Omdömen från Colombo Residence

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Colombo Residence

Läs personliga omdömen av Colombo Residence som ligger vid Comosjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Colombo Residence. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Colombo Residence

Colombo Residence
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Colombo Residence
Enrumslägenhet Domaso med 4 sovplatser (1:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Colombo Residence

Härlig lägenhet, som blir bättre med tiden.
Det var lite svårt att hitta lägenheten första gången.
Härligt poolområde.

Comosjön som semester-destination

Colombo Residence
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Colombo Residence
Trerumslägenhet Varenna med 8 sovplatser (2:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Colombo Residence

Comosjön som semester-destination

Colombo Residence
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Colombo Residence
Enrumslägenhet Bellano med 4 sovplatser (2:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Mycket fina rum och lägenheter

Vi hade 4 underbara dagar i Colombo Residence. Vid ankomsten var vi välkomnade och fick en guidad rundtur på egendomen. Det finns en läckert parkeringsgarage med en plats till varje lägenhet. Poolen var en smula kall för första doppet, men detta berodde förmodligen ett drygt regn. Tyvärr fick vi inte reda på hur du fick bubblor i spa.

Lägenheten "Nesso" är en stor lägenhet med två sovrum med våningssäng i vardagsrummet och ett sovrum för vuxna. Härlig stor och funktionellt kök med nästan allt i utrustning; mikrovågsugn, diskmaskin (med förlust!), service (plattor mm., stora vinglas) i gott skick. Det är bara det att du vill laga mat själv på semester. Badrummet är också stor och rymlig. Handdukar måste beställas antingen via i-italia eller vid ankomsten.

Internet fungerar bra mätt i förhållande till andra italienska normer i lägenheten. Området är låst bakom stängsel med kod och som garage. Fin terrass med plats för 8 och liten gräsmatta. Området är trevligt vårdas och ser inbjudande ut.

Spuglia pizzeria, som äger lägenheterna, ligger vid ingången till dessa. Staden har bara en huvudgata, och det är mycket tung och stark gående trafik på den. Det rinner ur våra ögon när du sitter utanför och ska äta på restaurangen. Deras mat och service är mycket berömd ex. Trip. De är några festliga killar som vet hur man får oss gäster att le och skratta, vilket är trevligt. Men maten var så inte det bästa som vi hade på vår semester - eller det billigaste.

När du har gått längs trafikerad väg - där trottoaren är något som är mycket smal - du kommer ner till ett fint rekreationsområde med möjlighet till bollspel, glassätning mm. Det finns en fin strandpromenad som är flera kilometer lång. Där kan du njuta av fantastisk utsikt över sjön och bergen i bakgrunden. Det är också möjligt att utöva vattensporter på sjön.

Några hundra meter från lägenheten finns en lokal liten affär, som har en mycket rimlig urval av lokala specialiteter och färska grönsaker. Så det finns stora möjligheter för shopping för lunch och middag. I grannstaden ligger en stor mataffär med större urval.

Som tidigare skrivit, vi hade bokat vår vistelse i 4 dagar. Men vid ankomsten berättade hyresvärden att vi hade plats för hela veckan. Istället bara under högsäsong hyrs ut per vecka (lör-lör). Det var ingen överraskning för oss, och det kommuniceras i-Italia där du kan boka din plats på en daglig basis.

Comosjön som semester-destination

In-Italias kommentar

Hello Torstein. Vi är glada att höra att du hade en bra semester på Comosjön. Vi tackar för dina värdefulla kommentarer. Vi kommer nu att försöka göra det tydligare i beställningsprocessen , om det finns en minimum uppehåll och kan därför betala för fler dagar än vad som önskas. MHV Allan / In-Italia

Colombo Residence
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Tung trafik utanför
 
Själva boendet på Colombo Residence
Tvårumslägenhet Nesso med 6 sovplatser (1:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Recension av Colombo Residence

Överlag är vi riktigt glada och vi har njutit av besöket på Colombo Residence, både vad angår lägenheten (1-rumslägenheten) och personalen som var tillmötesgående och hjälpsamma.
Det var också riktigt härligt, att det till lägenheten fanns ett garage i källaren samt möjlighet för att tvätta kläder. Dock ska det sägas, att det i papperna stod, att garage skulle beställas i förväg, vilket vi inte hade gjort, så det var en riktigt fin överraskning att det ingick i priset.
Med hänsyn till möjligheten för klädtvätt, så stod inte heller det i papperna, så det var ännu ett plus! :)

Ankomst:
I ert mail står att ankomsten ska ske mellan 15-20.
Hos COlombo Residence är ankomsten angiven mellan 15-18.

Lägenheten:
Lägenheten framstod som ren och fin.
Det ska dock nämnas att toalettknappen var mycket lös (vi påtalade inte detta för Colombo Residence då vi inte vill bruka tid på det under semestern).

Pool:
Poolen var fin, som vi hade förväntat oss från bilderna på er hemsida.
Det ska dock nämnas att den var mycket kall, och att man inte kunde vistas där mer än 5-10 minuter i taget.

