Semesterbostad i Tignale sul Garda vid Gardasjön

Balconi Lake View Besass

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Tignale är en av i borghi più belli d'Italia - de vackraste landsorterna i Italien - en utmärkelse som ges till städer som kan skryta med särskilt vacker arkitektur och god livskvalitet. Tignale kan erbjuda många möjligheter till rekreation och allt du kan tänkas behöva under semestern. Landskapet är perfekt för vandrings- och mountainbiketurer. Detta är den perfekta platsen att koppla av på, och komma bort från kaoset som kan råda vid sjön.

Balconi Lakeview Besass har en fantastisk panoramautsikt, och ligger mitt i naturparken Alto Garda Bresciano (580 m). Tignales centrum ligger på västra sidan av Gardasjön, och erbjuder sina besökare lugn och ro, och en vacker panoramautsikt. Promenera genom de snirkliga gatorna och upptäck ett intressant nytt landskap varje dag. Du hittar allt du behöver för att kunna göra dig hemmastad i en lägenhet, med två stormarknader, restauranger och pizzerior nära till hands i stan.

Alla faciliteter du behöver i löpet av en semester

I receptionen kommer du att möta en personal som älskar att ge dig råd och tips om utflykter och liknande. I baren kan du njuta av ditt morgonkaffe, och i de allmänna utrymmen har du tillgång till wifi. När du anländer kan du parkera din bil gratis på parkeringen, och om du vill ta med er fyrbenta familjemedlem kan vi glädjande berätta att hundar är välkomna på Balconi Lakeview Besassi. Ta ett uppfriskande dopp i utomhuspoolen som är omgiven av en vacker solterrass med solstolar och parasoller. Medan du solar, kan barnen träffa nya lekkamrater på den intilliggande lekplatsen, och spela bordtennis och schack. Residence Primera Rompala (cirka 100 meter bort) finns en tvättstuga (myntautomat) där du kan tvätta och torka dina kläder - det finns även ett strykjärn och strykbräda tillgängligt.

Fritidsaktiviteter i Tignale och dess närområde

Området omkring Tignale är perfekt för dem som inte vill ge upp sina sportaktiviteter på semestern. Här är allt förberett för storslagna vandrings-, cykel- och mountainbiketurer. Vattensportentusiasterna kommer förmodligen glädja sig över de goda möjligheterna för segling och vindsurfing på sjön. Om du vill åka på utflykter i området, rekommenderar vi ett besök i Limone, Riva, Salo och Gardone.

Bo i lägenheter med balkong och utsikt över sjön

Inredningen är enkel, men lägenheterna är bekväma och rymliga, och du kan laga mat här. Dessutom kan du njuta av en fantastisk utsikt över sjön från balkongen - vad kunde vara bättre?

Läs mer om Balconi Lake View Besass

L√§genheterna på Balconi Lake View Besass

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map