Hotell i Tignale sul Garda vid Gardasjön

Hotel La Rotonda

 
Hotel La Rotonda är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Rotonda är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tignale sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel La Rotonda ligger med utsikt över Gardasjöns västliga bredd. Det är ca. 800 meter från hotellet till Gardola där man finner butiker, caféer och flera matställen.

Möjlighet förr halvpension

Hotellets har reception, parkeringsplats, frukostrestaurang, terrass med bar, internet-point samt cykeluthyrning. Hotellets restaurang erbjuder halvpension med ett urval av tre menyer och som inte inkluderar dryck. Från mitten av juni till mitten av september arrangeras underhållning på italienska och engelska... Så man ska vara beredd på musik och show under sommaren.

Läs mer om Hotel La Rotonda

Pool och barnpool

I hotellets trädgård finns två pooler samt en barnpool. Hotellet har även en inomhuspool som har öppet från mitten av maj och sen från mitten av september. Hotellet har dessutom en bastu och flera tennisbanor som kan användas mot betalning.

Rummen

Rummen är alla utrustade med satellit-TV och telefon samt badrum med toalett och dusch samt hårtork. Det är möjligt att få till en extra säng i både rummen med balkong och utsikt mot sjön samt mot berget. Det finns inte rum med plats för 4 personer. OBS: Från vissa rum med sjöutsikt är utsikten till sjön någon begränsad då det finns växter / buskage omkring hotellet.

Läs om rummen på Hotel La Rotonda

Dölj texten
 
 
search map