Semesterbostad i Soiano del Lago vid Gardasjön

Residence San Rocco

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Dessa lägenheter ligger i det natursköna, kuperade landskapet vid Gardasjöns sydvästra hörn bara 3 km från sjön. Här på toppen av San Rocco kullarna har man fantastisk utsikt över Gardsjön - man kan bland annat se till spetsen av Sirmione vid Gardasjön och klara dagar kan man även skymta Garda på andra sidan sjön.

Restaurang och pool med panoramautsikt

Förutom den friska luften, magiska landskap, sjöutsikt så erbjuder Residence San Rocco även på en stor pool (20 x 10 m), som gjort för avslappning och solbad. Soiano del Lago ligger i närheten av sjön och lockar med flera affärer och restauranger, även om byn inte är särskilt stor. Andra faciliteter som erbjuds på stället är en restaurang, bar, panoramaterrass, trädgård med olivlundar, privat övertäckt parkering (mot betaling) samt cykeluthyrning.

Läs mer om Residence San Rocco

Egenproduktion av olivolja

Ägarfamiljen producerar även olivolja, extra jungfruolja DOP Grada Bresciano med skyddad ursprungsbeteckning och man kan både köpa deras produkter, delta i oljeprovsmakning och en rundtur i framställningen av olivoljan i deras butik/produktionsanläggning strax nedanför Residence San Rocco. Det är ca. 1 km till Soiano del Lago som är en trevlig liten by, men önskar man ett större utbud av butiker, så kan man ta sig till Moniga (ca. 3 km). Endast 200 meter från Residence San Rocco ligger ett litet bageri och en mataffär.

Utflykter i massor

Med San Rocco som utgångspunkt bor du inte bara på ett trevligt ställe med vacker utsikt och fina faciliteter. Du har även härifrån det sydvästra hörnet på Gardasjön en riktigt fin utgångspunkt för utflykter. Motorvägen som både leder mot Venedig och Milano ger fin möjlighet för besök av de båda storstäderna, samt sevärda Bergamo och den lilla Iseosjön med vindistriktet Franciacorta. Mot Venedig når man snabbt romantiska Verona med det världsberömda vindistriktet Valpolicella där det robusta Amarone-vinet kommer från. Sedan ska vi inte glömma Gardasjön i sig själv med alla spännade städer, bergen och inbjudande naturen. Ett smörgåsbord av utflykter väntar dig och familjen.

Läs om l√§genheterna på Residence San Rocco

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Gardazzurro

Padenghe sul Garda, Lombardiet

San Sivino

Manerba, Lombardiet

Residence Belvedere

Manerba, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populärt i Lombardiet

search map