Semesterbostad i Tignale sul Garda vid Gardasjön

Residence La Rotonda

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence La Rotonda ligger med utsikt över Gardasjöns västliga bredd i det natursköna området Tignale. Det är ca. 800 meter från hotellet till Gardola stad där man finner butiker, caféer och flera matställen. 7 km bergvägg skiljer boendet från sjön.

3-stjärnigt semesterresidens

Residence La Rotonda tillhör Hotel La Rotonda och ligger på samma område, alla hotellets faciliteter står naturligtvis till gästernas förfogande. Hotellets reception har öppet dygnet runt och på hotellet finns dessutom parkeringsplats,frukostrestaurang, terrass med bar, internet-point. Det finns restaurang med möjlighet att äta a la carte, eller betala för halvpension. Från mitten av juni till mitten av september arrangeras det underhållning på italienska och engelska... Så var förberedd på detta.

Läs mer om Residence La Rotonda

Utvändig och invändig pool

I trädgården bakom hotellet och lägenheterna finns det två pooler, barnpool och en pizzeria. Det finns även en indvändig uppvärmd pool som är öppen till mitten av maj och sedan igen från mitten av september. Hotellet har dessutom ett fitnessrum och bordtennis, samt sauna och 4 tennisbanor som kan användas mot betalning. Mountainbikes kan hyras 600 meter ifrån La Rotonda.

Alla lägenheter vänder mot Gardasjön

Det finns totalt 66 lägenheter, som ligger spridda upp på berget, varför boendet inte rekommenderas till gångbesvärade. Det finns parkeringsmöjligheter på flera ställen i området och beroende på var ens lägenhet ligger, kan man parkera antingen vid hotellet, eller högre upp på berget bakom lägenheterna. Samtliga lägenheter är mycket enkelt inredda men den avsaknaden av charm glömmer man snabbt när man kliver ut på balkongen och ser den fantastiska utsikten över Gardasjön.

L√§genheterna på Residence La Rotonda

Lägenhet m. 1 sovrum och terrass samt sjöutsikt

lägenheterna består av ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), telefon, matbord och stolar, kokvrå med 4 plattor och kylskåp, ett dubbelrum samt badrum med dusch. Lägenheterna har en stor möblerad terrass med utsikt över Gardasjön.

Lägenhet m. 2 sovrum och terrass samt sjöutsikt

lägenheterna består av ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, telefon, matbord och stolar, kokvrå med 4 plattor och kylskåp, ett dubbelrum och ett rum med våningssäng samt badrum med dusch. Lägenheterna har en stor möblerad terrass med utsikt över Gardasjön.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map