombardiet

San Sivino

Manerba, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Vico

Idrosjön, Lombardiet

Residence Panoramic La Forca

Tignale sul Garda, Lombardiet

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map