Semesterbostad i Tignale sul Garda vid Gardasjön

Balconi Casa Gardola

Gemensam pool som ligger ca. 100 meter från Balconi Casa Gardola Gemensam pool som ligger ca. 100 meter från Balconi Casa Gardola
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Spendera din semester i Tignale sul Gardas trevliga centrum. Av goda skäl tillhör staden en av Italiens vackraste landsbyar (borghi più belli d'Italia), och vi kan varmt rekommendera detta boende till er som letar efter en genuin stämning och en rimlig prisnivå mitt i stadens hjärta.

Åk på upptäcktsfärd

Åk på utflykt längs Gardasjöns västkust: om du är i god form och gärna vill testa krafterna i benen så är platsen upplagd för en mountainbike-tur till de vackraste utkiksplatserna. Om du inte vill svettas riktigt så mycket kan du istället vandra i de höga bergen med en fantastisk utsikt över sjöns böljande blå som sträcker sig ända till Verona och Po-slätten. Eller så kan du bara slappna av och njuta av bergens viner och grappa på den lokala osterian..., eller på din balkong.

Semester med pool

Knappt 100 meters promenad från din lägenhet (på andra sidan av parkeringsplatsen) finner du poolen som står till förfogande för alla gäster som bor på Terrazze Apollo, Balconi Casa Gardola och Garnì Tignale. Poolen mäter 10 x 20 meter och här kan du ta ett skönt dopp och sola dagen lång.

Fina lägenheter med egen balkong

Lägenheterna är trevligt inredda och är alla utrustade med aircondition, TV, förvaringsbox och balkong - lägenheterna på bottenvåningen har uteplats framför dörren, medan lägenheterna på övriga våningar har balkonger. Observera att lägenheterna har sjöutsikt och att husdjur inte är tillåtna här.

Lägenheterna på Balconi Casa Gardola

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med balkong eller övertäckt terrass)

Enrumslägenheterna ligger antingen på bottenvåning med en liten övertäckt terrass, eller på de övriga våningarna med balkong. De består av ett vardagsrum med pentry, sovalkov med dubbelsäng samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Det finns ingen möjlighet till extrasäng.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med balkong)

Tvårumslägenheterna betår av ett vardagsrum med kökshörna och två sovplatser i en bäddsoffa (bäst lämpad till barn under 12 år) med utgång till balkong, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med balkong)

Trerumslägenheterna består av ett vardagsrum med kökshörna och två sovplatser i en bäddsoffa (bäst lämpad till barn under 12 år) med utgång till balkong, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng, badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med balkong)

Trerumslägenheterna består av ett vardagsrum med kökshörna och två sovplatser i en bäddsoffa (bäst lämpad till barn under 12 år) med utgång till balkong, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork.

Trerumslägenhet VIP med 4/6 sovplatser (med balkong)

Trerumslägenheterna består av ett vardagsrum med kökshörna och två sovplatser i en bäddsoffa (bäst lämpad till barn under 12 år) med utgång till balkong, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, två badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Vico

Idrosjön, Lombardiet

Balconi Lake View Besass

Tignale sul Garda, Lombardiet

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Colombo Residence

Sorico, Lombardiet

Residence Oasi del Viandante

Dervio, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

Villa Luisa Resort Wellness & Spa

San Felice del Benaco

Palace Hotel Desenzano

Desenzano del Garda

Hotel Europa

Limone sul Garda

search map