Agriturismo i Sustinente i Lombardiet

Agriturismo Ca’Guerriera

 
Agriturismo Ca’Guerriera är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Ca’Guerriera är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lombardiet här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Knappt 20 km från den spännande staden Mantua och ca 35 km från vackra Verona finner man staden Sustinente som ligger på Poflodens slätter. Här i Sustinente ligger Agriturismo Ca’Guerriera i en gammal nyrestaurerad villa från 1700-talet. På gården framställer man huvudsakligen vin utöver en rad olika grönsaker och frukter.

I gårdens stora trädgård finns det i övrigt olika lekmöjligheter för barn förutom möjligehten att se gårdens djur. Man kan som gäst också njuta av en liten promenad bland de många poppelträden. Till stället hör dessutom swimmingpool och restaurang.

Läs mer om Agriturismo Ca’Guerriera

På Ca’Guerriera serverer man primärt mat som är baserad på de gamla lokala recepten som ofta består av vilt som huvudingrediens, till exempel pappardelle (en pastasort) med hare, olika typer av and, lasagne med pumpa, olika stekar och polenta. Maten ackompanjeras naturligtvis av Corte Rerstaras egna vin. Dessutom gör man i huset även sötsaker, som till exempel kakor.

Vinet framställs med största omsorg och respekt för traditioner. Vinskördningen sker uteslutande för hand och med precis omsorg. Vinmarkerna är främst planterade med franska sorter såsom Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot utöver en av Italiens större druvor Sangiovese.

Samtliga rum är rymliga och elegant möblerade trots de rustika materialen som valts ut. Rummens belysning bidrar än mer till att stället upplevs som varmt och behagligt. Alla rummen har ett stort badrum, aircondition, telefon, satellit-TV och möjlighet för internetuppkoppling.

Sustinete ligger i ett historiskt intressant område med städer som Mantua, Verona, Bologna och Modena inom en timmes bilkörning. Utöver detta bor man här nära en av Italiens bästa restauranger som är i absoluta världsklass, med Ristorante il Pescatore i Canneto sull’Oglio, Ristorante l’Ambasciata i Quistello og Il Desco i Verona för att nämna några. Om man uppskattar mat och vin av världsklass bör man unna sig ett besök på dessa fina restauranger.

Dölj texten
 
 
search map