Semesterbostad i Tignale sul Garda vid Gardasjön

Casa Gardola

Gemensam pool som ligger ca. 100 meter från Balconi Casa Gardola
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Spendera din semester i Tignale sul Gardas trevliga centrum. Av goda skäl tillhör staden en av Italiens vackraste landsbyar (borghi più belli d'Italia), och vi kan varmt rekommendera detta boende till er som letar efter en genuin stämning och en rimlig prisnivå mitt i stadens hjärta.

Åk gärna på upptäcktsfärd

I området kan du göra härliga utflykter längs sjöns västkust och om du är i god form och gärna vill testa krafterna i benen så är platsen upplagd för en mountainbike-tur till de vackraste utkiksplatserna. Om du inte vill svettas riktigt så mycket kan du istället vandra i de höga bergen med en fantastisk utsikt över sjöns böljande blå som sträcker sig ända till Verona och Po-slätten. Eller så kan du bara slappna av och njuta av bergens viner och grappa på den lokala osterian..., eller på din balkong.

Semester med pool

Knappt 100 meters promenad från din lägenhet (på andra sidan av parkeringsplatsen) finner du poolen som står till förfogande för alla gäster som bor på Terrazze Apollo, Balconi Casa Gardola och Garnì Tignale. Poolen mäter 10 x 20 meter och här kan du ta ett skönt dopp och sola dagen lång.

Fina lägenheter med egen balkong

Lägenheterna är trevligt inredda och är alla utrustade med aircondition, TV, förvaringsbox och balkong - lägenheterna på bottenvåningen har uteplats framför dörren, medan lägenheterna på övriga våningar har balkonger. Observera att lägenheterna har sjöutsikt och att husdjur inte är tillåtna här.

Läs om l√§genheterna på Casa Gardola

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map