Semesterbostad i Soiano del Lago vid Gardasjön

Residence San Rocco

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Lägenheterna ligger i det natursköna, kuperade landskapet vid Gardasjöns sydvästra hörn bara 3 km från sjön. Här på toppen av San Rocco kullarna har du en fantastisk utsikt över Gardsjön - där du bland annat kan se till spetsen av Sirmione vid Gardasjön och klara dagar kan du även skymta Garda på andra sidan sjön. Med andra ord så har du här ett fantastiskt läge.

Koppla av i poolen med panoramautsikt

Förutom den friska luften, det magiska landskapet och den fina sjöutsikten så har du på Residence San Rocco även en stor pool (20 x 10 m), att tillgå. Den perfekta platsen efter härliga dagar fyllda med aktiviteter och sevärdheter. Andra faciliteter som erbjuds på stället är en fin trädgård med olivlundar, en privat övertäckt parkering (mot betalning) samt möjlighet att hyra cykel. Området är nämligen mycket omtyckt för gäster som vill cykla och vandra.

Här finns både bar och restaurang

Du bor med självhushåll och kan när som helst slänga ihop något gott att äta och dricka. Men skulle du en dag vilja bli uppassad och serverad går detta också bra då här, praktiskt nog, finns både bar och restaurang. För dig som inte vill stanna kvar på området kan du alltid bege dig till Soiano del Lago, som ligger i närheten av sjön. Här har du nämligen både affärer och restauranger, även om byn inte är särskilt stor.

Läs mer om Residence San Rocco

Egenproduktion av olivolja

Familjen som äger stället heter Manistrini och de producerar även olivolja, extra jungfruolja DOP Grada Bresciano med skyddad ursprungsbeteckning. Givetvis kan du både köpa deras produkter, delta i oljeprovsmakning och en rundtur i framställningen av olivoljan i deras butik/produktionsanläggning strax nedanför Residence San Rocco. Det är ca. 1 km till Soiano del Lago som är en trevlig liten by, men önskar du ett ännu större utbud av butiker, så kan du ta sig till Moniga (ca. 3 km). Endast 200 meter från Residence San Rocco ligger ett litet bageri och en mataffär.

En plats fylld med utflyktsmöjligheter

Med San Rocco som utgångspunkt bor du inte bara på ett trevligt ställe med vacker utsikt och fina faciliteter, utan du har även härifrån en riktigt fin utgångspunkt för diverse utflykter. Motorvägen som både leder mot Venedig och Milano ger fin möjlighet för besök av de båda storstäderna, samt sevärda Bergamo och den lilla Iseosjön med vindistriktet Franciacorta.

Mot Venedig når du snabbt romantiska Verona med det världsberömda vindistriktet Valpolicella intill, där det robusta Amarone-vinet kommer ifrån. Sedan ska vi inte glömma Gardasjön i sig själv med alla spännande städer och byar, de imponerande bergen och den inbjudande naturen. Ett smörgåsbord av utflykter väntar dig och familjen.

Komfortabla lägenheter

Du kan välja mellan olika lägenhetsstorlekar, beroende på hur många ni är som reser tillsammans. De är alla komfortabelt utrustade med allt du behöver för en trivsam och komfortabel vistelse.

Läs om l√§genheterna på Residence San Rocco

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map