Semesterbostad i Tignale sul Garda vid Gardasjön

Panorama La Forca

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Tignale tillhör Italiens mest välskötta och pittoreska byar (Borghi più belli d'Italia), och det är inte utan anledning. Stadsdelen Gardola är verkligen enastående charmig och utstrålar god stämning. Den lilla staden har allt du behöver utan att du märker av massturismen trots närheten till Gardasjöns bredder.

Panorama och barnvänlig placering

Panorama La Forca ligger utanför staden på en utsiktspunkt vid vägens slut. Trafiken är mycket begränsad och du kommer förmodligen spendera mycket av din tid på La Forca med kroppen vänd mot Gardasjön, medan barnen kommer njuta av poolen. En plats för avkoppling helt enkelt.

Aktiv semester för vältränade

Från Tignale kan du ganska enkelt ta dig ner till Gardasjöns västra bredd. Du når snabbt ner till Limone sul Garda och Riva del Garda som är trevliga städer i norra delen av sjön, eller Salo och Gardone Riviera som är sevärda städer i söder. Där hittar du imponerande villor och trädgårdar från 1900-talets början. Bli annars uppe i bergen med utsikt till sjön, där du kan vandra och uppleva den vackra naturen som präglar bergen och högslätten på denna sida av Gardasjön. Cykling är ett annat alternativ, men var beredd på att du antingen måste vara i riktigt bra form eller har en elektrisk cykel, för här är verkligen brant. Är du vältränad finns det härliga utmaningar för turer på mountainbike.

Restaurang på La Forca

Smaka det lokala köket i restaurangen i huvudbyggnaden. Du har möjlighet att äta buffé i den stora matsalen eller välja en mer intim atmosfär och flera rätter i den mindre salen med bordsservering. För fullständig avkoppling på semestern kan du och din familj välja att även äta frukost och ta del av frukostbordet, där ni kan njuta inomhus eller på terrassen med utsikt över sjön. Priserna är rimliga och portionerna är som regel generösa.

Bo med balkong och möjlighet till sjöutsikt

Inredningen är enkel och gammaldags utan alltför mycket fokus på design. Lägenheterna och suiterna är dock rymliga och du kan laga din egen mat om du önskar det (mot tillägg). Du har antingen balkong eller terrass och du kan boka med sjöutsikt. De andra har utsikt över bergen. Tillgång till wi-fi finns i alla gemensamma utrymme.

Läs mer om Panorama La Forca

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map