Semesterbostad i Sorico vid Comosjön

Colombo Residence

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På den norra delen av Comosjön nära Schweiz och de ståtliga Alperna ligger Colombo Residence. Dessa färgglada lägenheter mitt i Sorico byggdes 2008 och ligger ganska få steg från sjön och närmaste strand (ca. 300 m). Dessutom finns både affär, kaféer och bageri på gångavstånd.

Flera möjligheter till aktiv vistelse

Området är ett vackert naturområde med rikligt av djurliv och många möjligheter till vandringsturer ut med sjön eller bergen. Så ett boende på Colombo Residence erbjuder antingen en avkopplande eller en aktiv semester med t ex kanotturer, mountainbiketurer och vindsurfing. Närmaste tågstation är Colico (ca. 10km).

Läs mer om Colombo Residence

Hoppa i poolen

På stället finns det ett fantastiskt poolområde (poolen är öppen från 08:00-19:00, badmössa är obligatorisk) med barnpool och solterrass med solstolar. Garage finns under residenset med direkt uppgång till lägenheterna. Det finns också en typiskt italiensk restaurang Trattoria Pizzeria Spluga på stället med lokala rätter och traditionella italienska pizzor.

Du bor komfortabett i lägenhet

Studiolägenhet på ca. 30 m² till 4 personer (med balkong eller terrass/trädgård):
- Dessa lägenheter består av ett uppehållsrum med kokvrå med kylskåp och frysbox och fyra gasplattor, våningssäng för två personer, bäddsoffa för 2 och badrum med toalett och dusch. Lägenheterna som ligger på bottenplan eller första våningen och har balkong/terrass. Här finns dessutom satellit-TV, internet, luftkonditionering och diskmaskin.

Lägenhet m. 1 sovrum på ca. 45 m² till 6 personer (med balkong eller terrass/trädgård):
- Dessa lägenheter består av ett uppehållsrum med kokvrå med kylskåp och fyra gasplattor, våningssäng för två personer, bäddsoffa för 2, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna som ligger på bottenplan eller första våningen har en balkong/terrass (dessa är något smalare än enrumslägenheternas men i gengäld längre). Här finns dessutom satellit-TV, internet, luftkonditionering och diskmaskin.

Lägenhet m. 2 sovrum på ca. 65 m² till 6/8 personer (med balkong eller terrass/trädgård):
- Dessa lägenheter består av ett uppehållsrum med kokvrå med kylskåp med frysfack, kaffekokare och fyra gasplattor samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten är till 8 personer (sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng och dubbel bäddsoffa samt våningssäng i uppehållsrummet). Denna ligger på första våningen och har en rymlig möblerad balkong. Dessutom finns det satellit-TV, trådlöst internet, luftkonditionering och diskmaskin.

OBS: det finns ingen sjöutsikt från någon av lägenheterna.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map