Semesterbostad i Sorico vid Comosjön

Colombo Residence

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På den norra delen av Comosjön nära Schweiz och de ståtliga Alperna ligger Colombo Residence. Dessa färgglada lägenheter mitt i Sorico byggdes 2008 och ligger ganska få steg från sjön och närmaste strand (ca. 300 m). Dessutom finns både affär, kaffèer och bageri på gångavstånd.

Flera möjligheter till aktiv vistelse

Området är ett vackert naturområde med rikligt av djurliv och många möjligheter till vandringsturer ut med sjön eller bergen. Så ett boende på Colombo Residence erbjuder antingen en avslappnad eller en aktiv semester med t ex kanotturer, mountainbikes och vindsurfing. Närmaste tågstation är Colico (ca. 10km).

Läs mer om Colombo Residence

Hoppa i poolen

På stället är där ett fantastiskt poolområde (poolen är öppen från 08:00-19:00, badmössa är obligatorisk) med barnpool och solterrass med solstolar. Garage finns under residenset med direkt uppgång till lägenheterna. Det finns också en typiskt italiensk restaurang Trattoria Pizzeria Spluga på stället med lokala rätter och traditionella italienska pizzor.

Enrumslägenhet på ca. 30 m² till 4 personer (med terrass/trädgård):
- Dessa 3 lägenheter består av ett uppehållsrum med kokvrå med kylskåp och frysbox och fyra gasplattor, våningsäng för två personer, bäddsoffa för 2 och badrum med toalett och dusch. Lägenheterna som ligger på första våningen har en terrass på ca. 10 m². Här finns dessutom satellit-TV, internet, aircondition och diskmaskin.

Tvårumslägenhet på ca. 45 m² till 6 personer (med terrass/trädgård):
- Dessa 4 lägenheter består av ett uppehållsrum med kokvrå med kylskåp och fyra gasplattor, våningsäng för två personer, bäddsoffa för 2, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna som ligger på första våningen har en terrass på ca. 10 m² (dessa är något smalare än enrumslägenheternas men i gengäld längre). Här finns dessutom satellit-TV, internet, aircondition och diskmaskin.
Trerumslägenhet på ca. 65 m² till 6/8 personer (med terrass/trädgård):
- Denna lägenhet består av ett uppehållsrum med kokvrå med kylskåp med frysfack, kaffekokare och fyra gasplattor samt badrum med toalett och dusch. Den ena lägenheten är till 6 personer (två sovrum med dubbelsäng samt dubbel bäddsoffa i uppehållsrummet) medan den andra lägenheten är till 8 personer (sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng och dubbel bäddsoffa samt våningssäng i uppehållsrummet). De har båda en rymlig möblerad terrass. Dessutom finns det satellit-TV, trådlöst internet, aircondition och diskmaskin.

OBS: det finns ingen sjöutsikt från någon av lägenheterna.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Costa Verde Natura

Clusane, Lombardiet

Residence Vico

Idrosjön, Lombardiet

Rekommendationer till dig

B&B La Respuchina

Bellano, Lombardiet

Residence Le Azalee

Vercana, Lombardiet

Residence Oasi del Viandante

Dervio, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Lombardiet

search map