Semesterbostad i Tignale sul Garda vid Gardasjön

Residence La Rotonda

 
Residence La Rotonda är inte tillgänglig i dagsläget
Residence La Rotonda är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tignale sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence La Rotonda ligger med utsikt över Gardasjöns västliga bredd i det natursköna området Tignale. Det är ca. 800 meter från hotellet till Gardola stad där man finner butiker, caféer och flera matställen. 7 km bergvägg skiljer boendet från sjön.

3-stjärnigt semesterresidens

Residence La Rotonda tillhör Hotel La Rotonda och ligger på samma område, alla hotellets faciliteter står naturligtvis till gästernas förfogande. Hotellets reception har öppet dygnet runt och på hotellet finns dessutom parkeringsplats,frukostrestaurang, terrass med bar, internet-point. Det finns restaurang med möjlighet att äta a la carte, eller betala för halvpension. Från mitten av juni till mitten av september arrangeras det underhållning på italienska och engelska... Så var förberedd på detta.

Läs mer om Residence La Rotonda

Utvändig och invändig pool

I trädgården bakom hotellet och lägenheterna finns det två pooler, barnpool och en pizzeria. Det finns även en indvändig uppvärmd pool som är öppen till mitten av maj och sedan igen från mitten av september. Hotellet har dessutom ett fitnessrum och bordtennis, samt sauna och 4 tennisbanor som kan användas mot betalning. Mountainbikes kan hyras 600 meter ifrån La Rotonda.

Alla lägenheter vänder mot Gardasjön

Det finns totalt 66 lägenheter, som ligger spridda upp på berget, varför boendet inte rekommenderas till gångbesvärade. Det finns parkeringsmöjligheter på flera ställen i området och beroende på var ens lägenhet ligger, kan man parkera antingen vid hotellet, eller högre upp på berget bakom lägenheterna. Samtliga lägenheter är mycket enkelt inredda men den avsaknaden av charm glömmer man snabbt när man kliver ut på balkongen och ser den fantastiska utsikten över Gardasjön.

Lägenheterna på Residence La Rotonda

Lägenhet m. 1 sovrum och terrass samt sjöutsikt

lägenheterna består av ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), telefon, matbord och stolar, kokvrå med 4 plattor och kylskåp, ett dubbelrum samt badrum med dusch. Lägenheterna har en stor möblerad terrass med utsikt över Gardasjön.

Lägenhet m. 2 sovrum och terrass samt sjöutsikt

lägenheterna består av ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, telefon, matbord och stolar, kokvrå med 4 plattor och kylskåp, ett dubbelrum och ett rum med våningssäng samt badrum med dusch. Lägenheterna har en stor möblerad terrass med utsikt över Gardasjön.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Residence La Rotonda

Läs personliga omdömen av Residence La Rotonda som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence La Rotonda. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 57 omdömen från Residence La Rotonda

Fantastiskt läge

Härligt ställe, underbart område och en helt fantastisk utsikt från balkongen. Kan varmt rekommenderas

Läs mer

Fantastisk utsikt

I vackra och lugna omgivningar högt uppe på bergssluttning och med en fantastiskt betagande utsikt över Gardasjön och i promenadavstånd till den lilla trevliga staden Gardola. Många (och kanske för många) danskar samlade.

Läs mer

Fantastisk utsikt - går inte att få bättre - otrolig både morgon ock kväll

Härligt ställe som ligger nära en mindre stad i promenadavstånd, så man kunde handla bröd varje morgon och gå till restauranger varje kväll. Poolen var mycket kall, men OK, inte direkt stor och med avsaknad av lekmöjligheter.

Läs mer

Supersemester på västsidan av Gardasjön

Fantastiskt att bo på Residence La Rotonda. Superutsikt - rara människor och härligt landskap.

Läs mer

Otrolig utsikt, wow!

Vi var två vuxna och två barn som var på en veckas semester på La Rotonda - och vilket härligt ställe med en fantastisk utsikt och ok lägenheter. Bra sängar och faktiskt bra mat på Pizzabaren vid poolen. Och en mysig liten bergsort i närheten.

Läs mer

Bedömning av Residence La Rotonda

Superbra vistelse. In-Italias service och upplevelsen på Residence La Rotonda lever fullt upp till våra förväntningar. En fantastisk utsikt och en bra närmiljö säkrar en bra semester. Enda negativa sak, är att det är väldigt dåligt wifi på stället - fungerade mer eller mindre inte alls.

Läs mer
 
search map