Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Sorico är ett naturskönt området och ligger i den delen där det är mer glesbefolkat runt Comosjön. Byn ligger 80 km från Milano och 45km från Como, som är Comosjöns största stad och som gett sjön sitt namn. Byarna här uppe är plattare än vad de är i den södra delen vilket ger goda möjligheter för cykel och vandringsturer längst sjön eller i de grönklädda bergen som ligger nära byn. Besök deras sjöstrand eller naturreservatet PIan di Spagna.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Sorico är ett litet samhälle med 1200 invånare med post, rådhus, en vacker kyrka, möjligheter till aktiviteter (fotboll, tennis), marknad, enkla affärer och restauranger. Hos den lokala bagaren (håller stängt om måndagar) finns det jättegott bröd och får man behov av en kaffepaus så ligger Il Baretto kaffè rakt över gatan (stängt på torsdagar). Här känner man verkligen att man är i en liten by där byn's män sitter och snackar vid kaffèt och alla känner alla. Stormarknaden som ligger längre upp på gatan har i stort sett allt som man kan behöva under en semester och de har till och med öppet om söndagen.

Läs mer om Sorico

Dölj texten
 
 
search map