Ovanstående kommentarer är av mindre betydelse, och hindrar oss inte från att återkomma till Colombo Residence.

Comosjön som semester-destination

Vill rekommendera badskor om man önskar att bada i sjön.

In-Italias kommentar

Hej Lea. Tack för din feedback - den värdesätter vi. Garageplatsen är gratis oavsett om man bokar i förväg eller inte - det handlar mest om att man ska säkerställa att det finns plats. Toaletten hade lätt kunnat ordnats om ni hade pratat med vakten där nere. Poolen på Colombo Residence är inte uppvärmd - och den norra delen av Comosjön kan vara kyligare än den södra delen. Det gläder mig att höra att ni kan tänka er att åka tillbaka en annan gång. Mvh, Allan, In-Italia.

Colombo Residence
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Ligger lite inklämt, men nära Comosjön, och med fin utsikt över bergen, vilket är ett plus. Den trafikerade vägen genom Sorico kunde tydligt höras.
 
Själva boendet på Colombo Residence
Enrumslägenhet Domaso med 4 sovplatser (1:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Den levde upp till förväntningarna från bilderna, men var dessvärre mycket kall.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Colombo Residence

Comosjön som semester-destination

Colombo Residence
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Colombo Residence
Enrumslägenhet Menaggio med 4 sovplatser (1:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Sommar och sol

Trevligt och lugnt ställe. Vi bodde två familjer i lägenheten med en skön balkong mot öster. Lägenheten hade nog känts lite trång för fyra vuxna, tre tonåringar och ett barn i händelse av dåligt väder, men med massor av sol, sommar och värme var det inget problem.
Fin liten pool och barnbassäng.

Sorico är en liten trevlig stad. Är inte så turistisk.

En liten supermarket "precis runt hörnet" bakar färskt bröd varje morgon och har ett litet urval av italiensk skinka och ost. Härlig färsk frukt. Tala bara italienska, men kommunicerar gärna med några engelska ord, teckenspråk och leenden :).

Rekommendationer till andra gäster

Ligger nära sjön och med goda möjligheter till promenader längs sjön och i bergen.
Det är värt att gå förbi torget och in på den lilla stigen till den vita kyrkan S. Miro med en fantastisk utsikt över sjön.

Colombo Residence
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Colombo Residence
Trerumslägenhet Varenna med 8 sovplatser (2:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

10 fina dagar

Sorico är ett ok litet samhälle, inte så vackert som grannorterna men vi hade tio sköna dagar. Det var en fin liten lägenhet och ett trevligt och välskött poolområde. Hade dock kunnat önska oss en bättre säng. Alla som var knutna till semesterkomplexet var otroligt rara och hjälpsamma ??

Rekommendationer till andra gäster

Vi hade hyrt bil i Bergamo så vi körde iväg på många utflykter, det händer inte så mycket i Sorico.

Colombo Residence
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Colombo Residence
Enrumslägenhet Bellano med 4 sovplatser (2:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Colombo Residence

Vi hade föreställt oss ett lite större poolområde efter att ha sett bilderna.
Vi såg inte att de rengjorde poolen under den veckan vi var där. Det var tydligen rätt mycket klor i poolen, men det var ok att bada i den.
Lägenheten var superfin och det var gott om plats till alla.
Enda minuset var den lokala pizzeria, där de började jobba innan kl 8 varje morgon. I vår lägenhet kunde man höra när de började jobba.
Internet funkade inte i lägenheten, vi var tvunga att stå framför kontoret för att komma på nätet och så fort man var 10 meter bort från kontoret, så försvann förbindelsen igen.

Det är inte ett ställe dit man tar väldigt stora barn, eftersom det inte finns så mycket aktiviteter. Men naturområdet runt Comosjön är helt fantastiskt.

Colombo Residence
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Colombo Residence
Enrumslägenhet Menaggio med 4 sovplatser (1:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Varken mer eller mindre...

Det var en fin vistelse utan att vara något särskilt. Väldigt fina, nya bostäder och en ok pool. Vi är mer till det äkta Italien, så detta var inte helt oss. Vi såg inte ägarna och restaurangen som hörde till stället var inte det vi hoppats på.
Men lägenheten var helt felfri.
Staden är lite tråkig.

Rekommendationer till andra gäster

Vi hyrde en motorbåt i 3 timmar från Menaggio. Detta var helt fantastiskt och ett riktigt bra sätt att uppleva Comosjön på - också att bada.

Colombo Residence
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Colombo Residence
Tvårumslägenhet Cernobbio med 6 sovplatser (1:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 

Liknande ställen

Agriturismo alla Poncia

Gravedona, Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Costa Verde Natura

Clusane, Lombardiet

Rekommendationer till dig

B&B La Respuchina

Bellano, Lombardiet

Residence Celeste

Mezzegra, Lombardiet

Residence La Pianca

Musso, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

Hotel Tripoli

Desenzano del Garda

Hotel Mauro

Sirmione - Colombare

search map