Hotell i Sulzano i Lombardiet

Hotel RivaLago

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet kännetecknas vid hög servicenivå, ljusa varma färger, stilren inredning, bar, lounge med bibliotek och internet-point, hiss samt överdådig frukostbuffé.

Smakfullt och inbjudande hotell

Här behöver du inte bekymra dig om något. Stället erbjuder en god service, ljus och stilfull inredning, bar, lounge med bibliotek och internet point, hiss och en överdådig frukostbuffè (ekologisk med torkad frukt, syltade fikon och andra läckerheter), allt för att få gäster att känna sig väl till pass. Utomhus finner man palmer, pool med tillhörande möbler och en lång brygga för de gäster som har båt med.

Läs mer om Hotel RivaLago

Utflykter runt Iseosjön och vindistriktet Franciacorta

Det centrala läget i Sulzano erbjuder korta avstånd till restaurangerna (Pizzeria Villa Rosa och Trattoria Cacciatore vid kyrkan San Giorgio), tågstation och färjehamn varifrån det går båtar till en av Europas största öar i en sjö, Montisola. Lägg därtill kort avstånd till vindistriktet Franciacorta med sina porlande viner.

Den kulinariska pricken över i

Hotel Rivalago erbjuder sina gäster att äta på stället både till lunch och middag. Deras Bistrot lagar välsmakande rätter, som du kan njuta av på terrassen med utsikt över sjön och Monte Isola som tronar ute i vattnet. På menyn finns både lokala och nationella rätter, och det finns något för alla gäster - även för de som sätter pris på ekologi och vegetariska rätter. Det är inte tala om en dedikerad restaurang med tre- och fyrarätters menyer, men mer en bistroliknande plats, där du kan få förrätter, pastarätter, aptitretare, charkbrickor, burgare, mackor, snacks och desserter - allt till förnuftiga priser.

Rum eller lägenhet

Du kan välja mellan rum eller lägenhet med pentry för enklare matlagning. Några ligger i ett annex.

Dubbelrum Standard
- De 15 standardrummen är inredda i ljusa färger. De har alla skrivord, aircondition, lcd-tv med satellit kanaler, wi-fi, telefon, förvaringsbox, minibar och badrum med dusch, hårtork och toalett. Flera av rummen är förbundna med en dörr. Vissa rum har plats för extra säng.
Dubbelrum med sjöutsikt
- Dessa 10 rum är inredda i ljusa färger. De har alla skrivord, aircondition, lcd-tv med satellit kanaler, wi-fi, telefon, förvaringsbox, minibar och badrum med dusch, hårtork och toalett. Dessa rum har även sjöutsikt. Det finns inte plats för extra säng i dessa rum.
Dubbelrum med balkong och sjöutsikt
- Dessa 5 rum är inredda i ljusa färger. De har alla skrivord, aircondition, lcd-tv med satellit kanaler, wi-fi, telefon, förvaringsbox, minibar och badrum med dusch, hårtork och toalett. Dessa rum har balkong och sjöutsikt. Det finns inte plats för extra säng i dessa rum. Notera att balkongernas storlek inte tillåter att det kan stå två stolar då platsen är lite trång. Önskar man man mer plats och utemöbler rekommenderar vi att man bokar en Junior Suite.
Dubbelrum med delad terrass och delvis sjöutsikt
- Dessa 2 rum är inredda i ljusa nyanser. De är båda utrustade med skrivbord, aircondition, LCD-TV med satellitkanaler, wi-fi, telefon, förvaringsbox, minibar samt badrum med dusch, hårtork och toalett. Dessa rum delar en stor terrass med delvis sjöutsikt, så det ger bäst mening att boka dessa två rum ifall man är två par som reser tillsammans eller föräldrar med tonårsbarn. Det finns inte plats för extra sängar i dessa rum.
Junior Suite med terrass och sjöutsikt
- Dessa 4 suiter är på ca. 25 m² och är inredda i ljusa färger. De har alla skrivord, aircondition, lcd-tv med satellit kanaler, wi-fi, telefon, förvaringsbox, minibar och badrum med dusch, hårtork och toalett. Juinor Suiterna har även en fin terrass med chaiselong och en fin panoramisk utsikt över sjön. Dessa rum har möjlighet för extra säng.
Junior Suite med terrass och panoramisk sjöutsikt
- Denna juniorsvit mäter ca. 25 m² och är inredd i ljusa nyanser. Den har ett skrivbord, aircondition, LCD-TV med satellitkanaler, wi-fi, telefon, förvaringsbox, minibar samt badrum med dusch, hårtork och toalett. Denna svit har även en fin terrass med chaiselonge och inte minst en underbar panoramautsikt över sjön. Jämfört med de andra juniorsviterna har detta rum ännu mer utsikt. Detta rum har inte plats för extrasängar.

Läs om rummen på Hotel RivaLago

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map